Официално съобщение от ПФК Локомотив Пловдив:

Уважаеми локомотивци,

В неделя бе сложен край на сезон 2023/2024. Сезон, в който Локомотив записа рекорди, но също така сезон, който не завърши по мечтания за всички нас начин.

“Черно-белите“ изпратиха футболната година късно снощи на официална вечеря, на която присъстваха собственикът, ръководството, представителният и вторият тим на Локомотив. Събирането беше инициирано от Христо Крушарски.

След срещата самият той пожела да се обърне и към футболната общественост:

“Първо искам да започна с благодарности към привържениците, които подкрепяха непрестанно отбора във всеки един мач. Сезон 23/24 е вече в историята за нас, като сега всички мисли са насочени към бъдещето.

Локомотив винаги е бил фактор в първенството! И ще продължава да бъде! Амбициите на отбора са големи и нашето желание е той да се представи по максимално добър начин през следващия сезон! Да подобрим и надградим постигнатото до момента!

Официално искам да отправя покана към всеки един, който милее за бъдещето на Локомотив и желае финансово да подкрепи клуба! Отворен съм за предложения от хора или фирми, които са готови да откликнат и да станат част от “черно-бялата“ магия! С необходимите средства ще се помогне на Локомотив да атакува отново призовите места и Купата на България! Да се постигне едно подобаващо представяне, което “черно-белите“ фенове заслужават!

Моите врати са широко отворени и се надявам искрено, че ще има кандидати да помогнат на Локомотив!

Само Локо!“

107 КОМЕНТАРИ

  1. Станьо, галфон плешив, стига си излагал локомотивците с твоите анални излияния относно Крушо! Да не си му станал любовница на Крушарски , че само го защитаваш?! И недей знай много кой е жълтур и кой не , че да не ти обърша два шамара пред всички лапета докато чакаш рейса за Смирненски след някои мач, шматка!

  2. Круша проста,ако не беше разбил отбора,а си беше стиснал гъза и избутал до края на сезона,сега щеше да имаш медали и предстоящи мачове в ЕКТ!
    При това положение щяха да се намерят силни хора да инвестират в отбора!
    Така че сега отивай да ревеш на майната си,дебил!

    • Абсолютно си прав братле!
      Сега чакаме неговата проститутка Мърков Стикса да се изкаже в защита на Клошаря! Едно време същия глупак защитаваше и Коко Динев!

  3. Очакваме скоро ПОЧЕТНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ на Локото да говори… Нещо в духа на това, че феновете са най-голямото богатство на Локото, за честта на чернобялата тениса… И да даде пример с голямо дарение за клуба…

  4. 10
    2

    Крушарски, от молби файда няма. Прави кампания като говедата , феновете да даряват. Под надслов, примерноооо….”продай желязо – помогни на локото”.
    Столипиново официално има 50 000 жители. Една пета от тях да продадат желязо/бакър/мед или квото и да е, тва са 10 000 човека. Със събраните средства можеш да изкараш полусезона.
    Втория полусезон ще събирате капачки, догодина картон и така, все има какво да се събира. Ама трябва някой да събуди малко с жар в очите феновете. Дръпни една здрава комсомолска реч…. А не като теб сега : “Другарки и другари , дайте да дадем…вратите ми са широко отворени…” Дрън-дрън….
    Гледай само настроението да е пивко и не позволявай на никой да ти дава наклон на…. кампанията!

  5. 10

    Сезонът вървеше добре, докато собственикът не взе решение да продаде най-добрите си играчи по време на зимния трансферен прозорец”, коментира Хоркаш пред Sportske Novosti.
    А педито Стикс целува ръка …..

    • “Войната си вървеше добре и за двете страни, докато не се намеси Генералният щаб.”

      Ярослав Хашек, “Приключенията на добрия войник Швейк”

      🤣🤣🤣🤣

  6. 10

    На “Лаута” пускат в продажба абонаментните карти за новия сезон, 1200 лева е най-скъпата.
    Хайде Стиксчо, мамин педи… Купувай най-скъпата.. Помогни на отбора, трошляк…

    • За 1200 лв карта, ще искам Крушарски да ми прави масаж на стъпалата на полувремето и едногодишна безплатна примосия в таксито на Вълчо – чернобялото сърсе!

  7. Хайде сега да помогнат ХИЛЯДИТЕ локомотивци… Ама не с празни приказки ???

