Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, направи ретроспекция на изминалата година. Той пое “жълто-черните” преди дванадесет месеца и успя да спечели Купата на България и да върне “канарчетата” в европейските клубни турнири.

Според специалиста, тимът му има сериозен потенциал, въпреки че не малко играчи вече напуснаха стадион “Христо Ботев”.

“В Ботев съм вече една година. Може да се каже, че това беше една успешна година. Трудно беше, свършихме много работа всички в Ботев. Всички работихме здраво и всеки ден, за да спечелим Купата и да играем в Европа. Във футбола обаче трябва да се гледа само напред.

Сигурно финалът за Купата ще остане в паметта на хората, но за мен е мачът с ЦСКА в Пловдив. Заради атмосферата, тогава феновете бяха нашият дванадесети играч. Мачът беше топ. Мисля, че заслужихме да отидем на финал. Този мач ще ми остане в паметта”, коментира Керкез в предаването “Домът на футбола” пред Кирил Памуклийски по DIEMA SPORT.

“Нормално е във футбола играчите да напускат. Това е бизнес. Благодаря на всички играчи, които минаха през Ботев. И ние им помогнахме да реализират трансфери. Те пък помогнаха на клуба. Мисля, че това е нормално. Имаме доста нови футболисти с потенциал, на които им трябва време. Имаме база за нов силен отбор. Нашите феновете трябва да дадат повече време на тези момчета, за да им покажат, че са добри футболисти.

Имам страхотни отношения с всички играчи, които са били тук. Желая им много късмет и успехи. За мен обаче е по-важно кои футболисти са тук в момента. Гледаме напред и искаме да направим нещо нови.

Мисля, че имаме качество в отбора и с тези футболисти можем да бъдем в топ 4 до зимната пауза. След това ще видим дали ни трябват нови попълнения. Всеки отбор има нужда от нови футболисти. Не е лесно да играеш в Ботев заради феновете, заради историята. Някои от момчетата играха в Европа пред 18 000 зрители. Това им се случва за първи път и може би имат нужда от още време”, каза още той.

10 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    ЛАШКЪТ НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА УЗУНДЖОФСКИА ПАНАГИРЬ!!!!!

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    ПУФ, ПАФ!:)))))
    ЛОШУ АПАПИ, ПАК НЪ ЯБАФЪ…

    НАЙ- ВАЖНУТУ Е, СТУЛЮПИНСКИА ДУХ, ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И ЧИСТОТАТА НА РОМСКАТА ДУША!!!:)))))))))
    МУ ХААААААА ХААААААА

  2. 8
    2

    Вараджиииии , Тотаджиииии , Ювентинциииии , Измамницииии , Мошеницииии все Лаутарианцииии

  3. 6
    2

    Мани,мани ми аз къв герой съм самоооо жална ни майка или когато баща ми беше майка и аз не знам! Джендъри,мангали,брат за брата кръвосмешение абе ша мажем гредите с на коча кръвта ама мъдети му са за мене! Ясно ли съм а? Оригинално го казах!
    Звъня на бог крушарски да каже как да свърши мача ама той не вдига аааа стикс му го бил вдигнал еми 1Х2 стикс всеки го ебе! Ей ма съм оригинално!

      • 5
        1

        Марш в коша за боклук и да си хапваш сладко от остатъците бе мангал!

      • Все едно ама май е така твоя брат е и твой баща хахахахаха кюююрд миризлив!

  4. 1
    9

    Керкенеза и той един анимационен герой. Добре че му подариха купичка, и ги пуснаха по пързалката клетите индианци. После и късмета ги споходи, ама българският Хебър Жрински Мостар им сипа. Истината винаги излиза.

    • 8
      1

      Здрасти плод на кръвосмешение между брат и майка! Истината винаги излиза наяве!

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.