Феновете на Ботев Пловдив изригнаха днес в 51-вата минута, когато Бароан прати топката в мрежата, но за тяхно съжаление попадението бе отменено заради тънка засада. Емоциите на стадиона обаче все пак заслужават да бъдат показани, а камерата на PlovdivDerby.com бе в епицентъра да ги улови.

След срещата фенове и футболисти пяха заедно, въпреки че трите точки им се изплъзнаха.

 

28 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  7

  Никва засада дейба вашта мама! Линията е пусната точно зад крака на защитника на буферите, а тялото му е наклонено назад към вратата и покрива Бароан. Ако има засада, може да е в началото на атаката при паса към играча на левия фланг, но там не се вижда на повторенията кога е момента на паса. Тея Мъни+ ще ги бутат до 6-о място пак тея нещастници

  • 7
   6

   Пич,спри некачествения материал,че всички ти се смеят

 2. 7
  10

  Каква радост за помаците,че се докопаха до Х с гранда който се бори за медал,а недоразумението се боре да не изпадне,съдба майна…

  • 7
   4

   Много е рано за медал,мачовете със силните отбори,показа колко сте силни и Ботев бяха по добри и изкарахте късмет

 3. 2
  8

  Остана да качите видео и от новите рекорди по спринтове! Като разпъвате провокиращи хореографии … поне не тичкайте като жени

 4. 4
  14

  На този стадион Локото има повече победи от Ботев, все едно е домакин. Жълтата напаст е гепила това игрище от католиците , а те са били 100процента локомотивци, техният отбор Парчевич е част от това , което се нарича Локомотив. И вчера се видя при пълна доминация , накрая равен . Проклятие тегне над Ботев . И става по-силно, колкото повече кривоглавите се правите на колежани и се напъвате да вземате идентичността на това, което сте унищожили. С тези работи шега не бива, такава наглост и мерзост не се прощава.

  • 7
   4

   Гледам си историк…Кажи ни тогава станало ли е нещо през 1926?Никъде не откривам инфо

   • 1
    7

    Явно си неграмотен,щом не можеш да прочетеш историята! А да си чул за измамата от 1912, щом не можеш да четеш?

  • Идентичността на Спорт клуб я откраднахте вие.Нямате и грам допирна точка с тях….

 5. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  3
  1

  НАЙ-РАДУСНУТУ АПАПИ Е, ЧИ ДЕЛУТУ НА ПЛАСМАСЪТА, БАТ НАСКУ УЗУНЯ Е ПРУДЪЛЖЕНУ!!! КОЛКУ МАЧУВИ НА ДАРИ С ЛАСКИТИ БАТ ПЛАСМАСЪТА!!! КОЛКУ РОМСКЪ РАДУС ПУ ТРИБУНИТИ?……….УСПЯ ДА СЪЗДАДЕ ДЕСЕТКИ НАСЛЕДНИЦИ. ИДИН УТ ТЯФ Е ВЕРНИЯ КАТУ КЮПЕК КАБАК!!! Е РЗБИРЪСИ ДАВЪМИ МУ НЯКУЙ ДУРУГ БАХУР, АМА ТАКЪФ Е ЖИВОТЯ!!! АЛЛАХ ДА МУ ДАВА ДЪЛЪГ ФУТБУЛИН ЖИВОТ НА КАБАЧИТУ И ВИНЪГИ ДА НИ РАДВА КЪТ СЕКИ ПЪТ!!! ИСКЪМИ САМУ ТОЙ ДА СВИРИ МАЧУВИТИ НА НАШИА УТБОР!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!! И ……………..БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ БАХУРИ БЕЗ БАКЪР И АЛЮМИН, НЕМА!!!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))))))))))

 6. 3
  5

  САМО БУЛТРАС, МОГАТ ДА СЕ РАДВАТ НА ОТМЕНЕН ГОЛ ХАХАХАХХАХАХХААХХААХХ

 7. 2
  5

  Ботев може да атакува седмото място или с много късмет да стигне до финал за купата на България,

  • 3
   1

   Ботев може да атакува което си място иска с изключение на първите две. Разликата с говедата например е колко? Осем точки а до края има един милион мача, нищо не се знае още.

 8. 2
  3

  НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  01.11.2023 At 2:40
  3
  С ТОА, СИГУРИН РАВИН. АКУ ИСКЪМИ ПОВИЧИ, ТРЕБЕ МОШТНУ ПУ КАЗАНИТИ!!! ИМА ЛИ БАКЪР, МЕКЕРЕТУ Е СИЛНУ НАШ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!!! БИИГОММ ЗА СУРУВИНИ!?:))) ПУФ ПАФ!:)))

  БАТ ВИ ФЕКАЛ ВИ КАЗА ПРЕДИ 3 ДНИ!!! А СИГА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ИМА И СЛЕДВЪШТ МАЧ!!:))))))

 9. 7
  2

  Кабачето можеше да излезе с резервния екип на локото, логото отзад е същото

 10. 7
  19

  САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА,ЕБАХМЕ БОТЕВ В ГЪЗЪ ЕБАХМЕ БОТЕВ В ГЪЗЪ…. ТАЗИ ПЕТА И 6-0 ВИ ЕБА МАЙКАТА ПОМАЦИ СУПОЛИВИ

  • 8
   5

   Говориш за национален герой бе, турчин рязан миризлив. Мери си приказките когато споменаваш името на велик революционер защото ще ти изколя майката неграмотна и цялото ти мангалско семселе.

   • 4
    3

    А ти знаеш ли кой е Ботев? Кой допусна футболен отбор да е с името на Ботев?Пълна малоумщина.

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

     ДИМУКРАЦИА БЕ АБИ!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ СИ ИЗБРАЛИ ИМИТУ КЛОАКОМОТИФ. МОЖИХМИ И ФАДРОМА, ТРУЛЕЙ, ГРЕЙДЕР, ВАЛЯК ИЛИ ДРЕЗИНА!!!! А ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА СИ ИЗБРАЛИ ДРУГУ ИМИ!!!! ТИ МОЖИШ ДА СЪ ПИШИШ РИАЛИСТ, А МОЖИШ И АСАН, МЕМЕД, САЛИ, ОРХАН,…………….КАКТУ СИ ПУЖИЛАЙШ!!! ДИМУКРАЦИА АБИ, ИНТИГРИРЪЙ СЪ ВИДНАГА! ПУФ ПАФ:))))))))))))

    • По-добре Ботев отколко Лайнокомотив Столипиново!

   • Ела бе мършо,кажи къде и ще се видиш с Тоско да се радвате на засадата

   • Много си отворен на клавишите но си по бърз от Бен Джонсън

 11. 4
  10

  Ах как се радваме на точица а 6-те бахура и петата ко жа ги прайм ва.

  • 3
   2

   Ми ся жъ съ изреждами на майка ти, тра жъ праим.

  • 6-те бахура, петата на Ожболт и на Жоро кюстендилската титла ви е мизерната циганска история. Най-добре закривайте отбора и събаряйте стадиона, защото така ли иначе няма кой да го напълни!

Коментарите са затворени