Славия победи Ботев Пловдив с десет души с резултат 3:1 в мач от четвъртия кръг на Втора група в плейофите на efbet Лига. Тони Тасев откри още в петата, а Венцислав Керчев удвои в 22-ата минута. Мартин Секулич върна един гол в 30-ата минута, след като секунди преди това изпусна дузпа. Владимир Николов също се разписа в 78-ата минута. Пет минути преди почивката пък Георги Търтов остави “белите” с десет човека, след като беше изгонен с директен червен картон.

Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, заложи на вратата на Светослав Вуцов, а пред него в защита бяха завърналият се след тежка контузия Георги Търтов, Мартин Георгиев, Виктор Генев и Венцислав Керчев. В центъра на терена действаха Кристиян Стоянов, Исак Соле и капитанът Георги Минчев. Тройката в нападение бе оформена от Денислав Александров, Владимир Николов и Тони Тасев.

Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, беше наказан за тази среща и в негово отсъствие отборът беше воден от Рафаел Ферейра. Гостите от Пловдив започнаха с голяма част от резервните си състезатели, след като почти всички играчи, които спечелиха Sesame Купа на България във финала срещу Лудогорец, получиха почивка. На вратата бе Даниел Кайзер, а в защита бяха разположени Ехидже Укаки, юношите Ивайло Видев, Атанас Чернев и Димитър Папазов. Като опорни халфове действаха капитанът Лъчезар Балтанов и Антонио Перера. По крилата действаха Кристиан Нвачукву и Фаустас Степонавичус, докато Янис Карабельов действаше зад централния нападател Мартин Секулич.

Домакините от Славия стартираха ударно и поведоха в резултата още с първата си реална опасна атака в петата минута. Денислав Александров отне топката на центъра и тръгна на пробив отдясно в половината на Ботев, след което сви кълбото за капитана Иван Минчев пред наказателното поле. Той пък с едно докосване намери Тони Тасев отляво в пеналтерията, а голмайсторът на „белите“ не се забави и с добър изстрел с левия крак не остави шансове на Даниел Кайзер в левия му ъгъл за 1:0.

Само две минути по-късно “белите” имаха възможност и да удвоят преднината си. Вратарят на гостите Даниел Кайзер сбърка, като изрита по доста нескопосан начин топката и я прати право в Иван Минчев. Последва хубав изстрел на капитана на Славия от около 20 метра, но този път полякът спаси. След това, обаче, отново Минчев достигна пръв до топката, изпреварвайки Димитър Папазов и шутира от малък ъгъл, а Кайзер отново сенамеси, избивайки в корнер.

Домакините продължиха да диктуват темпото и малко след това отново Минчев опита удар от воле пред наказателното поле, след като получи топката от директно от корнер, но след нколко рикошета тя стана много удобна за Кайзер.

Славия, обаче, материализира превъзходството си с второ попадение в 22-ата минута. Тони Тасев отигра късо за Иван Минчев след корнер, а капитанът на „белите“ центрира отлично с левия крак отляво на наказателното поле към далечната греда, където защитата на Ботев Пд тотално изпусна Венцислав Керчев, който с глава матира Кайзер за втори път – 2:0.

Ботев Пловдив, обаче, се върна в двубоя след точно половин час игра, но не и без огромна доза късмет. В 28-ата минута Мартин Секулич получи пред наказателното поле на Славия, задържа добре топката и след това изведе отляно в пеналтерията Кристиан Нвачукву, който пък беше съборен от Георги Търтов. Това беше достатъчно за съдията Георги Димитров да посочи бялата точка. Зад топката застана Секулич, който прати вратаря Светослав Вуцов в обратния ъгъл, но пък ударът му се отби от дясната греда. Рикоширалата топка се удари в Мартин Георгиев, който нямаше как да реагира, а там Секулич дебнеше и нанесе удар под гредата, който този път бе точен за 2:1 след половин час игра.

