Собственикът на ПИМК Илиян Филипов изригна срещу ръководството на Ботев Пловдив след загубата от Крумовград. Бизнесменът избухна след като фен на канарчетата го попита, какво мисли за това, което е видял.

Филипов дори слезе при феновете и разговаря с тях.

38 КОМЕНТАРИ

  1. Тоя Филипплейна го мислех, че е проЗ, ама сега и като му видях каруцарския език, крещене, хептен се уверих колко е зле. И се сетих как на черно-белия тим му викат отбор на интелигенцията в Пловдив…сори пичове, ама нивото ви е баш филипплейна. Че се и подмазва, хваща фена за главичката, деева и крадеца селски

  2. 5
    2

    Генчев трябва да тръгва по най бързия начин….
    Дори да приемем че не е некадърник и заплатаджия заиграващ се с феновете….(вчера на смешните бултраси им пусна балтанов !!!!!та той едвам върви….
    Единствения вариант този отбор да се вдигне е със треньорска смяна

  3. 3
    3

    Аве,илиянчо, ти пък откъде знаеш как е било при Христолов,като тогава дето има една дума,не си знаел стадиона къде се намира? Ти си просто един лешояд,когато ти замирише на пари! Що не вземеш да строиш на ЛОКОТО централната и да те видим с черно-бялата фланелка да разпряваш как е било по времето на Филип Колев?!Ай сиктир от навлеци в футбола!

  4. 5
    2

    Ребята держитес крепко.Зинга Господ те изпрати братле.Дръж се.Ние сме с теб.

  5. 6
    2

    Илияне точно ти ли ще говориш бе глупак? Не беше ли точно ти човека, който преди месец защитаваше Зингаревич и викаше ,че без него няма да има Ботев ? Не беше ли ти човека, който караше феновете да застават зад него? Обърна палачинката много бърз! Ти си същия като тях !!! Вън от Ботев пумяр ! Ако нямаше изгода нямаше да си на стадиона !!!

  6. 6
    1

    ПЛАТЕНИТЕ ФЕНОВЕ ЖАДНО ЛАПАТ ДОКАТО РУСКИТЕ КУРВИ ИМ СЕРАТ ФОСТАТА

  7. 5
    3

    Ще си позволя да дам рецептата,която ще излекува клуба: 1) никакви фенове-стюарди срещу заплащане 2) хората от клуб 500 вън от всички процеси в клуба и фенклуба 3) Илиян Филипов без никаква дума в управлението! Като е голям фен да влиза в сектора,а не в канцелариите откъдето да се изявява като сив кардинал! Футболния клуб не е бизнес тип “зрънчо”!

  8. 9
    1

    Най-малкия проблем на “Ботев” в момента са “излиянията на мразещите”. Независимо дали става въпрос за “черно-бели” миризливци или “недооценени” жълто-черни разбирачи. Страшното е, че няма по-незнаещ, по-неможещ, по-безволев, по-стресиран и по-неадекватен отбор в “А” група от нашия. А, бе, с две думи: най-слабия отбор в групата! Това виждам!

  9. Ебати цирка, майна…. Какви генерали, хеликоптери и гранотомети? Тоя се е нафиркал здраво у скай боксо!!!

  10. 16
    5

    Генчев, остани, моля те!!!Такова идиотско поведение на играчите, не може да е само защото толкова си могат, нали?Все пак има и твоя заслуга тук!!!!Затова, моля те, остани!!!!! Страшен ташак сте!!! Затова моля те- ОСТАНИ🙏🙏🙏

  11. 12
    5

    Станиславе, не се крий зад нас!!!! Не ставаш!!!! И то не само тук, при нас!!! Срамно няма, не всеки разбира занаята!!! Но….. но, Станиславе, покажи, че си мъж и сам си признай,че е така!!! Не е трудно. Заставаш пред огледалото, взираш се в доволната си физиономия , и си казваш- не мога, бе, не мога. Толкова си мога!!!!И освобождаваш мястото, за са не страдат стотици хиляди. От рам идва и домашно насилие и много други неща в нашите домове. Моля те, Станиславе, помогни на любимия ми ФК БОТЕВ да се изправи на крака!!! Как???? Просто си тръгни!!!