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))
      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! НАПРЕШ АПАПИ МОИ СТУЛЮПИНСКИ!!!

  8. 10

    Жълтури, тази Пета съвсем ви е увредила.Сега взехте да се мислите за Локомотивци, но селянията е прозрачна.Можеш да скриеш пари, но от глупостта си не можеш да се скриеш.

    Я разкажете пак жълтите лакърдии- как цял Пловдив чака Стикс!хехеххехехехехе Е НЯМА ПО- ТЪП ОТ бултрасЪ…

    • Стикс, най-умния умник на умниците – Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.

      2023 година – Не минавам вече по Източен.

      Защо бе, мамин златен? Голяма уста отвори, голям нанана налапа.

  9. Докато истинските локомотивци търсят начин да помогнат на отбора си, то Стикса, под различни никове, говори глупости. Кажи как да помогнем на Локото? Какво ще направиш ти,Стиксчо?> Стига си излагал каузата ЛОКОМОТИВ…

    • 1
      8

      Жълтур, ясен си на всички! Този форум е място за гавра с ботевЪ! Ако има да казвам нещо, на лидерите на черно- бялата агитка, го правя на стадиона- лице в лице!

      • Пахахаха добре, че поне сам си вярваш. Смешен плужек.. лице в лице с лидерите… лидерите те презират заради изцепките ти в мрежата, не схващаш ли? То трябва да си на тази планета, за да се осъзнаеш, а ти си някъде в твоя си свят, в който си значим.

        • Кой е жълтур, педал смотан..Ти Стиксчоолу да кажеш нещот?А ТИ НЕ ХОДИШ НА МАЧОВЕ НА лОКОТО.. НЕ ПОЗНАВАШ НИКОГО ОТ АГИТКАТА …ТИ ИЗЛАГАШ ОТБОРА ЧАКАМЕ ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ПОМОГНЕШ

          • Ахахахахахахаххахахахааххахахаахахахахахах Всички Локомотивци чакали?! Е, НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрасЪ!

  10. Реално за нас е по-добре Ювентина да е с юношките в първа лига, от колкото да отиде в миманса. Тъкмо ще си пооправим малко статистиката и тя ще се върне в нормалното си състояние от преди Велбъжд.

  11. Петата и Бахурите толкова са изтормозили жълтия фен, че погребаха Локомотив, когато е над ботевЪ в класирането. Говорят жълтите все едно Локомотив се е разпаднал. Разбира се, това е нормално поведение, все пак в ботевЪ останаха само лицемерите и лизачите на г@зове, насилвани ежедневно от Петата и Бахурите.

    • Леко ти стърчи едната дръжка на купата от г.з. Намести малко и ще се успокоиш.

    • Извади евроколяното от гъзо, вдигни прашките нагоре и с песен към на майка си путката.

      Никой не е тръгнал да ви погребва, дори напротив, ние ясно виждаме и се радваме на вашия просперитет под мъдрото ръководство на Г-н Крушарски, с когото ви очакват прекрасни бъднини.

      • Вашата работа е като нероден Петко. Глупост до глупост! Разбираемо е, все пак сте бултрасЪ…

        • Помнете без прекъсване…ахаххахаха…и после кой бил тъп като на слон гъза…умирам от смях с тебе мишок…

          • Слонът е известен със своята силна памет.Помниш като слон, известен израз. На слона гЪза е в речника на индивиди , които не са прочели една книга в живота си. Характерно за бултрасЪ…

  12. Хора, историята си е история, ЖСК паднал от Спортклуб с двуцифрен резултат, после в новия век му взел годината на основаване и 1936 станало 1926, а истинската година реално е 1919, защото това в Пловдив е Велбъжд със сменено име. Отделно Локо паднал от Ювентус и му взима райето и става женския Ювентус – Ювентина… станалото, станало.

    Да дойдем в настоящето и да помислим, кой ще кара влака от тук нататък. За мен няма по-достоен от Стикс да стане нов собственик на Локомотив. Както всички знаете, в България, когато една фирма е приключила, тя се прехвърля на клошар. Е, кой е по-подходящ от Мърков?? НЯМА ПО-ПОДХОДЯЩ!

    Реално Станислав ще има нужда и от квалифицирана помощ, за да управлява. Тук най-добрата кандидатура е на баба Дора, ликвидаторката на ЦСКА. Жената има опит, строга е и справедлива.

