Босът на ПИМК Илиян Филипов публикува обръщение към феновете на Ботев Пловдив, както и призив към собственика на жълто-черните Антон Зингаревич:

Уважаеми Ботевисти,
Не мога да остана безучастен към вчерашния пореден фарс на ръководството на Ботев Пловдив. Видях празните трибуни на дългоочаквания и любим наш стадион “Христо Ботев” и затова правя това обръщение към всички вас.
Относно ПФК Крумовград, като приятелска услуга, бях помолен от управата на отбора да помогна със селекцията, след като той влезе в А група.
Лично аз съм правил среща с всички мениджъри и футболисти, и с бюджет от 200 000 лв на месец, заплати и осигуровки за целия клуб и футболисти, успях да постигна резултатите, които всички виждате. След вчерашния ден, нека бъде ясно на цялото българско общество, че аз приключих с футболен клуб Крумовград!
Това ме накара да оттегля и изцяло подкрепата си от Антон Зингаревич и руското ръководство на Ботев Пловдив. Не мога да помагам на хора, които злоупотребяват с нашата любов към любимия клуб. Чух куп лъжи и обещания на срещата на феновете с Антон Зингаревич как пловдивският бизнес не помага на клуба. Моят ангажимент към Зингаревич беше да консолидирам пловдивския бизнес да му помага за една година, и аз, и мои приятели от бизнеса , му подарихме 2 млн и половина лева. Никой от нас не получи благодаря за подкрепата, която му указахме. Много бих се радвал и на мен някой, безвъзмездно да ми беше дал за моя личен бизнес дълготрайни материални активи, както са Колежа и базата.
Искам пред всички да изразя безрезевната си подкрепа към професионализма на Станислав Генчев. Знаем, че лошите резултати пораждат болка във всички нас, но нека отбележим, че закъснялата селекция е основен фактор за тях. Във вчерашния титулярен състав, едва 5 футболисти присъстваха, и то не през целия период на подготвителния лагер. Генчев е прав за елемента на психологическия проблем при футболистите. Всички знаем, че ако няма дух в колектива, и най-силният отбор губи. Духът в нашата съблекалня е на нулево ниво заради това, че футболистите ни не знаят кой им е началник.
Уважаеми Ботевисти, ние всички дадохме на господин Зингаревич, най-красивия стадион в България, с най-добрата тренировъчна база, а получихме от управлението му тази жалка ситуация, в която сме в момента. Г-н Зингаревич ми бе обещал, на първата ни среща, че нито един лев от дадените от него няма да бъдат под формата на заеми, и че ще получавам всеки месец справка с всички разходи на клуба /след осигурените 2млн и половина от бизнеса/, която аз никога не получих. А в последните дни разбрах, че любимия ми клуб е задължен на Антон Зингаревич с огромна сума в заеми.
Другата част от уговорката ни беше, че както клуба му се предоставя за 1 лв, тогава когато реши да се оттегли, ще бъде върнат за 1 лв без никакви задължения към кредитори.
Г-н Зингаревич, доказахте, че не успявате да изпълните “намеренията си” към любимия ми клуб. Моля Ви, изпълнете обещанието си, което дадохте щом пристигнахте за пръв път в моя офис. Заличете дълговете на клуба към Вас, платете си всички други задължения на клуба към днешна дата, и върнете акциите за 1лв както обещахме.
Жълто черната част на Пловдив обича много силно, но и много силно мрази. Приятелски и сърдечно Ви моля, не влизайте в конфликт с нас.
Благодаря Ви и Ви пожелавам успешно начинание в следващия Ви бизнес проект.
С Уважение,
Илиян Филипов
PlovdivDerby.com припомня, че вчера Филипов изригна остро срещу управелението на канарчетата, а само и единствено камерата на PlovdivDerby.com засне и показа това!

ВИДЕО! НАПРЕЖЕНИЕ В СЕКТОР А! Илиян Филипов изригна срещу ръководството на Ботев!

57 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Филипов е най-лошото нещо, което се случва на Ботев след селския и ачу. Той разделя публиката на Ботев, отиде в кУрмовград за да работи срещу клуба ни с откаднатите пари от Колежа. Това е бъдещия селския№3. Него не го интересува Ботев, а само как да открадне стадиона за 35 години. Да умреш в мъки дано пумак от с.Манастир. А глупаците дето му повярваха и му се вързаха на акъла са наистина прости като мисирку. Това, че руснака допусна много грешки не значи, че филипов веднага ще управи нещата с вълшебна пръчка. Всички знаят какъв давач е илиянчо. С таралеж в единя джоб и със змия в другия джоб. Кур за селянина с анцуга и ролс-ройса!!!

