Нестор Ел Маестро вече не е треньор на ЦСКА, научи Gong.bg. Търпението на ръководството на “червените” към сърбина с британски паспорт е изчерпано и той повече няма да води отбора.
Негов заместник ще е Стамен Белчев. До момента специалистът беше начело на дубъла на ЦСКА в Трета лига, където постигна отлични резултати. Нагласите са той да води отбора до лятото, след което ще бъде търсен постоянен наставник.

Нестор Ел Маестро пое ЦСКА преди реванша със Сепси от Лига на конференциите през лятото. Неговата последна среща начело на отбора беше загубата с 1:2 от Пирин на “Васил Левски”.

В средата на идната седмица “червените” се изправят срещу Ботев Пловдив в първи полуфинал от Sesame Купа на България. Двубоят с “канарчетата” ще бъде дебют за трети път на Стамен Белчев начело на ЦСКА.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Кофти. Аз се надявах тоя плешив олигофрен-роднина на Станислав да го уволним след втория мач, ама той съвсем се осра с Пирин майка му дейба тъпа.
    Са свините ше се юрнат да доказват че не са дебили.

  2. В сряда времето в София ще е студено с дъжд, което ще изравни малко силите. Съдията, който е назначен за първия полуфинал, призна гол с ръка на ЦСКА, така че ще трябва нашите футболисти да надскочат себе си. Иначе с бай Стамен или без него е все тая, там собственикът прави нещата.

    Аутсайдери сме, но не сме обречени. Ще развалим срядата на “неминаващия по Източен” и неговите последователи в сектата.

  3. 1
    1

    Стамен Белчев с помощта на Един червен картон и една дузпа вече взе един полуфинал срещу Ботев. Пътя е прокаран. Нищо по различно не можем да чакаме.

  4. 2
    7

    ахахахахахахаха Вече шансовете на Коматево е минус 100 процента.Никакъв шанс. Въпросът е ще имали ВСИЧКИ ВЪН, съблечени играчи и бой ботевист срещу ботевист??? По- скоро да, това е жълтия манталитет.

    Честит финал за купата на ЦСКА и Стамен Белчев.

    • 4
      1

      Станиславчо, иди целуни задника на сирийския помак, че без него точката щяхте да я сънувате в Ст. Загора.

      • Заради такива мнения и дебилизъм умря онова “нещо” в Солун!!!Внимавай, че Бог гледа…

        • Мога да ти осигуря директно едно мнение в педалския задник. Няма да умреш. Ще цвилиш!

    • Ей го е плешивия травестит вместо да обсъжда куровете на Вия и Трибуле в съседната тема пак в темата за БОТЕВ виси. И после-обичал Локото, обича кур между свинските очички обича, деба шантонерката парцалива дейба.

  5. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    6
    1

    По принцип с нов треньор,всеки отбор тръгва нагоре.Примери много.Дано Белчев ме опровергае.Дано и ръководството на Ботев го знае.Напред и нагоре,мястото в шампионата не гарантира за участие в ЕКТ.Но купата не е химера.Постоянство и труд.Все пак сме на трето място по фенска поддръжка.Зарадвайте Пловдив канари.

  6. КАКВА РОКАДА БЕ ? ТА ТЕ И С ЮНОШИТЕ ДА ИЗЛЕЗНАТ КОГАТО СВАТБАРИТЕ ЗАСВИРЯТ ВСЕ ТАЯ

Коментарите са затворени