    • “Отделно Локо паднал от Ювентус и му взима райето и става женския Ювентус – Ювентина… ”

      Да, горе долу така се е получило, циганите пак са били от страната на булката, омъжили ги и взели името на мъжа си…

  13. Много добре е описана историята в тази тема, чудесно.

    Само искам да добавя позора и абсолютното безумие с пришиването на звезда на фланелките след “титлата” им и сами разбирате за какви абсолютни лунатици говорим.

    • Ние сме сложили звезда, съградили сме нещо. А вие съборихте цял стадион, за да идете бездомни в Коматево ДЕСЕТ ГОДИНИ. Няма как да има по- големи глупаци от бултрасЪ!

      • Дами и господа, новият собственик на Локо – мърк1926.

      • Тъп си като галош Станиславе, само тва мога да коментирам.

        • Ще помоля да не обиждаме галошите. От тях поне има някаква полза. От този шизо полза няма.

      • Съградихте нещо и с изолирбанда по фланелките напоследък.
        Тва беше оригинално признавам.

  14. Славия-Ченгелов, Парчевич, Енергия, Торпедо, Велбъжд, Ювентина..това е накратко историята лос лаутарес.

  15. 2
    11

    През 1912 /1917.имаше едно стадо ,ботев, сетне стана тракия, сетне пак сана ботев но ХРИСТОЛОВ , погреба това стадо,и се роди Металик Сопот 2010. Сега отговарям на въпроса, какво е станало през 1926.Чети добре жълто розово дупе, През 1926,се ражда ЕБАЧА на ботевъ2010.който ще се помни дълго ,със една пета и шес хуя. Хайде със здраве.

    • 10

      Интересно Ремзи…много интересно…малък въпрос имам…как този клуб създаден 1926 е играл официален мач с един друг клуб създаден 1936 година за който се твърди че е същия този който е създаден 1926?

      Виж аз разбирам че циганската логика е странно, на пръв поглед парадоксално и нелинейно нещо, но как се обяснява това в ромските легенди?

    • През 1936 г. стрелочниците и кантонерите решават да имат клуб под името Торпедо, като после минава през 5-6 преименувания.После, историята се знае:
      ДВ, бр. 102 от 27.11.2001 г.
      “Пловдивския окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с член 231, ал. 3 Т3 С решение № 4460 от 24.12.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписва промени за ПФК Велбъжд – АД
      – Вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”;
      – Влива ПФК Локомотив – Пловдив – АД, в ПФК Велбъжд – АД
      – Вписва прекратяване, без ликвидация на ПФК Локомотив – Пловдив – АД, чрез вливането му в ПФК Велбъжд – АД
      – Промяна наименованието на приемащото дружество на ПФК Локомотив Пловдив – 1936 – АД”!
      И прочети пак в последния ред, коя година пише! Не е лошо да се сетиш и вие, колко хуя сте яли, или не ви прави впечатление и сте забравили.
      Сега, бягай на реката да гориш гума, че Круши чака спонсори!

    • НИДЕЙ ТЪЙ УА БАТЙОУ ЗАЩО ТЪКА СЪ ЕБАВАШ СЪЗ НАЗ ОЩИ МИ СЪ ВЪРТИ ТАС ПЕТА ВГЪЗЪТ

      • Ае въшльо, не си оригинален. Само простотии, тийба майката циганска.

  16. 10

    От съдружника на малък Тошко само чалъми и номера.Клоуни цигански.

  17. 7
    1

    Като казахме Ювентина приятели, да ви разкажа как се стига въобще дотам.
    Всъщност историята е интересна не само заради името ами и за раето СВЕШНО и за това как принципа “видяла жабата че подковават коня, и тя си вдигнала крака” е залегнал в самия генезис на подчовеците от Лалута, самата им същност, цялата им история е базирана на това” “и ние искаме да сме като големите”.

    През 1964, Локото е записан за участие в Купата на Панаирните градове. Да, записан, защото е от Пловдив или поне така пише, тогава е нямало такива неща като да трябва да се класираш.
    По това време Локото е на нивото на Раковски и в Пловдив големите отбори са БОТЕВ и Спартак.

    Циганите, трябва да признаем, надскачат себе си и отстраняват Войводина и Петролул и в третия кръг се падат с Ювентус.
    Това всъщност им е най-великата проява в Европа на тея мишки-първия мач в Торино правят равен 1-1 и именно за този мач, защото искат да приличат на големите, заменят традиционното си червено-черно със станалото по-късно известно като СВЕШНО рае-бяло-черно. Просто защото искат да приличат на Ювентус. Искат да приличат на големите.

