Ботев (Пловдив) проявява интерес към холандски голаджия. Това твърди един от най-авторитетните спортни сайтове – transfermarkt.

Според изданието, “канарчетата” имат сериозен интерес към нападателя Оеге-Зице Ван Линген.

24-годишният холандец носи екипа на Дюделанж. Тимът от Люксембург е на второ място във временното класиране.

От началото на сезона атакуващият футболист има 18 мача, в които е реализирал 9 попадения и е направил две асистенции. Четири от попаденията са в европейските клубни турнири.

Ван Линген е юноша на Грьонинген, но няма мачове за мъжкия тим на холандците.

Според transfermarkt интерес към нападателя има още от Динамо (Букурещ) и полския Лодз.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Майка му и баща му на тоя младеж какво са пушили, че да го кръстят Оеге-Зице ? Пишете ги тея неща бе, бах ва в журналята начи 🙂

    • 8
      1

      Няма значение брат, дали е Зице, Мице, Звьоле или Августин-Ойленшпигел ван Кьоненберген въпроса е да муши редовно и на циганките да им е вътрешно.
      Ше го кръстим Оги и сме готови.😂

      • Оги-Зици ебе лилави жрици!

        Огито майнаааааа!

  2. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    НИЙ СИ МИСЛИФМИ, ЧИ ШИШИ ША НЪ ПРАЙ ШАМПОАНИ, ТО НЕ БЯФА ДУСПИ, РЪГЪНИ, ЛАШКЪНИ, БЛЪСКЪНИ,…..АМА УТ КАК СТАНА ШЕФ НИ БИ БУРУМЯ. А СИГА И ГРЕС ДАЖИ НИ ДАВА?. ДАЖИ ИРОЛ СЪНДЪКУФ НИ МОЖИ ДА ПУМАГА НА НЕГУ. НЯМЪЛУ БАКЪР И АЛЮМИНИУМ! НИЙ СНЕ СИ ВИНОВНИ, ВИСИМ КЪТ СУПОЛИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, А ПУ КАЗАНИТИ, ЯРАК, НИКУЙ НИ БАЧКА!! АМА КЪТ НАБЛИЖЪТ ИЗБУРИ ДЕПИСЕТУ ША ПУМАГА, НЯМА КЪДЕ ДА ОДИ, КРЪФТЪ УДА НИ СТАА!! ПУФ, ПАФ:)))

    • РАМАДАН СТУЛЮПИНЕЦА ......с клоакомотиф ф серсету:)

      КАЗЪФ ВИ, ГРЕС НЯМЪ!!! КЪТ НИ ИСКЪТИ НА СУХУ, ФАТЪЙТИ ГОРЪТА!:))))

  3. 1
    9

    Ние жълтите отрепки основахме организацията на Бити и Ебани Жълти Курви-Обединени БЕЖКО за да се борим срещу Черно Белия терор. В наша подкрепа са колегите от ДПС и всички останали джендър организации. Нашият девиз е: С мека китка здрав жезъл държим .

    • Стикс!!! Казано ти е вече! Бъди поне веднъж мъж, а не Курва лайнутска!! Приеми обещанието си и търси крана …Успех

  4. Кметът на Пловдив Костадин Димитров предлага 3,5 млн. лв. да бъдат насочени към ремонта на “Голямоконарско шосе”, като се вземат от предвидените в бюджета средства за стадионите на “Ботев” и “Локомотив” и строителството на спортна зала в двора на езиковите гимназии. Най-драстично намаляват средствата спортния комплекс на “Лаута” – с 2,3 млн. лв. От изграждането на Колежа ще бъдат пренасочени близо 680 000 лв., а от залата – малко над 542 000 лв.

