Новият наставник на ЦСКА – София Стамен Белчев даде пресконференция. 54-годишният специалист говори за предизвикателството пред него и щаба му, като заяви, че е наясно какво очакват феновете на “червените”. Белчев определи спечелването на Купата на България като реалистична цел пред отбора от Борисовата градина.

“Има разлика от последния път, но аз съм в кухнята на ЦСКА, обстановката ми е позната и знам с какво се сблъсквам. Имам идея за някои неща, които трябва да се променят. Знам с какво разполагам и с какво се захващам. Разликата от Лудогорец е голяма наистина, излизаме всеки мач за победа, накрая ще правим сметките. Купата е целта и да играем в Лига Европа. За шампионската титла в момента доста трудно ще се случат нещата, реалната цел е купата.

Аз мисля, че много промени няма да бъдат полезни на този етап. Вчера имахме тренировка, днес друга, утре е мачът. Надявам се да извлека максимума от състоянието на футболистите и ще използвам тези, които се намират в най-добро такова. Сами разбирате, че не разполагаме с много крила и не можем да вземем в момента. Ще се справяме с наличното, надявам се да извлека най-доброто от футболистите, както вече казах. Две години работя с младите момчета, има какво да се желае, ще им дам шанс при всички случаи, но от тях зависи – те трябва да си заслужат този шанс. Имам поглед върху момчетата от втория отбор, има такива, които са близо до договор с клуба. С Лазар Туфегджич вчера говорих – всеки, който тренира горе, може да получи шанс. От него зависи, не мисля да не използвам такива, на които им изтичат договорих. Казах им, че имаме девет “финала” до края, дай боже с финала. Ще разчитам на всички играчи. Резултатите увеличават договора, и те го и намаляват.

Ако има резултати и добри игри, ръководството ще реши дали ще продължа да работя. Надявам се всички да са здрави за полуфинала, ще разчитам на хората, които са в оптимална форма. Утре ще видите, имайте търпение. Няма какво да очакваме големи разлики от тези, които са играли. Сигурен съм, че феновете ще подкрепят отбора. Не е важно как мен ще подкрепят, искам отборът да бъде подкрепен. Разчитам, че футболистите ще дадат всичко от себе си, за да останат доволни феновете. Фернандо Каранга се е променил, нормално е, минали са години, улегнал е, по-полезен е, надявам се да продължи да дава най-доброто. Не искам да мисля напред, искам с моят щаб да бъдем максимално полезни за ЦСКА. Ръководството ще прецени дали ще продължим да работим занапред. Най-вероятно ще имам още един помощник в щаба.

Скандирането на името ми от страна на феновете може само да ме радва, знам какви са очакванията на феновете. Първия път бях на морето с втория отбор и ме свалиха от автобуса, Йорданеску отказа и беше много неочаквано да поема най-големия клуб в България. Сега в неделя ми се обадиха, бях се прибрал в Хасково, веднага тръгнах наобратно, срещнах се с Филип Филипов и Стоян Орманджиев, така се случи. Аз предложих Анатоли Нанков, познаваме се добре, разбира се. Да се прекрати доминацията трябва ръководството да се довери изцяло на треньора за много работи, който и да е този треньор, и бъдете сигурни, че нещата ще бъдат добре”, каза Стамен Белчев.

46 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Mърков, усещаш ли как във всяка тема за БОТЕВ три четвърти от постингите са твои?
    Кажи честно, много ли те еба вуйчо ти-канар, че така да намразиш жалтити?
    Ботевисти те тероризираха в училище ли? Пляскаха те с хуй по плешивата чутура?

    Горкичкото…хаха, ама ти само тва заслужаваш бе, аз по-безмозъчен плашипутарник не съм виждал в никой форум, честно ти казвам, такива отчайващи олигофрени, тъпи като на слон гъза има само в коментарите на Дневник-тва е Курилото на интернета.

    Тукашните коментари са на второ място като заслугата е изцяло твоя…браво.