  2. 1
    1

    Тоя Филипплейна го мислех, че е проЗ, ама сега и като му видях каруцарския език, крещене, хептен се уверих колко е зле. И се сетих как на черно-белия тим му викат отбор на интелигенцията в Пловдив…сори пичове, ама нивото ви е баш филипплейна. Че се и подмазва, хваща фена за главичката, деева и крадеца селски

  3. 1
    1

    Чета коментари на разни селяни или долни буфери как Пеевски щял да стане собственик на Ботев…
    Е хубаво де вие кой искате Нелсън Мандела или някакъв нобелов лауреат ли
    Толкова сте тъпи че чак се чудя как е възможно…..
    Няма никакво значение кой дава парите важното е да има отбор и да бием наред.
    Може и без юноши само с китайци ако трябва

  4. 1
    2

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ Ф4ЕРА УСЪЗНАХ ЧИ КРУМУВУ Е ИСТЕНСКИЯ БОТЕВЪ ДАЙТЕ ДА ИМ НАЛУЗИМ ЖАЛТИТИ ТЕНЕСКИ И ДА СЪБЛИЧЕМ НАЩИ МИХЛЮЗИ САМУ ТЪЙ ЖЪ СПАСИМ СЕЗОНА

  5. 2
    1

    Кой е спонсор на крумовград? Защо разполагат някакви с базата на Ботев? Защо ги няма истинските Ботевисти милеещи за отбора, а само печелбари? Пловдив е давал, дава и пак ще дава, ако не допуска да идват на готово, събуват се и си слагат чехличките……….

    • 1
      1

      Ми сети бе лешпер! Всичко идва от комплексара филипов! Ама с баща алкохолик и майка елпромска курва къв да стане малкия илянчо.

  6. 3
    3

    МНОГО ПЪТИ ВЕЧЕ ПИСАХ ЗА БОТЕВ И НЕГОВИЯ СОБСТВЕНИК ЗИНГАРЕВИЧ СЪС СЪВЕТНИК ВАЛЕНТИЧ. ВИНАГИ ИЗВОДЪТ Е БИЛ ЕДИН: ВЪН ИЗРУДА, ВЪН ЕВРЕИНА! УПРАВЛЕНИЕТО, КОЕТО ВИДЯХМЕ НЕ ПОДХОЖДА ДОРИ НА НАЙ МАЛКИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. ДОРИ ДА ТЪРСИШ САМО ФИНАНСОВА ИЗГОДА ВЪВ ФУТБОЛА, ТОВА НЕ Е ПОДХОДЯЩИЯ МЕНИДЖМЪНТ! ТЕЗИ ХОРА НЕ САМО НЕ ОБИЧАТ БОТЕВ, ТЕ НЕ ОБИЧАТ И ФУТБОЛА. НЕЩО ПОВЕЧЕ, ТЕ СА ИСТИНСКИ ПРОФАНИ В БИЗНЕСА!
    НЕ ПОЗНАВАМ ФИЛИПОВ И НЕГОВИТЕ НАМЕРЕНИЯ. ПОЗДРАВЯВАМ ГО С ЖЕЛАНИЕТО ДА ОСВОБОДИ БОТЕВ ОТ ТОЗИ ТАНДЕМ! ДАЙ БОЖЕ ДА ВЗЕМЕ БОТЕВ С ЧИСТИ МИСЛИ И ДА НЕ ВРЪЩА ПРОВАЛИЛИ СЕ ВЕЧЕ УПРАВЛЕНЦИ! МОЛИВИ, САЛФЕТКИ И ТЕМ ПОДОБНИ НЕ НИ ТРЯБВАТ! АМАН ОТ ” ИГРАЧИ”. ДАНО БОТЕВ ДА СТЪПИ НА ВЕРНИЯ ПЪТ И ОТНОВО ДА РАДВА НЕ САМО ПЛОВДИВ, НО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ДАЙ БОЖЕ! АМИН!

    • 3
      2

      Абе льольо,ти ходи ли да мижиш на строежа, когато Валето ви къпеше ? Затвори ли очи докато тия ви бъркаха по дупетата?

  7. 7
    4

    Добре,плейна т.е. ДПС взима отбора. Това е подигравка. Значи ДПС собственик на отбор с име Ботев! Тук вече имаме 2 варианта:1. Или никога плейна в Ботев или 2. сменя се името на отбора, така както Левски Крумовград стана просто само Крумовград.