Както нещата за Славия изглеждаха перфектно, така изведнъж всичко се обърна на 180 градуса. Пет минути преди почивката десният бек Георги Търтов, който направи дузпата малко по-рано, влезе остро в краката на Кристиан Нвачукву, като първоначално съдията не отсъди нарушение, но колегите му от ВАР му подсказаха да отиде да разгледа ситуацията на монитора край тъчлинията. На него пък не му трябваше много време и в крайна сметка реши да покаже на Търтов директен червен картон, с което „белите“ останаха с човек по-малко.

Треньорът на домакините Златомир Загорчич реагира след червения картон ив 43-ата минута пусна в игра Ерол Дост на мястото на Кристиан Стоянов. До почивката Ботев натисна и стигна до два ъглови удара, от които, обаче, не произлезе нещо опасно за Светльо Вуцов.

Четири минути след почивката Владимир Николов направи добър рейд отдясно, влезе в наказателното поле между двама играчи на Ботев и шутира силно в близкия ъгъл, но топката се оплете от външната страна на мрежата.

Въпреки че бяха с човек по-малко на терена, Славия атакуваше повече през второто полувреме и в 56-ата минута отново прати топката във вратата на “жълто-черните”. Иван Минчев центрира от свободен удар в наказателното поле на Ботев, където бившият играч на „канарчетата“ Виктор Генев се измъкна от опеката на Антонио Перера и Ивайло Видев, за да засече с глава и да прати топката за трети път във вратата на Кайзер. Веднага, обаче, попадението беше отменено заради тънка засада на опитния бранител. Системата ВАР потвърди това решение.

В 68-ата минута на терена за Славия влезе Галин Иванов, който взе капитанската лента и веднага отиде да изпълни пряк свободен удар. Още с първото си докосване до топката ветеранът бе близо до това да отбележи гол, след като отправи силен и точен удар, но вратарят Кайзер се намеси и изби в корнер.

Ботев най-сетне създаде нещо по-интересно през втората част и в 76-ата минута бе близо до изравняването на резултата. Появилият се от пейката Константинос Балоянис нанесе мощен удар към вратата на Славия от сериозна дистанция, но за негово съжаление топката се отби от дясната греда на Светльо Вуцов.

Само две минути след гредата за „канарчетата“, Славия до голяма степен реши всичко с трето попадение. „Белите“ разиграха отлично по десния фланг, като Емил Стоев комбинира с Владимир Николов, който влезе на рейд в наказателното поле между трима играчи на Ботев, а след това нападателят стреля елегантно към долния десен ъгъл и преодоля Кайзер за 3:1.

Седем минути преди края на редовното време за втори гредата спаси “белите”. Ехидже Укаку проби отдясно и центрира, като топката се отклони в крака на Венцислав Керчев, който опита да го блокира, а кълбото срещна левия страничен стълб на Вуцов.

106 КОМЕНТАРИ

  1. Колко пъти шъ ни са изреждат от заде болката е голяма след ПЕТАТА стана страшно

  2. Тази загуба показа цялата истина за “спечелената” ви купа. Домуса и Цингата направиха далаверата за да я вземете и да играете в Европа вместо Локото и ЦСКА а за суперкупата ще им се надупите. Е, ако Цигаревич реши да си плати, може и нея да ви дадат защото тях само титлата ги интересува и участия в Шампионската Лига.
    Щом такъв смешен отбор като Славия ви се гаври и то с играч по-малко какво има повече да се коментира? Заради такива далавери в Б-я никога няма да има футбол.

  3. 1
    1

    Гледам как една двойка е постоянно в темата.Ерол и стикс какво ще кажете за следното.,,Циганите в масов гроб,,.

    • 1
      1

      Помаците преди тях!
      Първо са по-гнусни,второ по-заслужили!

  4. 1
    2

    Станислав Мърков подземен пазач в училище в Тракия жалък си.Самотен чикиджия,кучка на Ерол.Дупедавец,с устни в сперма..Смях краноубиецо.Знаем те къде живееш,къде живееш Крий се плъх,нищожен

  5. 1
    2

    За неразбралите двама тъпака да поясним за пореден път:

    БОТЕВ ПД: Купа, Европа

    Ювентина Столипино: КУРВГЪЗЪ, КУРЕВРОПА.