    Втория мач тука също е 1-1 и следва трети който е отново в Торино. Нелогично? Не и ако си циганин защото началниците на “Локомотив” се съгласяват доброволно на гостуване, за да посетят за втори път красивия италиански град.

    За да идат пак в Италия циганите са готови да си дадат гъза. Там естествено ги ебат.
    Но те започват да си мислят че са българския Ювентус, просто защото са играли с италианския, вече са си направили нови фланелки за да приличат на тях и се кръщават Ювентина.

    Мисля сами можете да си направите изводите.

    • Това добре, но как станаха “неаполитани”?

      • E не знам, по тоя въпрос историята мълчи, ще трябва някой от тукашните фантасти да обясни кое как е.

        Ма то кога са те ебали в северна Италия, сигурно си го отнесъл и в Южна балиго.

  18. Каня всички хулигани
    На вечеря с кроасани.
    На Лаута зад Аграра
    Всеки гол ще го побара.
    Стикса, Потника и Балабана
    Без да чакат те покана
    Кроасаните подхващат
    И на бас се хващат.
    Кой ще може без да спре
    Две тави да изяде.
    Стикс със гърлото дълбоко
    Гъз отворил е широко
    Без да спира тъпче той
    Ще се гътне Боже мой!!!

  19. БОТЕВ Е ПЛОВДИВ, ПЛОВДИВ Е БОТЕВ, БОТЕВ Е ВЕЧЕН !
    10
    1

    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ТИТЛИ !

    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ КУПИ !

    ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ПУБЛИКА !

    МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ПЪТИ ЕВРОУЧАСТНИК !

    МНОГОКРАТНО ПО-УСПЕШЕН ЕВРОУЧАСТНИК !

    ОФИЦИАЛНО ПРИЕТ, И ВАЛИДИРАН, В СДРУЖЕНИЕТО НА ПИОНЕРИТЕ, НА НАЙ-СТАРИТЕ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ В СВЕТА !

    БЕЗУСЛОВНА ЖЪЛТО-ЧЕРНА ДОМИНАЦИЯ, ФЛАГМАНА НА ГРАД ПЛОВДИВ !

    ФАКТ !

  20. Крушарски , вие не знаете ли, че пътниците събраха при предната кампа ия 75,20 лв.Дай им да ти държат наклона и да вегетират. Сбогом черно белите отрепки.

  21. 8
    2

    Тоя не стига че е тъп пък и нагъл. Да му помагат,а той да обира парсата. Комунистически номера

  22. 2
    1

    Аз ще дам 100 000 не ми е проблем но и ще искам да ги изхарча целево както аз преценя. Имаме ли сделка?

  23. Споко . Иди направи един минет на Гришата вече .

    • Гришата ще иска нещо повече от това да му оближеш шекерената пръчка🤣🤣🤣

  24. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ХАК ДА ВИ Е АБИТА!!! ПУ СЯЛУТТУ ДЕН СТИ ТУКАНКАНА И ПЛЮТИ ПУ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! НЕКА СИГА ДА НИ СИРЪТ В ЯРМЕНУРОМ СКИТИ УСТИ НА НЕГУ!!!
    Ф КОНДОФРЕЙ И СБОГУМ ГЕРГИНО!!!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!!:)))))))))))))))

  25. 6
    2

    Кой точно ще дойде да помага,докато ти държиш акциите бе патладжан финансово разпран?Кой?
    Бий си шута,обяви клуба за продан,и ще се намери точния човек!
    Не ставаш човек.Ти си застинал в социализма и си мислиш,че нещата стават без пари и с плещене на глупости.Ами за жалост на всички ни,не!Иска се амбиция,визия и най-вече финанси за да осъществиш идеите си!
    При тебе липсват две от трите,така че дърпай нанякъде!

    • 4
      2

      Крушарски е на принципа-Другари, дайте да дадеТЕ! С лозунги и комсомолски плам няма да стане!

    • 3
      2

      Като на всеки дърт комуняга амбиции не му липсват, ама визия и ресурс-Йок!

    • 2
      1

      Кой ще дойде? Никой! Свърши се тя с честна комсомолска дума.

  26. Поканете господин Христолов…Той може да помогне..