  2. Станиславе, ела да ме биеш по мъдата. Имаш дупе, имаш и уста. Путка незнам сложил ли си си. Ама си си путка, така че няма проблем. Айде че те чакам. Ама той и крана чака… Май на чикии ще си остана…

  3. От всички локомангали в този сайт пишат най-простите. Който от тях първи ме коментира, печели състезанието и титлата най-глупав манго с Локу в сърсету.

  4. 2
    2

    Станислав построил Колежа. Нова порция от мъдрост в жълто. Тия ме мислят за Бог.Глупостта е техния живот…

    • 2
      3

      “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.” Ето това е глупостта на хилядолетието.

    • 3
      3

      Всъщност те мислим за най-малоумния плешив цървул грозил някога майката Земя.ю

      Честно.

  5. Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение и е ДЕМОДЕ
    3
    3

    Работата май ще се отече за жълтите катунарчета ако заглавието е истина..

    • 2
      3

      Иска ти се. Много ти се иска. Утре целия ден ще мислиш само за този мач.

      Пич, това твоето е диагноза. Гледай си Ювето там.. с кой играете за купата? Гледай си вашия полуфинал.

      • 3
        2

        Абе като играете полуфинал за купата така говорите, че все едно играете полуфинал за ШЛ ! Жалки сте ! Ние се гледаме 4ти с шанс за Европа ! А вие къде сте ?

      • Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение и е ДЕМОДЕ
        4
        1

        Иска ми се за да не ни объркате сметките за Европа. Защото ви знам че сте собственост на Пеевски и защото си спомням какво порно направихте на с вашите събратя от голямата кочина на полуфинала през 2019.
        Но пък всички помним какво стана тогава. Нямам нищо против да ви срещнем на баража обаче и Мичи да ви го набичи!

        • 1
          2

          Каква Европа, бе манго? Кой ще ви пусне? 5-то място и бараж за Левски… те винаги играят бараж. Крушарски този път ще трябва да отстъпи.

          • За себе си ли пишеш ,бе изгрев бойски,жълт мангал!?

          • В Изгрев бойс мангари няма. Разбра ли Сандокане?

          • Ами то и в Локо няма, но ти само това повтаряш.
            Но продължавай – комплексите тряба да си ги избиваш… иначе тази пета …

            П.С: Андрей, не те ле е срам да си назначиш НЕГРАМОТЕН трол??!! Ех, колко жалко…

          • Цяла България скандира едно и също за вас. ЦИ-ГА-НИ. Ехти на всички стадиони. Ти глух ли си, глупав ли си?

            “не те ле е срам”.. те’а и грамотния ром.

  6. 4
    4

    Сектата на неминаващите по Източен. Няма да спите цяла нощ 🙂 🙂 🙂 ще има клетви, ритуали.. само и само да загубим утре. Няма да се случи! Утре мачът е твърд Х, на реванша бием и после взимаме финала срещу шампиона.

    • 1
      2

      С питъ или с бахур жа бийм ва пита бат Стоян канара ва да тейба.

  7. 5
    2

    Лилавите амеби сън не ги лови в порутените им бардаци. За тези несретници предстои мача на годината който естествено, не касае циганската тото трупа. Лаутарите грам не ги ебе за техния скапан катун, те стават и лягат с Ботев.
    Всяка развръзка е win-win за миризливците – ако отпаднем ще настанат тридневни празненства в маалите, които ще засенчат Рамазана, Курбана и Банго Васил накуп. Ако отстраним Тирето, Бай Мангау е готов да грачи с беззъбата си уста, че са ни подарили финала. Тия са толкова прости и елементарни, че дори е обидно за амебите, чехълчетата и зелените еуглени да бъдат сравнявани с лилавите недоразумения.

    • Да, двамата цигани които пишат тук (а те са точно толкова) са болезнено глупави индивиди.

  8. 5
    2

    Станиславе, ако отстраним тирето то ще е само заради това, че ти ги подкрепяш. Просто носиш лоша карма, това е… а сега я прехвърляш и на тях.

    • 2
      4

      Фактите са други, може да ме обвиняваш за смъртта на онова нещо в Солун.Клетвата се сбъдна. Но от моята подкрепа няма оплаквания.