    Хахах как е класирането мишки?

    • 2
      1

      Абе щом питаш за класирането,ще ти кажа:доста сме пред вас!

      • Браво, браво. А има ли смисъл от това? Медали? Трофей? Евромачове?

        • Честно казано има!
          Една купа само в помашките и селски кратуни изтрива факта,че цял сезон са ти спукали гъза от ебане!

          • Въпроса е най-накрая кой го извади най-голям, Мемет.
            Въпроса е че БОТЕВ ПД е с купа и Европа, и също така че ние имахме огромното удоволствие да ви занулим и обезсмислим целия сезон.

            Яжте хуй и до нови срещи наесен.

          • Другата купа я взе Лудогорец. За спукване на гъза при вас не се говори, а последните 3 мача направо ви разпраха… ама то това не е важно нали така?

          • Сега за човека под мен,който пита,кой го е извадил най-голям и същевременно е ограничил правото на отговор за коментара му!
            Вие няма какво да извадите!
            Ние ви отрязахме всичко мъжко на 15.05.2019г.!
            От тогава сте едни евнуси без мъжки атрибути!
            Имате осем финала от 1982г. и сте спечелили само два и то срещу отбор,срещу който нямате победа в първенството…или имате една някъде по милост за статистиката!
            Голямото ви рязано,като вас братче!

          • За хабибито два коментара отгоре.
            Може и да ядем хуй,ама не е рязанградски!
            Дано си ме разбрал,помак!

  6. 3
    1

    Не мога да разбера… вие заради загубата от Славия ли се опитвате да ни бъзикате? 🙂 🙂 Забавно е!

    Нашият сезон завърши на 15.05.2024 година с постигане на целите – трофей и участие в Европа. Това беше заявено в началото на сезона. Ако можеше отборът въобще нямаше да се явява за мачовете след финала, защото за нас те са абсолютно безсмислени. Следващият мач за ваше удоволствие ще излезем с U16, за да имате повод за нови словоблудства тук в нощните часове на деня, когато сън не ви лови.

    От сега може да заложите на две загуби срещу числото и Арда и да изкарате някой лев, вместо само да злобеете и да си губите времето.

    • Не знам дали си даваш сметка,но един-максимум два европейски мача с отбори от същата черга не са предпоставка за растеж!
      Купата определено е успех,и ме поправи ако греша,но аз все си мисля,че за отбори от нашият калибър по-правилната цел трябва да е шампионата!
      Нямаме вина,че вие имате руски евреин схемаджия за президент,а ние скъсан,говедарски шушляк,но ако всички мислим за лесното и неправилното,както ти,то тогава,кой уважаващ себе си инвеститор с чисти пари и визия би инвестирал в нашите отбори?
      Аз вярвам,че нещата рано или късно ще се нормализират и нашите два отбора ще водят битка за титлата!Битка,която според мен ни се полага по право,като отборите имащи третата и четвъртата по големина публика и в близко бъдеще двата най-нови и модерни стадиона в България!
      Това да си надменен заради една спечелена купа,а в шампионата да си боксова круша на втората шестица е неадекватно,необяснимо и т.н.,както и не може да промени факта,къде се намираш чисто футболно!А определено отбора ти се намира на едно много тъмно и миризливо място!
      По твоята логика,ако бяхте изпаднали,за което и предвид игрите ви имаше огромна вероятност,но спечелиш купата,то ти пак щеше да си щастлив,така ли?
      Не пиши повече глупости,и най-вече изисквай повече от и за отбора си от един турнирен трофей,който можеш да спечелиш с девет мача срещу пет отбора!
      Не ме разбирай погрешно,не омаловажавам купата,но тя няма нищо общо с първенството,както и с действителния игрови потенциал,ако благоволиш да си спомниш за 15.05.2019г.!
      Да купата спасява сезони,но и уврежда с еуфорията,която предизвиква и със забулването от спечелването и на доста големи проблеми!
      Ако не си ме разбрал,искам да кажа,че сме принудени да се радваме на огризки,когато трябва да седнем на масата и да се наслаждаваме на целия пир!