  27. “Царуването на парите в брой е към своя край, скоро ще бъдат пометени от дигиталната вълна”

    • Ботев Пловдив Отбора на Пловдив-Отново Първи в това начинание!

    • Локо феновете ще минават към търговия на разменни начала-кон за кокошка!

  28. Ех, да имахме покана,
    със която да ни кани
    на вечеря великана
    Да си хапнем кроасани!
     
    Ще си хапнем кроасани
    Заедно със великана
    след което великана
    с каната си ще ни кани.
     
    Да, но може великана
    с таз покана да ни кани
    Вместо вкусни кроасани
    Нас да сложи на тигана.
     
    Тъй че имаш ли покана
    за вечеря с великани,
    отвърни на великана
    С друг да хапва кроасани!

    • 2
      4

      А ти на великана
      Папни му салама
      Бах та в калпазана
      Да си одиш в Стряма.

  29. Гуспутин куршарски ся начи осфен двети ми дъштери и жината ша тря и дветеми синове да пускъм на скобъта ама ша ти дам пари.Аку тря ша си пуша космити ут топчаците ма пара за мойту локу шъ имъ.

  30. Анкета ЗА и ПРОТИВ Крушарски!
    Хайде мангали, обозначете се. Кой е За Комсомолския секретар и кой е Против?

  31. 10

    “Трибуна Север “Бесика”за 2800 зрители и половината от централната /другата си остана затворена с времения сектор за гости/за 400-450 зрители ЕДВА НИ ПОБИРАХА !!!

  32. Ех, да имахме покана,
    със която да ни кани
    на вечеря великана
    сред отбрани великани!

    Ще си хапнем от тигана
    шницели за великани,
    след което великана
    с каната си ще ни кани.

    Да, но може великана
    с таз покана да ни кани
    нас да сложи на тигана
    за мезе на великани.

    Тъй че имаш ли покана
    за вечеря с великани,
    отвърни на великана
    великани да си кани!

  33. 11

    Не не никакво фалиране никакво изчезване от картата без да отговорите на трите въпроса:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Как се превежда Ювентина и на какъв език за бога е това?
    3.От къде са се взели ,къде са сега, с какво са пътували,къде са ходили до тоалетна и каквото още там ви дойде на ум….онези 40000 извършили “инвазията”през 1983/86 в Ихтиман или ако щете в София (просто версиите и годините се променят всеки ден защото лъжата е много опашата😂
    Дерзайте неаполитани дерзайте непобедими хулигани😂

    • 3
      10

      Шапшале, Ювентина е производна на Ювентус , което означава младост, да та ева фостата, относно Ихтиман бчхме поне 15000 и срахме в жълтите отворени уста по гарите . Иначе в София за баража бяхме 40000, както и на финала за купата . Изхождането беше по същата процедура, винаги се намираше широко отворена , жадна жълта зурла, която да погълне лайната.

      • 9
        2

        Според мен тая история трябва да я обсъдите внимателно и да излезете с единна позиция за да не стават недоразумения.
        Просто се съберете в ресторант Южен полъх и както с годината на създаването ви, излезте с единна позиция: така и така, в Ихтиман бяхме едиколко си, Ювентина значи това и това и идва от тук.

        Просто като ше фантазирате трябва да сте единни.

          • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
            2
            1

            ША ПЛАШТА ФЕКАЛА АМА ТРЕБЕ ОШТИ МАЛКУ ДА СБЕРА И ВЕЛПАПЕ И ДЖАМ И ГУТОУ!:))))))))))))))))

      • 5
        1

        А всъщност знаеш ли какво общо имате с Ювентус и от кога се наричате Ювентина?
        Исторически имам предвид.

      • Ей олигофрен, вземи спри с тъпотиите ти че никой вече не може да те понася, глупак.

      • 2
        1

        Аз пък си мислих че Ювентина е на цигански… явно съм се объркал.
        Ама като сте били 40000 в София или Ихтиман с какво пътувахте през 1986 или 1983 или която дата там си избирате…Искам сега да прехвърлиш 40000 от точка А до точка Б и обратно за един ден да видя как става.Знам че за Лаута Арми няма невъзможни неща😂но все пак😄
        И последно ако през тази година сте имали 40000 фена които са следвали Ювентината по гостувания къде са сега или поне техните деца къде са?
        Стига пропаганда неаполитанецо стига демагогии малко по леко послъгвайте.
        И чакам отговор за 1926????? Изпуснал си го това😂
        Айде саде Локо

      • 4
        1

        Как на стадион с капацитет за 5000 (Ихтиман) сте се събрали 15000 😂 ето това е Лаута арми уникална организация😂

        • 3
          1

          Не бъди глупав-един неаполитанец сяда и надява втори на уя си, който надява трети.