      • Ти си една от причините Колежа да го има… да припомням ли “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.” Още те чакаме, ама то трябва да минаваш по Източен, а ти заобикаляш през Гребната, от там по околовръстното…

        Така че клетвите ти обикновено хващат наобратно. Сега тирето да му мислят. Вече ги урочаса и няма мърдане за тях.

  9. 3
    1

    Само преди седмица, благодарение на добра организация и здрава съдийска помощ /доколкото разбрах, защото име никъде не прочетох, издънка от една доказана педалска съдйска фамилия/, Белчев осигури един финал на един от туморите в българския футбол. Утре картината няма да е по различна! Нормалните хора помнят двата полуфинала със Славия и двата полуфинала с ЦСКА. Червените картони, дадените и не дадените дузпи и другите фрапантни съдийски намеси, които оставиха футбола на втори план, бяха твърде отвратителни. Тези четири мача са илюстрация на всичко онова което бавно и полека убива българския футбол. И, ако срещу ЦСКА успяхме, а срещу Славия не, причината според мен бе само една: Волята на българите в отбора! Сега такива не виждам и въпреки това: Успех, канари!

    • 3
      1

      Спокойно, отстраняваме ги. Тази година купата е за Ботев.

    • 1
      3

      Да Бонке, съдийте помагат на всички освен на вас… хахах

  10. 5
    1

    Всичките манговци станаха армейци. 🙂 🙂 🙂

    Неминаващия по Източен със свито сърце чака утрешния мач. Станиславе, няма да ти е ден утре да знаеш. Коефициентът за единица вече е над 1.70 и върви нагоре. От сега започвай да обясняваш как тирето са ни легнали и мача е тото.

    • 3
      5

      Вече съм поздравил армейците за финала за купата. Ще гледам мача само защото обичам жълтото унижение!

      • 4
        3

        Ти гледаш всеки мач на Ботев в детайли. Това го знаем всички. По-отдаден фен нямаме.

  11. 4
    5

    Илиан Илиев: ИНДИАНЦИ
    Мъри Стоилов: ДЕМОДЕ

    Извод: на индианците им построиха стадион демоде, правен в час по трудово обучение. Няма никаква изненада, на всеки според заслугите…

    • 7
      2

      По-добре стадион демоде за индианци, от колкото стадион от преди 50 години като касетка за домати предназначен за цигани, вече ръждясал и мръсен като родния квартал на посещаващите го.

      • 1
        5

        Мъри извади детайли от кухнята на ботевЪ! За Локо няма как да говори с факти! Стадионът ни е същият като на лудогорец!

        • 3
          1

          Г-н Педал, нямаш място на този стадион. Така, че бъди си жив и здрав – нищо не те заплашва. Освен, разбира се тъпотията и вонята, в която ти минава жалкия живот!

        • 4
          1

          Същият като на Лудогорец,но според вашият любимец Мъри,стадион от преди 50години.Така че като говориш какво е казал за стадиона на Ботев,ще споменеш и какво е казал и за вашият стадион,нали ?

    • Този стадион-демоде не построен още,но над 50 милиона изчезнаха ,,незнайно къде” !?

  12. Стикс целувай Ерол да ти еба смотаният идиот.Пишеш през минути.

    • 2
      4

      С тия епилирани крачета все за целувки с мъже говорите. Тук не е еротичен чат! Спазвайте добрия тон и запазете хомосексуалните си влечения за подходящо място!

  13. 2
    8

    Стадионът бил правен в час по трудово обучение. Безопасен ли е за хората? Да няма смъртни случаи заради това демоде?

    САМО ЦСКА

  14. 2
    7

    Г-н Белчев, целувам ви ръка. Пращам ви мокър пясък от Марица, използвайте го без вазелин утре на Източен 10. Ще срещнете един умрял отбор, трябва да ги съживите с мощни тласъци отзад. Още веднъж , целувам ви ръка.

  15. 2
    7

    Честит финал за купата на ЦСКА! Коматевео са критерий само при умрелите отбори.

    Бий жълтура по мъдата бий бий, бий жълтура по мъдата бий бий!!!

    Ще има мощно ВСИЧКИ ВЪН ВСИЧКИ ВЪН, след погрома от ЦСКА с около 6 Бахура…

Коментарите са затворени