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      2
      1

      ТАКА Е БРАТЕ ЮСУФЕ ПУД МЕНЯ, НО ДА СИ ГЛЕДЪМИ КАЗАНИТЕ. ПОВИЧИ АЛЮМИНИУМ И БАКЪР!!! АМА БУЙНА СТУЛЮПИНСКА КРЪФФ!!!…………..СЕ ИНГЕЛИ ДА ПРАЙМ, А НЕМА ГРЕС ЗА ГЬОТУВИТЕ!!!:))))))))))))))) БАЧКЪЙ АБИ, ЧИ И ЛОША РАБТАТА Ф ФК ПАРОВОЗ!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))

  5. 1
    7

    ГА НЕ Я НЕГЕР БАРЕМ ДА Е ДЖЕНДУР ДА СЯ ФПИШИ ВЪФ НАЩА ЖЪЛТА ГЕЙСКА ОШБНОС

    • И да ви ебе жените, че вие с тия малки пишки сте за никъде!

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      НИ СЪ ПРАЙ НА СЕЛДЖУК, А СЪ ВРЪЩАЙ ПРИ НАЗИ БРАТЕ МЮМЮНЕ!! ПРИ НАЗИ ИЗВЕСНИТИ РОМИ СТУЛЮПИНЦИ УТ КЛОАКОМОТИФ!!! ПРИ НАЗ СНЕ ПОВИЧИТУ ПЕДАЛИ, АМА СЕРСЕТУ Е КЛОАКОМОТИФ!!!! ЕЕЕ, МЮМЮНЕ, МЮМЮНЕ, БУБАЙКУ ТИ АМЕТ Ф ГРОБА ША СЪ ВЪРТИ ДЕТ СА ПРАЙШ НА СЕЛЯНДУРИН!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! ПУФ, ПАФ!:)))

  6. А пък ние с батко Юсуф се местим от Шекеря на Лаута. Ш’ готвим бобец за поданиците на Круши бей.

    • 2
      10

      В пловдив 24 се възражда рублика от архива и днес Димитър Христолов говори. Спомни си как в Ботев ядяха боб чорба за основно и зелена ябълка за десерт.

      Христолов е вечен и ви преследва!

      • 15
        1

        Станиславчо, плешива путко, знаеш ли кое е най-хубавото в цялата работа?
        Митьо Селския за нас е отдавна забравен лош спомен, а Крушарски Увисналия Мамул е вашето настояще и бъдеще.

        Хохохо, много берекет се очаква, успехи занапреде,мръшляк прост!

        • По празните приказки сте! Нали го чакате големия император Христолов да умре, за да му пикаете на гроба??? Как ще е просто лош спомен, та вие ще осквернявате гроб!

          А за г-н Крушарски, стига си мечтал какво ти се иска! Изброяваш му успехите и по тях гледай бъдещето…

  7. Визитката обаче е много добра-18 мача с 9 гола и 4 асистенции! Като се вземе в предвид, че люксембургски отбори вече отстраняват нашенските “грандове’, сигурен съм че ще е доста качествен футболист…..за нашенските Перукански стандарти!

  8. 2
    7

    Доживяхме го! Футболист от държава с население колкото Пловдив, от град с население на Първомай, да е трансферна цел за български клуб. Браво ма Боби и БФС!

    • И като контрапункт на този евентуален трансфер, Дюделанж и в цял Люксембург няма интерес към нито един наш футболист!🤣🤣🤣

    • Люксембург има население два пъти повече от Пловдив

      • ОК и така да е. Това не прави падението на нашия футбол по малко!

    • КАЗЪФ ВИ, ГРЕС НЯМЪ!!! КЪТ НИ ИСКЪТИ НА СУХУ, ФАТЪЙТИ ГОРЪТА!:))))

    • То пише, че е холандец, ама щом реши,че е от Люксембург, няма да ти се бъркам

      • Къде съм казал че е от Люксембург? Той може и да е бразилец, но играе в Люксембург! Това което казвам е, че стигнахме до футболисти подвизаващи се в Люксембург! Нивото на футбола ни е паднало толкоз, че се оказва в Люксембург играят футболисти по добри от нашите. Ти знаеш ли с колко биехме Люксембург преди да стане Перуката Президент на БФС? Знаеш ли кога отпадаха отборите им от Европейските Клубни турнири? Преди да са започнали! Сега отстраняват нашите грандове като Левски! Сега поне се надявам да си разбрал какво казвам.

    • Индонезия е 200 милиона па няма ни един футбалер в нашто първенство. За китайци и индийци да не говорим.

      • Познания по география ли ще ми показваш?

Коментарите са затворени