      • Пич, докато Домусчиев е на терен, реалната борба е за купата. За първенство максимумът е медал, което не е кой знае какво. И вие и ние печелихме медали съвсем скоро.

        Иначе никой сериозен инвеститор никога няма да инвестира с български футбол, защото няма абсолютно никаква възвращаемост, тъй като няма съществени приходи от никъде – смешни тв права, рехава публика, малък/никакъв рекламен пазар. Инвеститорът би искал вкараните пари да си ги върне с горница, а това в бг футбола не се е случвало на никого.

        И да знаеш – домакинските мачове на Ботев в Европа са минимум 2, няма как да е само един, защото при загуба в ЛЕ отиваш в ЛК. Отделно от това, ако Зингаревич си спази думата и наистина имат план за сериозна селекция, то мачовете в Европа могат да станат и повече.

      • За пореден път доказваш че тва столипинци не сте особено силни в главата.
        Прочети пак кво си написал: “един, най-много два мача” …хахахах добре бе може ли да си толко зле?
        Как става тоя номер с единия мач като ние ГАРАНТИРАНО ИМАМЕ МИНУМУМ 4 МАЧА?

  7. 1
    6

    Чисто футболно папагалите са леш,и една спечелена по без значение,какъв начин купа не променя фактите!
    БотевЪ в 12 мача срещу топ отборите от първата шестица има точно пет равни мача и респективно пет спечелени точки!
    Не им отричам двете победи срещу ЦСКА на полуфинала,макар и всички да знаят в какво положение бяха,но не трябва да си затваряме очите и срещу какви противници бяха за да стигнат до този мач!Струмска слава,Етър и Спартак Варна!Евала!Три отбора от Б група!
    Голямата превъзбуда и отричането на реалността винаги води до шоково падение!
    И ако трябва да се говори само и единствено с неоспорими факти,то би следвало да се каже,че по някакъв противоречащ на футболната логика начин,един доста посредствен отбор е спечелил купата и ще представлява България в ЕКТ!
    Това са необоримите факти от сухата футболна статистика и не подлежат на корекция!

    • 2
      1

      Абе, вие защо не спечелихте купата, след като е толкова елементарно да бъде спечелена от ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР? М? Значи вие не сте дори посредствен.

      Чисто футболно последното дерби на Колежа Локото мина ДВА пъти центъра. Това е неоспорим факт от сухата футболна статистика и не подлежи на корекция.

      Благодарим за загрижеността иначе. Сега лятото предстои селекция и въобще не е ясно след това как ще изглеждат двата пловдивски отбора и дали рязко няма да си сменят местата… особено след като единият отбор ще загуби всичките си смислени футболисти, а другия заявява планове за сериозни входящи трансфери.

  8. Смърфове заради фланелки умбро купени от Димитровград с пришити номера.И от там смърфове,дребни анимационни герои.Беси заради две купички в царството на одрисите.Дори Пловдив е бивша Одриса.Заради неплатени вноски за подлеза на Централна гара,смяна на годината и нова регистрация.Смяна на седалището заради наркомански стремежи.Трети вариант,удобен,наведен.От 6 място в Б група обиждане от медалист.Курва с 4 убити президенти,двама затворника,шиптър,турчин,туркиня,циганин До колко трябва да си изпаднал същите тези ,,чорбаджии,, да наричат отбора и малцината фенове,Ненужници,гейбанда,шайка хулигани Да опъваш транспаранти против тяхaх,и в един момент да ги благославяш.Цигани прости,в целият свят сте неканени гости.Станислав Мърков е ваш лидер.Посмешището на всеки сайт,лявото мъдо на куроносителят,който ви слага на дедовия.Клоуни.От горе до долу.Собственик,директор,ръководство,треньор,футболисти.До последният пийняк.

    • 2
      5

      Мразите Локомотив повече, отколкото обичате Ботев. Тази омраза ви донесе Тракия, Христолов, Б група, В група- аматьори, бездомие в Коматево, Седем поляни, Петата, Бахурите, убийството в Солун и последното- титлата на ПАОК.

