Най-добрият футболист на Локомотив Пловдив за 2023 година Динко Хоркаш ще продължи кариерата си в испанската Примера дивисион. Хърватският вратар ще подпише всеки момент договор с Лас Палмас. Новината бе разпространена първо от местното издание “Canarias 7”, но бе потвърдена и от авторитетния “Марка”.

25-годишният Хоркаш е уточнил личните си условия и ще премине медицински тестове. След техните резултати той ще бъде обявен официално като ново попълнение в клуба от Канарските острови.

През изтичащия сезон в Първа лига Динко Хоркаш изигра 21 мача за Локомотив Пловдив, в които допусна 22 гола, но и записа 8 “сухи” мрежи. Игра и в 2 срещи за Купата на България (срещу Добруджа и Лудогорец), в които получи 6 попадения във вратата си.

Преди два месеца Хоркаш бе награден като най-добър вратар в България за 2023 година.

Хърватинът ще трябва да се бори за титулярно място в Лас Палмас с Аарон Ескандел, който този сезон е играл само за Купата на Краля и два мача в лигата.

Досегашният титулярен вратар Алваро Вайес се превърна хит в испанския шампионат и се очаква да бъде продаден през летния трансферен прозорец. Един кръг преди края на сезона в Испания тимът на Лас Палмас е на 15-о място в класирането на Примера дивисион.

15 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    АПАПИ, ТЕМНИ ОБЛАЦИ СЪ НАДВИСНАЛИ НАД РОМСКИТЕ МААЛИ!!! КРЪВУЛОКЪТ ИСКА ДА ГИ РАЗСЕЕ С МАЛКИ РАКЕТКИ ПРУИЗВЕДИНИ Ф СТУЛЮПИНУУ И ШИКЕРА!! ГРАДУШКЪТА ША СА ИЗСИПИ С ПЪЛНА СИЛА ВЪРХУ КРИВИТИ НИ КЛОАКОМОТИФФСКИ КРАТУНИ И ША НА ЗАЛИЧИ КЪТ УТБОР, КЪТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПРИЗУВАВЪМ ЗА ПОВИЧИ БАКЪР И ДЖУЛЯЗУ, ЗА ДА ИМА МАНГИ И ДА ЗВАДИМ КУЛЯНУТУ КУЕТУ НИ НАХАКА Ф ДИВИЯ, ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФТА, ПАФТА, КЕНЦ!:))))))
    СИГАШНИТИ СЪБИТИА НИ СА МИМОЛЕТНИ!!! УЧАКВА НИ ДЪЛГА, ТЕМНА СТУЛЮПИНСКА НОШТ!!! НАЙ-ЦЪРНАТА ЗА ЛЮБИМЕЦА НА СИЧКУТУ РОМ Ф БУЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФФФ!!!

  2. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!

    ВЪН КРЪВУЛОКА УТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ДА ИДВАТ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ГУТОВУ, УТНОВУ СНЕ ШАМПОАНИ!!! ПУФТА, ПАФТА!:))))

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))

    • Аз минавам технически преглед на текняркана дето дръпа говната от целата сган от мача ,говна и те така

  3. Другаря Крушарски,колко ще захлеби от трансфера?
    Дано утре да си изпикае кръвните съсиреци получени от злоба в момента,в който е осъзнал,че никой читав не иска да ряпа кълбото за здраве!

  4. 5
    1

    Пак повтарям , слаб вратар, нанесе ни много щети, но успех за напред

    • До вчера му правихте дудуци а днес вече слаб вратар да еба и мангустите нещастни това че не ще да работи без пари ви го каза в прав текст тоя неможе да им плаща тия малки заплати тръгнал да му предлага двойно по голяма нали вече ти писах защо се върна алкото защотооооо се появиха 42 милиона за крадене и ако му се отдаде тая възможност след това пак ще си бие говедарския камшик няма вече боко сега с на кой лика на фланелките ще излизате олигофрени

  5. 8
    2

    Не разбирам какво ме коментирате в чернобялата секция на умрелия ви сайт.
    Много отдавна ви показах че не искам да имам нищо общо със столипинци. Неизказано щастлив съм че се махнах от смрадливия катун.

    В Испания съм и ше си цъкам футболче под палмите, можете да забравите за мен.

    Кур за Локо, двоен кур за пияния мравояд Крушарски! Аз се спасих, оправяйте се.

    • Искам да съм негър в щата Алабама,
      Само, че не мога, циганка от Стряма беше мама.
      Татко гузно каза, в рода на Изгрев бойс друго семе няма.
      Колкото и да са черни, циганските ни души на Делян ще бъдат верни!

  6. 1
    1

    БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ ДИНКО УСПЕХ И ЗА НАПРЕД

  7. 4
    7

    Пък Нашия Мухамед Ханкич жъ играй кючек на сранежа

Коментарите са затворени