Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в типичния си стил. Бизнесменът често обича да демонстрира чувство за хумор пред медиите. Този път клубният шеф се обърна индиректно и към треньора на отбора Александър Томаш.

“Не виждам да се натискат да дойдат при нас Роналдо и Меси. На Лука Модрич му предложих, но ми отказа човекът. Малка му била територията”, започна Христо Крушарски.

“Българските треньори трябва да разберат едно – нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи. Всеки треньор трябва да се замисли какво и кой футболист е създал. Това, което му е подадено от юношите, той трябва да го развие и да го вкара в правия път. Ние имаме доста млади момчета и ако треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат”, заяви пред “Тема спорт” собственикът на Локомотив Пловдив.

“Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава шанс достатъчно. Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител. Така че треньорът да си прави сметката, че трябва да се променя. Той да се променя, а не аз. Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката”, завърши бизнесменът.

28 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!

    ВЪН КРЪВУЛОКА УТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ДА ИДВАТ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ГУТОВУ, УТНОВУ СНЕ ШАМПОАНИ!!! ПУФТА, ПАФТА!:))))

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    АПАПИ, ТЕМНИ ОБЛАЦИ СЪ НАДВИСНАЛИ НАД РОМСКИТЕ МААЛИ!!! КРЪВУЛОКЪТ ИСКА ДА ГИ РАЗСЕЕ С МАЛКИ РАКЕТКИ ПРУИЗВЕДИНИ Ф СТУЛЮПИНУУ И ШИКЕРА!! ГРАДУШКЪТА ША СА ИЗСИПИ С ПЪЛНА СИЛА ВЪРХУ КРИВИТИ НИ КЛОАКОМОТИФФСКИ КРАТУНИ И ША НА ЗАЛИЧИ КЪТ УТБОР, КЪТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПРИЗУВАВЪМ ЗА ПОВИЧИ БАКЪР И ДЖУЛЯЗУ, ЗА ДА ИМА МАНГИ И ДА ЗВАДИМ КУЛЯНУТУ КУЕТУ НИ НАХАКА Ф ДИВИЯ, ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФТА, ПАФТА, КЕНЦ!:))))))
    СИГАШНИТИ СЪБИТИА НИ СА МИМОЛЕТНИ!!! УЧАКВА НИ ДЪЛГА, ТЕМНА СТУЛЮПИНСКА НОШТ!!! НАЙ-ЦЪРНАТА ЗА ЛЮБИМЕЦА НА СИЧКУТУ РОМ Ф БУЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФФФ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))

  3. 1
    2

    Нивото на Крушарски е президент на отбор от Б или В група. Благодарни ще сме му винаги за трофеите, но явно не знае кога да каже СТОП. Локо е много голяма хапка за неговата уста – един от 4-те топ отбора в България

  4. Абе пияна крушо махни оная подлога където ти лапа ташаците Палазов и чак тогава ще почнеш да вадиш кадри разбери го това

  5. Крушарски е селянин.

    Мургави братя, с него сте обречени на мизерия

  6. ТВА КУЛЯНУ ША ГУ ПОМНИМ ВЕЧНУ Ф СТУЛЮПИНУУ, ТО ПОЛОЖИ НАЧАЛУТУ НА КРАЯ!!!
    РАСПАДА Е НИМИНУИМ!!!! СВЪРШЕНКА НИ Е! МЕСТИМ СЕ Ф КОНДОФРЕЙ…………….ПУФТА, ПАФТА, КЕНЦ!:))))

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      БОЛКЪТА ША УТМИНИ, АМА АКУ ЗАРАД ЖЪЛТИТИ УСТАНИМ ДА ГНИЙМ Ф КОНДОФРЕЙ 20 ГУДИНИ, КОФТИ…………..ЗГИНА СИ НАШТУ СТУЛЮПИНСКУ КЛОАКУМУТИФ! СГИНА ГОРДУСТА НА РОМИТИ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  7. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    КРУШАТА ША ДАВА ЛИ ГЕЙ БИЛЕТЯ ЗА МАЧА С ЦЕЦИКАТУ?:)))))))))))))))))

  8. 8
    3

    Крушарски,от сърце ти пожелавам,всичкото черно футболист на Ботевъ Пловдив да ти се изреди мощно в дивия,безпаричен задник и да ти свърши в голямата уста!
    Ти си пълен олигофрен!
    Освен пелета,сега ще ти се наложи да си вкараш отнякъде и публика,тъпак малоумен!

  9. 11
    2

    Крушарски е АБСОЛЮТЕН ГЛУПАК!!

    Този разбива отбора ВСЕКИ ПОЛУсезон!

    Който и треньор да дойде ще му писне.

    Крушарски тъпако, Томаш работи денонощно, но каквото постигне ти го разбиваш!

    ВЪН!!!

  10. 5
    2

    “Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, разбра „Тема Спорт“. Днес по обяд треньорът е имал среща със собственика Христо Крушарски, на която двамата са имали голям скандал. Причината е, че специалистът в няколко свои интервюта след мачовете на тима изразява несъгласие с клубната политика. Вчера след загубата от Лудогорец той подсказа, че не одобрява удължаването на договора на Мартин Луков. Томаш отбеляза, че има дисбаланс в процесите на „Лаута“, защото анонсите били за налагане на млади футболисти.