      Смирете се, омразата ви е начин на живот, научете се на любов…

      • Ей педераст плешив точно ти ли ше говориш за омраза бе майка ти дейба малоумна дейба

  9. Добър ден, ние сме от официалната комисия раздаваща литературните награди Гонкур.

    Пишем ви във връзка с подадената заявка от гражданина от селски тип С.Мърков за тазгодишния конкурс.
    Със съжаление трябва да отбележим, че нашата награда се дава за качество на литературната дейност, а не за количество.

    Все пак неуморния труд на С.Мърков на попрището на интернет публикациите не остана незабелязан, затова за него специално учредяваме наградата ТРОЕНКУР, която той печели.

    Честито! Аплодисменти!

  10. 3
    4

    ОХА шкембето още ми се клати от клатенето на юношите на ботевЪ от снощи. Школата в Коматево е мъртва и ражда неудачник след неудачник…

    • 7
      1

      Дреме ми на уя, аз пари имам, ше си купя играчи и БОТЕВ ПД ще печели купи и престиж.
      Ювентина Столипино от друга страна ще печели наградата ТРОЕНКУР, ХАХА МИШКИ УМРЕЛИ.

      • 1
        2

        Това ли са умрелите мишки,бе индиански,изгрев бойски мангал?: 7:3,0:1с огромна пета в задника,6:0 и шест големи кура до петата!

      • 1
        1

        Мухльо,ти хуй нямаш ,защото Ожболт ви ги отряза на финала!

        • На финала оня ден бихме Делиормана с 3:2 Ремзи.

          Всичко останало са скъпи цигански спомени.

  11. НИЙ сми вечно бити и евани и нъ лашка кой нъ фани

    • 2
      3

      Жълтите били с резервите, затова загубата не се брояла. Нещо като Петата 2019 финалът не бил никакъв финал, а обикновено дерби.

      Няма по- тъп от бултрас!

      • 3
        1

        Хах бе плешив тъпанар, вие като играете с титулярите в първата шестица имате ли една, ЕДНА точка?
        Да те еба у социалния инвалид да те еба.

      • Загубата се брои, но от нея не боли, защото мачът със Славия беше абсолютно безсмислен за нас. Разбра ли умнико? Кофти ли ти е, че спечелихме купата? Как оцеля се чудя след пропуска от дузпа в последната минута, сигурно ти е станало лошо.

  12. 5
    1

    Уникални неща се случва напоследък. Ботев II играе в първа лига, а лаутарите не могат да заспят от мъка. Това да клечиш в 1 през нощта и в 6 сутринта в сайта си е диагноза.

    САМАТА ИСТИНА!!! 21.05.2024 At 1:35
    Магнитски 21.05.2024 At 1:37
    Селска мъка 21.05.2024 At 6:11
    подарените купи 2017 и 2024 21.05.2024 At 6:12
    Славия!!! 21.05.2024 At 6:15

    • 3
      1

      Нищо странно. Мърков е бил нощна смяна в училище.

  13. 8
    1

    От огъня на вашата омраза ще остане само пепелта.Защото нашата любов е свята и вечна до края на света Цигани сте от люлка до гроб.

    • 1
      1

      Да цигани и то от сой!Казват се ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО!Произведението на Челсито!

      • Изгрев и Столипиново са два отделни квартала и това го знае, всеки истински пловдивчанин. Очевидно е, че ти си някакъв пришълец.

  14. Добро утро носители на купата и вие столипински сополиви циганета!

    Гледам Станислав днес е бил нощна смяна в училище и е краднал интернет, ше трябва да поговорим а училищното ръководство по тоя въпрос. Какви са тея чикии на работното място, бахти помияра, омазал със слуз цялата будка, хахаха плешив олигофрен.

    Нека напомним още веднъж основните факти от българския футбол тези дни:

    БОТЕВ ПД: Носител на купата, участник в Лига Европа, с предстояща гръмка селекция, отбор с прекрасно бъдеще.