  8. 6
    5

    Интересно след като Крумовград стане Ботев , какво ще говорите за Кюстендил и тирето дето се ебавахте 😂😂😂

    • 4
      2

      Малоумник,името,емблемата и всичко свързано с отбора се държи от сдружението,а не от евреина или плейна!

      • 3
        2

        Глупак и какво им пречи да ги сложат на Кримовград както стана с Металик Сопот? Хаха верно всички папагали да адски тъпи

        • 2
          2

          Много просто, тъпунгер, Сопотския клуб няма нищо общо с Ботев, освен, че си продаде лиценза. Един катун го закриха и се населиха на мястото му.

          • 1
            2

            Обединението не е закриване тъпунгер ! А сега вие ще преименувате Крумовград на ботев и ще сложите вашата емблема там ! Толкова смях ще падне с вас, че не е истина! Кажи малко кво стана със старото дружество на Христолов и истинския Ботев бе малоумник ? Коя година е създаде и това дружество , че се пишете 1912та ? Майка ви дейба тъпа наркоманска селска

      • 1
        2

        Абе льольо,ти ходи ли да мижиш на строежа, когато Валето ви къпеше ? Затвори ли очи докато тия ви бъркаха по дупетата?

  9. 2
    4

    Ще се оправим!
    Едно по едно!
    Иска се малко търпение!

    • 8
      1

      Е, колко малко?! Спортния ни директор, още не му знам името, каза че работата му ще се види след една година! А след година Ботев ще е в Б група докато му видим работата!!!!!!!!!!!!!!!

    • 2
      1

      Време за търпение няма! Когато се вижда посоката на развитие или по-скоро деградация, трябва да се вземат мерки. Много хора търпяха Валентич, когато с всеки следващ мач играта все повече куцаше, сега е същото. А ако не се вземат незабавно мерките сме в “Б” група – отбор за 2 дни не се гради!

  10. 4
    3

    Стиксова, да ви запитам уважаема, имате ли си мъж???
    Риторичен въпрос, но все пак да чуем отговора!
    Аааааа…. Ясно всяка вечер сте с друг… Успех и за тази… Лапай… И моля те, не плюй. Не се муси… Гълтай… Хайде моето момиче… Нощта е къса… Не е все пак зима…

  11. 5
    2

    Стикс…
    Майка ти те търси!
    Нещо за памперс говори, не са те го сменяли скоро. Усра се вече. Тър

  12. 5
    5

    ботевЪ е като Михаел Шумахер… жив, но не съвсем !!! Това е жълтата съдба, на легло, будни и с разтворени задни бузи! Всеки им се изрежда, всеки ги подиграва…

    • 5
      1

      Шумахер, ама и леглото ви стряска. Седемкратен световен първенец! А вие с вашата талига къде сте ръгнали?! Катуня ви е къс. Сменяйте си гумите при дъждовно време, че се оляхте. И нещо като съвет: вашия мушмул дава кредити, отваряйте си зъркелите, че тия не обичат да губят и стотинка.

      • 5
        4

        Официално Илиянчо заяви, че ботевЪ има огромни задължения от милиони към г-н Зингаревич. За Локомотив няма нищо…

        А за леглото, то ни забавлява, вие радвате Пловдив с разтворените си задни бузи! Никой не ви зачита за отбор, никой не се страхува от бултрас!

        ТОВА Е жълтата съдба, В ТИНЯТА…

    • Добро сравнение, все пак Шумахер е ако не най-великия, то един от най-великите пилоти!

  13. 5
    3

    Христолов,Зингаревич…..все наши агенти!Ще се закривате,или ще прекръстите някой друг отбор,както направихте със Сопот?Да върна лентата по-назад с АФД Тракия ?Когато партията закрилница разтурваше отбори за да може да съществувате викахте да живее БКП,после като Доган прекръсти Сопот на ботевЪ викахте аллах у Акбар а сега какво ще викате ?Слава Зингаревича?

  14. 10
    6

    Илияне, ТОЧНО ТИ СИ ЛЕКЕТО,КОЕТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА УСЕЩАМ ПО СЕБЕ СИ!!!

  15. 6
    12

    Основната заслуга да стане Колежа е на Илиян Филипов. Да, не е идеален, но е сърцат, ботевист и успешен бизнесмен – аналог на Домусчиев. Започне ли нещо го прави както трябва. Ако вземе ПФК Ботев ще сме конкуренция на Лудогорец.

