Нападателят на Ботев (Пловдив) – Георги Николов ще пропусне остатъка от сезона заради контузия, a e много вероятно да пропусне и мачовете до края на календарната година. Това показаха медицинските прегледи, направени в последните дни.

Голмайсторът на “канарчетата” е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи операция в близките дни. Николов напусна терена принудително в последното домакинство на Ботев срещу ЦСКА 1948.

До момента през сезона Николов води с голмайсторската листа на Първа лига с 12 попадения. На клубно и национално ниво 21-годишният нападател реализира общо 16 гола, включително и 4 с екипа на Ботев в едва 8 мача.

“Ботев пожелава бързо възстановяване на Николов и знаем, че съвсем скоро отново ще е на терена, за да бележи и радва “жълто-черните“ фенове.”, написаха “канарчетата” в официалния си сайт.

19 КОМЕНТАРИ

  1. В един град сте, а така се хейтите… Странна работа.. Ако в моя град имаше 2 клуба, щях да искам да мачкат всички наред 🤣
    Жалко за Николов, дано освен физически и психически да преодолее травмата…

  2. Жалко, дотук му беше кариерата.
    Хич не ни върви..
    Жалко за момчето, дано се оправи!

  3. 5
    1

    Двамата малоумни фена на Столипиново за пореден път доказват какви подчовешки утайки са, бахти гнусната измет са тва мангалите.

    Иначе на Жоро пожелавам пълно и бързо оздравяване, наесен пак ше ебе.

  4. 2
    7

    Играхте ли хоро, когато убиха Жоро Илиев? Пред пощата? Мама ви да еба жълта курвенска

  5. Аз разбирам да сме пратили николов на разходка в Солун и да ни правите на сапун, а то какво??? Просто комплекса Локомотив избива в жълтата душица и ебава мамата на ума.

    Това ви е съдбата, бултраси, под подметките на Локо! И кажете на кой мач ще се видим с вас!?Омръзна ми да ви чакам над 1о години да ме трепете. Кажете мача и да приключваме…

    • Комплексът е Ботев. Не ни пука за вас черни братя

  6. Жалко за момчето много борбен и всеодаен ми се вижда с нюх към гола

  7. 1
    4

    Като се неглижират физически подготовки и режим обикновено така става. Дано се възстанови момчето.

  8. 13
    2

    Как един от вас не му пожела да оздравее, бе копелета мръсни? Той е човек като всеки един. Без да си спортист може да се случи на всеки. Бъдете малко поне човеци изроди черни. Да вие еба майката измет нещастна. Цигани ще си останете завинаги. Мърши прости. Сапун, само за сапун ставате. Не заслужавате да хабите кислорода на планетата Земя.

    • 3
      8

      Жълт урод, имате много грехове да изкупуване,тъй че не очаквай съжаление и феърплей коментари! Аз пък ти пожелавам скоро да се видиш с Тосьо!!!

      • Само, че първо ще те пратя ти да му го кажеш урод гнусен. Лека му пръст!

    • 1
      3

      Пътувай горска нинджа такава … никой нищо лошо не виждам да е казал ! А ти жълто копеле мри от яд! Горе ония гледа и си знае работата ! Нали ислахте стадион е да ви е честит и все така да върви!

  9. 2
    11

    Лаком гъз-кръв сере! Ако беше дошъл в ЛОКОТО, това нямаше са му се случи. Каквото сам си направиш и т.н……..

  10. 5
    9

    ТОЯ СВЪРШИ ПОРЕДНИЯТ ВЕЛИК ТРАНСФЕР НА РУСКАТА СВОЛАЧ

  11. 3
    9

    ЕЙ ТЪЙ СТАВА ГА НИ ХОДИТИ РИДОВНО НА ДЖАМИЯТА

  12. 9
    2

    Жалко за Георги Николов, сега кариерата му е на пауза 6 месеца

  13. 4
    9

    Зингаревич си скибе косите сега ! Пропадна трансфер

Коментарите са затворени