    Ювентина Столипиново: носител на наградата Златен Курвгъзъ, наградата Тъпан на шестицата и наградата Куревропа.
    Участник в лятното надбягване с прескачане на овци в село Говедарци, където спечелилия получава правото на пръв избор на царевичен мамул от близката нива с цел анални забавления.

    Ахахахаха,сополиви лилави помияри.

  15. 6
    2

    Треньора го каза в прав текст.За шампион на и носителят на купата сезона свърши.Черно и по малко бели филмари,погледнете състава.Стикс получовека и да сменяш биковете,словото те издава.Ти си срам за феновете.Посмешище,от 6 ч през минута пост.

  16. 3
    3

    Кво стама, ма Бонке??!!
    Пак ли ма?! Хахахаххаха

    Селяци тъпи

  17. 3
    8

    Кой ги хване той ги тъни тези носители на подарените купи.
    Сега кат ги барнат албанските партизани и те ще ги ибърнат с хастара навън.

    Дънни риби.

  18. 3
    6

    10!!! Хаха 10 ит Слабия ги опънали дънните риби.

    Пу да ви еба мамата подарена купа искат!!!

    • 2
      1

      Подарена, модарена, от участието в Европа ще смъкнат сума ти пари, само от участие. А на Лаута няма пари за ток.

  19. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))
    7
    2

    НЯКУЙ ЗВАДИ ЛИ СИ КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ ИЛИ ЛЕФСКИТУ НИ ГУ ЗАДЪНИ ПО СДРАВУ??
    ША МИНИ! ИСКА СА ПОВИЧИ ТЪНКО ПОЛАГЪНИ НА ГРЕСТА ПО ПЕРИФЕРИАТА НА ЛИЛАВУТУ ПИТНО! МУ ХААААААААААААААААААААААА

    • 2
      2

      Изгрев бойски мангал!

  20. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    6
    2

    АПАПИ, МЕН МЪ ПЛАШАТ ТИА ДВАМАТА ДЕТ ВЛЯНАХА ФТОРУТУ ПУЛУВРЕМИ! ГУЛЕМИ ПЕЛЕТА СА И НОВИА СИЗОН ША НА ПОРЪТ МОШТНУ!!! И ГРЕСТА НЕМА ДА ПУМАГА НА НЕГУ!!! КЪТ ГЛЕДЪМ ДАНО Ф ДВЕТИ СРЕШТИ ДЕТ НИ УСТАВЪТ ДА ИЗИГРАЙМ С ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ НОВИА СИЗОН, ДА НИ НА СПРАСКЪТ МОШТНУ!!! СЛЕТ ТВА УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙ И НИКУГЪШ НЯМА ДА СЪ СТРЕШНИМ!!.ПУФТА, ПАФТА!!!!………..РЗБИРЪ СЪ АКУ НИ ДОДЪТ НАШТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!:)))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ И СТУЛЮПИНУУ!:)))))))))) СИЧКУ ЗА РОМСКЪТА ЧЕСТ И ДУСТОЙСТВУ!:)))))))))))))

    • 3
      1

      Същият изрод от изгрев бойската , столипиновска сган!

  21. 5
    7

    Е няма пък да ви купувам всеки мач, дънни риби!!

  22. 4
    9

    Поредното доказатрелство че купата е ПОДАРЕНА на отборчето на ДПС от Коматрева – ТОТО Ботяф6 Африка!!

    С нетърпение чакам да дойдат “10-та малки негърчета” и да ги изкормят на полусрутеното стадионче до бирената!

    Жълти курви, вие сте позар дори и за Булгаристан!!

    • 2
      1

      Станиславе,само Ерол ти връзва и за това трудно сядаш.Грозен плешивец

  23. 13
    4

    Начи цигани, искам да ви обясня някои неща, които ше задълбочат депресията ви след купата.
    За вас е много кофти че Лудогорец се издъниха толкова яко тоя кръг. Срещу вас в следващия мач ше тръгнат да измиват срама и ше ви изнасилят твърде зловещо.