    • 1
      5

      Какво домашно насилие бе, ненормалник? Трябва някой май да ти намести тиквата?

  12. 12
    2

    Как никой фен на Ботевъ не си зададе въпроса толкова време,а именно:Защо Левски отказа на Зингаревич при положение,че имат финансови трудности меко казано!!!

    • 5
      3

      Защото са ДЪРЖАНКИ.
      Лапад го на всеки който си плати

      • 3
        4

        Ти като го лапаш да не си умрял,пишеш,сереш тука. Лапаш на Адам Сотков помака.

  13. 8
    5

    Жълтите колхозници да подготвят тракторите за Скутаре,Маноле,Рогош и Стряма!При валетич бягахте от кипърци,сега ще бягате по родните си села!

  14. 20
    5

    Някакъв смотан генерал от гнусните доносници си правел далаверките с любимите на всички ченгесари и доносници руснаци. Намерил си зет руснак, намерил си и един гей руснак за бизнес аверче да си въртят концесийки и в Крумовград, и в Пловдив. И нашите хора с целия си акъл тръгнали на срещи с тези утайки. Пълен бойкот на цялата руско-ченгесарска измет! Вън от Ботев!

    • 4
      2

      Идете и се оплачете на Пригожин в такъв случай.

    • Всички жълТУРЦИ сте двулични курви на ВСЯКА власт
      7
      5

      Изроде, ти защо мълча досега?

      Затваря ли очички когато Валето ви подиграваше?

  15. Защо прекъснахте точно когато Олекна почна да говори за прословутия генерал, който го “помолил да прави селекцията на Крумовград”?!А верен ли е слуха,че Плейна е обещал днес премии на Крумовград срещу “любимия Ботевъ”?!И тази топла връзка между двата клуба не е ли конфликт на интереси и има ли орган, който да вземе мерки?!

    • 7
      1

      Защото Андрей е комунистическо отроче. Дядо му и баща му са бивши комунисти на високи постове.
      Гарван гаравану око не вади

  16. 13
    5

    До 1912 потни селянки: този Илян трябва да го изгоните от стадиона. Неграмотен,див и прост селянин,помислил че е хванал господ за шлифера .

  17. 11
    1

    Плейна кога стана циганин, кога му почерня гъза

  18. 10
    5

    Катунарчетата днес са малко, но миришат като за много

    Тиквата в затвора – открадна 65 молиона за стадион за 100 селяка

    Reply
    Ех, колко жалко е да си папагал! Нали, Бонке!! 20.08.2023 At 19:33
    1
    Как бе!? Те са милиони… но са с шапки НЕВИДИМКИ … заради слънцето..

  19. 9
    1

    ТОТО КУРВИ!!! МИНАЛАТА ГОДИНА ДВЕ ОБРЪЩАЛКИ С ВТОРИЯ ОТБОР СЕГА И С ПЪРВИЯ ОТБОР ОБРЪЩАЛКА !!! ИЛИЯН И ТОЙ Е ЗАМЕСЕН !!!

  20. 20
    4

    Егати и чобаните! А най големият чобан е Филипов. Развикал се все едно е на къра. Не напразно им викат селяни.

  21. 11
    8

    НЯМА ДА ИМА ПОЩАДА ЗА НИТО ЕДИН бултрас, ЩЕ ВИ ГАВРИМ ПОСТОЯННО! Отворите ли новина ще плачкате, идете ли на поляна ще се молите за пощада, запеете ли ботев ще ви се смее цял Пловдив!

    ТОВА Е СЪДБАТА ВИ- ГАВРА ГАВРА ГАВРА…

  22. 14
    2

    ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СТЕ СЛУГИ НА АХМЕД ДОГАН ДА ЕБА ВАЩА МАЙКА ЦИГАНСКААААА!

Коментарите са затворени