    Макар че наскоро наставникът подписа нов двугодишен договор с черно-белите, след това в отношенията между двамата настъпи сериозен разрив. В интервю пред „Тема Спорт“ Крушарски нападна публично младия специалист. Конфликтът е ескалирал днес и почти сигурно ще доведе до раздяла между двете страни. Сутрешната тренировка на смърфовете е била водена от помощниците на Томаш.”

    E браво, останало му е малко достойнство на Томаш все пак. Колкото и дебилен да си не може да се оставяш вечно един спиртосан мравояд да се гаври с тебе.

    • Братя Роми! Не говорете лоши за нашия благодетел Дон Крушо. Без него сми умрели!

  11. 4
    2

    Александър Томаш вече не е треньор на Локото след днешната среща с Крушарски.

  12. 7
    7

    Глупаци жълти, Г-н Крушарски е ВИНАГИ прав!

    Томаш какъв е че да му се купуват футболисти? Гуардиола ли е? Чаби Алонсо ли е?
    Само се оплаква.

    А Г-н Крушарски му направи тренировъчна база, строи му стадион, купил му е достатъчно играчи от чужбина, той не ги ли вижда че са тъмнокожи? Е как тогава да не са от чужбина след като са тъмнокожи?

    Значи, Г-н Крушарски дава мило и драго за Локомотив, а Томаш само мрънка. Той с какво може да се похвали? Кои юноши е тренирал и ги е вкарал в национала?

    Ми като искаш играчи направи си бе, няма само Г-н Крушарски да ти купува.
    Мръсен неблагодарник!

    • 8
      4

      Олигофрен непоръбен. Нещастен лизач на задници. Да го тура на сина на баща ти ФОСТАТА.

  13. 5
    2

    “Българските треньори трябва да разберат едно – нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи.”

    Този човек е удивителен идиот. Томаш ако има капчица достойнство трябва да си тръгне на секундата.

    • 5
      1

      Тоест иска да каже, като си слаб треньор поне не се обаждай. Аз пък винаги съм се чудил защо големите треньори не играят и не стават шампиони само с юноши и свободни агенти, а пък то било, щото не са идвали в България да ги научат. Ахахахаха!

  14. 3
    4

    Крушарски какво иска? Някой рабира ли? Не може само юноши да играят, трябва и няколко добри по-възрастни играчи, от които да се учат. Само с децата отиваме към борба за оцеляване.

    • Глупаци черну бели, Г-н Крушарски е ВИНАГИ прав!

      Томаш какъв е че да му се купуват футболисти? Гуардиола ли е? Чаби Алонсо ли е?
      Само се оплаква.

      А Г-н Крушарски му направи тренировъчна база, строи му стадион, купил му е достатъчно играчи от чужбина, той не ги ли вижда че са тъмнокожи? Е как тогава да не са от чужбина след като са тъмнокожи?

      Значи, Г-н Крушарски дава мило и драго за Локомотив, а Томаш само мрънка. Той с какво може да се похвали? Кои юноши е тренирал и ги е вкарал в национала?

      Ми като искаш играчи направи си бе, няма само Г-н Крушарски да ти купува.
      Мръсен неблагодарник!

  15. 13
    1

    Много тъпо! Едните спечелиха купата, стягат селекция за Европа, имат стадион и то пълен, другите се молят пияния чичко да се събуди и да е ма кеф и да не плюе много треньорчето на което най-големия успех продължава да е , че е приятел на Бербатов… мъка мъка….

  16. 8
    2

    Как издържа Томаш на това???… всеки по-смислен треньор би си тръгнал. Догодина с юношките ще е трудно.

  17. 11
    1

    “Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката”

    😂😂😂😂😂

    ВЕЛИКАН,ВЕЛИКАН!

    С други думи, кур селекция, аз пари за глупости нямам, ше играем с юношите…

    Не само да ми ритат топката,ахахахахахахахахахаха….

    • Таборът май наистина се е запътил към небето

  18. 3
    9

    Не съм обядвал и нямам пари, някой ще ходили скоро до тоалетната. Нямам претенции дали е рядко, от запек, дали е жълто или кафяво, важно е да е на аванта! Поръчката е от Фекал Клоаков лидерът на бултрасите. После ще пиша и за вечерята, там имам условие, на вечеря не ям продукт от разтройство. Благодаря ви предварително за услугата и авантата. САМО БОТЕВ

    • ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

      НЯМЪТ ЛИ МИЛУСТ ТИА УТБОРИ?? ЗАМИРИСА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ???? САМУ НАС ЛАШКЪТ. САМУ НИЙ НЕМЪМИ ТОЧКА УТ ПЛЕЙОФИТИ??? ТРЯБА ДА ПИШИМ ДИКЛАРАЦИА ДУ ФИФА И ФУФА!!! ЗНАЙАТ, ЧИ СНИ ЛУБИМИА УТБОР НА РОМИТИ И ГЪЧАТ ЛИ ГЪЧАТ……………ПУФ, ПАФ!!!:))))))))))))))))))))))))))

Коментарите са затворени