    След това на Джамията идва свинята,която ше играе надъхано защото се борят с морето за второто място.
    Тва не са хубави новини за вас, защото значи че вие точка това първенство повече няма да помиришете и освен наградата Златен Курвгъзъ ше спечелите и Златен Тъпан на шестицата.

    С други думи, поводи за оптимизъм няма.

      • 10
        4

        Финала беше оня ден: БОТЕВ ПД-Лудогорец 3:2.

        Столипиново не фигурираше.

        • 6
          7

          Финала беше преди 5г. най-важния за вас но така яко ва излашкахме, че дори и 6-те бахура бледнеят, а за такива порно мачлета като с резците ми е през щепсела.

          • 7
            2

            Хахахаха, навий си ги тея спомени на руло и си наври в гъза.
            Или под съдрания потник-да ти топлят.

        • 4
          7

          Финал нямаше.имаше лапАме на делиормански пишки и подарък купа

        • Официално съществува и не забравяйте,че един от тапторите ви яде ,пи ,дрогира се три месеца след основаването на ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО в Столипиново!

      • 7
        4

        С това ли смяташ да се топлиш цял живот?? И знаеш ли???
        – Само докато гледате часовника времето минава!
        И то няма да спре да чака такива идиоти като вас да се радват на “Усмивки от старите ленти” Всичко се променя и ти най вероятно ще мухлясаш със своите спомени!

        • 5
          6

          Времето минава но болката от питътъ остава за цял живот салкъме.

          • 6
            1

            ЕВРОКОЛЯНОТО ВГЪЗЪ е прясно прясно!

            Няма вече Евророма. Ше прескачате овци в Говедарци.

          • 5
            3

            Това,че финалът преди 5г е бил най-важният за нас е някаква твоя налудна фантазия. Преди 5 год. финалът изобщо не ни беше важен защото вече бяхме спечелили предходния. Виж в твоята глава може наистина да е бил важен. А вие какво имахте дотогава??? Имахте само една гола, платена, наркоманска титла която на всичко отгоре беше и с тиквена стойност

        • 7:3 на 08.09.1974г 20.00 часа,четири часа преди комунистическият ви празник 9-септември!Тази болка не минава,индианицо!По-нататък ,изгрев бойски мангал Голямата ви болка,финала на финалите както го определихте и до 20-та минута ще вкарате 3, 4 гола:0:1,и подарък огромна пета в курвинските ви задници за цял живот!О ,о ,о ,да не забравя 6:0 -ШЕСТТЕ БАХУРАт.е.ХУЯ до петата в същите курвински задници!Никой отбор в БГфутбола не ви унижава така БРУТАЛНО,незабравими ни изгрев бойски мангали!

      • Ерол еба стикс за финал..До тогава беше на свирки

    • 3
      4

      Ти си психично болен след като си вярваш че сте победили лудогорец и че честно сте спечелили купата.

      • 2
        1

        Ако имахте ток у вас, можеше поне да погледаш мача, ама циганин пари за телевизия няма. Потник миризлив.

  24. 4
    1

    А дано, ама надали!!!!
    Иначе ако е вярно- топ майна!
    То си наши момче!!!

  25. 9
    2

    Спокойно канари, отборът ни е добър! Малко отпускане- нормално. Сега като дойде Алекс Колев както чувам по офисите, ще сме много по добре. Знаете всички какво влияние има в отборите в които играе- и при цска и сега в крумовград. Числата без него едвам кретат, с резняците летят.Спрягат го за Левски но чувам, че е бил първи избор на Зингата, Керкез и Платек.Взеха Николов заради възръста. Но сега е първи избор, така чувам

    • 8
      2

      Алекс Колев плюс Серкан е задължителна програма.

    • 3
      5

      Отпускаш халката и славния боздуган на Славия София те оножда в селския дирник.

      • Кажи за боздугана! Май си запознат отблизо.

    • 2
      3

      Колко ти плащат руската измет?! Или просо те рекетират!1

  26. 8
    1

    Играем за здраве, а потниците орат яко. Кеф цена няма.

  27. 3
    6

    Защо не става без да лапаме рязани пишки? Който на хване ни лупа отзад, неприятно е.