    • 8
      7

      Илиянчо е аналог само на христолов и ачу сълзата. За доказателство вож му некачественото строителство и бизнеса му, който е на кредити изцяло.

  16. 9
    7

    Хайде сега официялно ДПС да застане зад Ботев когато Филипов вземе акциите 🙂 пореден срам за Пловдив !!!!

  17. 9
    4

    Абе г-н Плейн (анцуга на нашенски)В 21 век устни фоговорки?Устно му подарява
    Те клуба?И после ни го върни?Просто не ни харесваш?Нали се кълнеше в него?Ейййй илианчо ти ептен прост си бил

  18. 10
    5

    В спортал има видео с интервю на плейна.Директно си го каза,че иска да е собственик,щял да го финасира дъра бъра абе гледайте го и всеки сам да си преценя!Но от думите му излиза,че утрешната среща на феновете е с предрешен край т.е.вън зингата!
    Върти се слух,че еврейчето се маха и отива в Крумовград.

    • 7
      4

      Илиянчо какво ще стане ако
      твоите господари ти забият един шут отзад

    • Тва,което виждаш е един уй фостат ти бе цигане

  19. 14
    8

    И на кой да ги върне бе, на Цецо не става, не щеш ли на тебе да ги даде? Ами поискай ги ясно,на висок глас и ти ще усетиш народната любов! Помним колко пъти си ходи и се връща,помним как “без Зингаревич няма Ботев” и други работи помним! Точно ТИ СИ ЕДИН ОТ ТУМОРИТЕ РАЗЯЖДАЩИ КЛУБА ОТВЪТРЕ!!!!ТОЧНО ТИ НЯМАШ НИКАКВА РАБОТА В КЛУБА!

  20. 10
    3

    Ачо Сълзата се завръща с главен карадинал Илианчо Плейна. Това са класиси в жанра цирка ще е върховен.

    • 9
      2

      Леко бъркаш. Да Сълзата идва но зад него срамежливо наднича Пеевски!

      • 4
        2

        Илиянчо е аналог само на христолов и ачу сълзата. За доказателство вож му некачественото строителство и бизнеса му, който е на кредити изцяло.

      • 5
        3

        Какъв пеевски наднича бе глупак? Пеевски си е левскар и си има и локото. Пеевски никога не е искал Ботев. Ако го поиска никой не може да го спре, а не да наднича. Наднича ти наденицата от гъзът ти!!!

  21. 8
    8

    Вече на всички е ясно,че Зингаревич и неговата клика трябва да бъдат прогонени от “Ботев”Пловдив!!!Заедно можем да го направим.Само ” Ботев”!

  22. 10
    7

    Посмешището на Пловдив, България, Света пак радва хората. По добре да си клоун, отколкото ботевист, клоунът е с грим и червен нос, но бултрасът всеки го знае и разбира се ГО ГАВРИ и подиграва.

    Дори при г-н Христолов имахте звезди, бултрас бегачи, а сега имате само ПОЗОР, СРАМ И НЕГРИ…

    Е, няма такова удоволствие, да радваш кръвния враг Локомотив, това е мъртъв жълт отбор…

  23. 7
    6

    оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

    МИЛИОНИ ДЪЛГОВЕ в ботев, ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ!!! Да припомним, че бюджета на година в жълтите е 17 МИЛИОНА! 50 000 000(МИЛИОНА) дълг за три години, това е сметката! ЗИНГАРЕВИЧ, ПОГРЕБИ ГИ, но без пръст, за да може койотите да гризат костите на мъртвеца ботевЪ…

    • 5
      5

      Педераст, защо не си на околовръстното? Майка ти те чака, тираджиите също.

  24. 9
    7

    Става ясно, че Зингаревич е лъжец и мошеник. Вън от Ботев, вън от България

  25. 8
    8

    Бляда си Остава бляд, винаги са били най големите мошеници и крадци.Честно не бачкат.Грабежи убийства и насилие. Руска ПАПЛАЧ.

    • 9
      2

      Гражданството не прави мръсника! Прави го, произхода! А, от тия е пропищял цял свят!

      • Оплачи се на Зеля от лошия маскаля Зингаревич!

    • 1
      1

      Любчо, ти ли си, бе мама?
      А беше комсомолски секретар на вестнин Искра…

  26. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    7
    6

    МАХАЙ СЕ БОКЛУК.

Коментарите са затворени