Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан обяви, че е много разочарован след неочакваната загуба с 1:0 при визитата на Атлетик (Куклен).

Той призна, че поема цялата вина както за този резултат и за това, че “гладиаторите” пропуснаха да се върнат на върха в класирането.

“Поемам цялата вина за тази загуба! Разочарованието е много голямо. Искам да се извиня на нашите фенове, които ни подкрепят, както и на нашия президент Динко Миленчев! Не искаме да търсим оправдания. Пожелавам успех на отбора и благодаря за цялата подкрепа на всички през сезона.”

Football24.bg

8 КОМЕНТАРИ

  1. мечтите са безплатни.мечтаите си .относно б група никои не се напъва за там.

  2. 2
    1

    Не ми обяснявай къде да слагам знаци и къде не ако искам ще ги слагам недей си мисли че не знам къде се слагат заради такива като теб Спартак не е на мястото което заслужава такива като теб който явно си от оправата съсипах ти и мачкахте отбора за да не може да се измъкне на позицията която заслужава

  3. Днес задължително да слагам знаци недей да ми обясняваш къде се слагат знаци кога трябва да ги слагам явно и ти си олигофрен от управата която съсипа един голям отбор като Спартак през годините заради ей такива като теб Спартак няма да отиде на мястото което заслужава.

  4. 4
    1

    Поемането на отговорност става с оставка!

    • Няма кой да го остави да си тръгне.
      Всички знаем какво се случва ако си тръгне, ще стане като преди 8 години

  5. 3
    2

    Хасанчо време е да се събереш багажа защото ти си един от тези които дърпат отбора назад нищо не става от теб такъв беше като футболист гола вода Какво значи извинявам се поемам вината и всичко приключи така ли като поемаш вината си хващаш пътя и у вас.

    • 1
      1

      Фенчо… ако не е той, ще гледаш Спартак на 10-то място. Аман от драскачи като теб, сложи два знака поне, като пишеш !

Коментарите са затворени