    • 4
      1

      Пак налапахте бахурите на циганите от Сухата река!

    • 5
      1

      Да така е.Който ви хване ви лупа отзаде. Първо морячетата на Илиян ви го хързулнаха леко, после дойде лошото и дойде Алекс с голямата патка и ви разцепи лилавите колайдери а накрая па и тея говедата зеха та ви разклечиха на Джамията.

      И това за жалост още не е края, тепърва има още мачове.

      Тежка е съдбата на чернобелия мангал.

  28. 3
    6

    Няма Домус ага, няма и подаръче бахти и курвенското отборче.

  29. 9
    2

    Фаустас и Секулич разочароват. Нвачукву показва потенциал. Балтанов е време да спира. А нашите юноши Папазов, Видев и Чернев да се стягат… в такива мачове идват шансовете да захапеш.

  30. Не можах да гледам днес мача. Кажете, който е гледал, момчето от Атлетико Мадрид, Кинтунту, как игра? Става ли?

    • 5
      1

      Ходи се скрий. Ако решим ще излезем с U12. Носителите на купа не ги съдят.

    • 1
      1

      Добре, не е необходимо да оповестяваш, какво са те правили говедата! Само подмивай разпрания задник, вдигай гащите и чупката!

  31. 8
    1

    Пет човека в стартовия състав са под 20 години. Две от смените също. Да поиграят децата… който изпъкне да остане.

    • То и с титулярите освен съмнителните мачове за купата отдавна победа няма!

      • 6
        1

        Локомотив София още помнят онова 0:4. Съвсем скоро беше.

  32. И малките и те пияни!!!Но се вижда че резервите имат още мнооооого хляб да ядат…има и такива дето трябва да си ходят . Балтанчето да взима вече някъде пост,Степанавичос (дано го изписвам правилно) мисля че е първия който трябва да си ходи,а малките канари във втория отбор в Б група. Ай по бързо да свършва и да идва лятото!!!

      • Обичаш негри, така ли? Ми това си е откровена педерастия. Саде Льоко, саде гърло дълбоко.

  33. 7
    2

    Към настоящия момент в първенството има два вида отбори, които не играят за нищо и могат да си позволят да излизат с третите си отбори-в едната група са победителите-тези които спечелиха всичко-Лудогорец и БОТЕВ ПД.

    Другата група отбоеи, които тичат за здраве са от крайните квартали-Столипиново и Подуене, които и да играят и да не играят все тая-наградата ЗЛАТЕН КУРВГЪЗЪ е тяхна.

    Ахахахахахаххх, не е ли яко да си фен на хубав отбор кажете ми?

  34. 3
    5

    Дано този Видев го разкарат възможно най-скоро.Защото не става за централен защитник.И дано вече да спрат с пускането на Балтанов, в което няма никаква перспектива и никакъв смисъл.Укаки също трябва да хваща пътя.

    • За Балтанов си прав- никаква идея не виждам в пускането му, Карабельов също, Степанавичус така и не се разбра за какво бе привлечен, а младите да ги обиграват, затова са тези безсмислени мачове сега.

  35. Този мач и останалите два са идеална възможност да се видят кои футболисти заслужават да останат в отбора и кои не. И тук не става въпрос за българи или чужденци… За съжаление от “титулярите”в този мач 4-5 човека заслужават да останат , и то най-вече като резерви… Дано треньора ги види добре нещата и да не прави компромиси с наши и ваши… Ще видим…

  36. 4
    2

    На никой не му дреме.

    Но все пак сами разбирате защо Чернев и Видев не са титуляри хаха то така хубаво да гледам отблизо и аз мога.

    Добре се поразтъпкаха момчетата, няма напрежение.

    • 3
      4

      Видев не става. Чернев трябва да се поуспокои и да си върне формата.

  37. 1
    7

    Видов,Папазови дългия глупак в Ботев 2!Нещастници!

  38. 1
    5

    Поредното тото!Браво на Руснака и чичо Венци!

    • Защо не каза преди мача и ние да закачим някой лев. Като свърши, всички стават големи разбирачи.

Коментарите са затворени