          И всички се друсат и викат за Ювето.

    • 2
      2

      Отговорите ще намерите във вестник Народен спорт- за Ихтиман пишат над 10000 зрители като половината са от София! За София 35000 на стадиона 10000 от Пловдив, 3-4000 от Ловеч и много сеирджии софиянци. Имаше и много канари заради мача 11 на кръга на вестник Народен спорт и ЦСКА- този мач бе веднага след Осъм -Локо на съседния стадион – Армията!

      • Не не вярвам ние сме безчет хулигани (непобедими и то)това са истинските майни и феновете на пловдивския любимец ,неаполитани,гот мит унс лаута арми и всякакви други страховити организации,а ти си жълт лъжец
        Ю-вен-Тина !Ювентина!!!!!

        • Ювентина значи младост, ей ме на.

  34. 12

    Лаутарите са в ступор. Няма Бонки, няма Стиксове, няма го и “най-забавния”, който е с ник Стоян Канара. Няма бахури, няма пети, няма кой да рови кокалите на умрелите, само едно тягостно мълчание след новината, че Ювентина е пред фалит. Е, сметката за всички простотии дойде.

    • 14

      Глупости. Просто Крушарски ясно им каза за пореден път: Не може банда гейове да ми дава наклон на кура. С декларации няма да стане, с плакати няма да стане. Извадете парите и заповядайте, ако не можете ми яжте говедарския уй.
      Пари-колкото имам с тва ше работим, ше продаваме мачове, ше работим с бетовете, ше играем с юношки които не искат пари и тва е.

      Мегаломанските амбиции си ги наврете в гъза.

  35. 9
    9

    Крушарски идиота да си ходи, с молитви в пресата не става. Кой ше се съгласи да му дава пари на тоя тъпанар?
    Да връща акциите и да се маха, все ще се намери кандидат за голям клуб с многохилядна фенска маса и нов стадион.
    Инвеститори винаги ще се намерят.

    • Жълта курво.. Стига провокации. Господин Крушарски спечели купи и медали с Локото ..Цял Пловдив е зад него..

      • 6
        3

        Ей олигофрен, вземи спри с тъпотиите ти че никой вече не може да те понася, глупак.

    • Т’ва “многохилядна” много амбициозно. Имате тинаесе коневръза за коне и два за магарета. С каруците ставате 26 лилави венеца, или 36 колко?

    • Това МНОГОХИЛЯДНА фенска маса сигурно ли е?

  36. 9
    2

    Ае пичове, топката е във вашто поле. Не само да ми дрънкате глупости по цял ден тука, ножа е опрял до кокала, вадете парите.

  37. 12
    1

    Малък Тошко закъса с ракетите.Каня всякакви педали за държавни поръчки Селляндур говедарски

  38. 16
    1

    Може би ЛИГЕНДАТА на клуба ще даде някой грош..

  39. 15
    1

    Хайде, Стиксчо!!! Вади МЪНИ, педи… Стига празни приказки…

  40. 15
    1

    Круши, влизам с два лева за пуканки. Имам и половинка домашна гроздова.

  41. 12
    2

    Петела и неговия приятел Ляката да ударят едно рамо, а пък току виж им дали да строят централната трибуна.

    • 2
      3

      ПИМКа е машия човек! Жалтите са меблагодарници! Добре дошъл си бате Илияне!

      • А дано, ама надали! С цигани никой не иска да има работа!

  42. 17
    1

    Няма по-подходящ от Стикса да спаси фалиращия отбор на Локомотив.

  43. 21
    2

    Плешивият дебил Мърков,Стойчо Генов-Спермояда,”истЕриците”Ачо Лъжеца,ВлаТко Фантазьора да поемат издръжката на отбора!

  44. 17
    2

    Аз се наемам бе анннна.Ще извозя всичкото мюсюлмани от льоко на моето такси.Сърсето ми е льоко

  45. 22
    2

    Хайде извадете онези 75.20 лева! Стига сте ги стискали!

Коментарите са затворени