Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез имаше претенции към съдиите от мача срещу ЦСКА 1948. Неговият тим завърши 0:0 в срещата от 28 кръг на първенството. Той не остана доволен от първото полувреме на своите играчи.

„Мисля, че има хора, които не уважават Ботев Пд, поне за мен трябва да се свири спрямо правилата – 50:50. Не казвам да се свири дузпа, но това се случи във втори пореден мач. Ние ще продължим да работим, за да се подобрим“, каза треньорът.

„Изиграхме разочароващо първо полувреме, не обичам да се извинявам, но този път трябва да го направя, защото феновете не го заслужавахме. Бяхме по-агресивни през втората част, но не успяхме да реализираме. Имаме два мача до плейофите и трябва да се концентрираме върху тях. Ние се подобряваме в дефанзивен план, показваме го в последните мачове, но ни липсваше концентрация. Създадохме положения, не искам да се оплаквам, но съм разочарован от първото полувреме, ще го анализираме и ще си вземем поуки“, сподели Керкез.

„Това бе отворен финал на двубоя и е нормално да създадат положения през нашата врата. Трябва да вкарваме голове и не искам да виждам това поведение като през първото полувреме. Знам, че на дневен ред стои дали ще отидем на шесто място, дали седмо, нашата цел е да отидем да играем за топ 6. Досега винаги седмият е губил мястото за Европа“, допълни наставникът.

27 КОМЕНТАРИ

  1. НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ СТИКС ,ГУМЕНАТА КУКЛА НА ЕРОЛ ПАРИЖ ПАРИЖ СА ПОСТОЯННО ВЪВ САЙТА С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ.НЯКОИ ДОРИ СЪС ТЕЗИ НА БУЛТРАСИТЕ.СТАНИСЛАВ МЪРКОВ ОБЕСИ СЕ.

  2. 8
    2

    Гей бандата не спи и само Ботев им е в главите! Вижте само в кои часове са срали в темата!

    • 3
      10

      От 15 май официално жълтурите са курвите на Локо,затова трябва да се грижим за тях!Поради тази причина сме по-често в сайта ,за да контролираме нашите,,мили”курви в жълто!

  3. 3
    7

    Мишки, мишоци, хамстери, лалугери,накратко бултраси, да не забравите, че днес в 19:30 съм на трибуна Бесика. Очаквам ви. Елате да се снимате на стадиона и да изпълните заканите си към мен!

    И без това ботевЪ е мъртъв отбор, с мъртва школа,с умряла агитка, време е да се присъедините към общото. ботевЪ е мъртвец, ако сте му фенове, значи няма за какво да живеете. Стига сте цапали Пловдив и нацията с вредния си генетичен материал- днес в 19:30 на Бесика за чист Пловдив от мишки, мишоци, хамстери и лалугери…

  4. 7
    7

    Стадиона пак беше пълен … с празни седелки!

  5. 5
    4

    ДА! Във вториу ПОРЕДЕН мач индианците си измислят дузпа за оправдание!!!

    Жалки смешници!!

  6. 4
    4

    Стоян канара пита защо днес спукахме топката ва да сейба.

  7. 4
    2

    И аз ли съм единствения който вижда качеството у Степанавичус? Това момче има физика, бързина и самочувствие, защо му се дават от дъжд на вятър по 15 минути? Акере и Уме….Чорбата искаха Акере в замяна на Шопов, ако тази оферта е още на масата, веднага да се направи трампата!!! Уме може да бъде пробван още малко, но и на него трябва да му се търси отбор!

    • 1
      1

      Заедно с онова момче, което “командироваха” в Пазарджик, трябваша да са титуляри. Ако имат проблем с дисциплината и режима, това е друг въпрос. Но, ако се гледа само футбола, тъмничките са една идея по-назад от тях.

    • Особено бързина- ти ме разсмя откровено- той е по- бавен и от Балтана!

  8. 3
    3

    Ако Керкез е доволен от второто полувреме, значи трябва да си стяга багажа. Ако това е футбола който той иска да практикуваме, ако това е любимата му тактика, явно му трябват други футболисти….или друг отбор. Така окапахме в последните 20 минути, така ни хванаха на контра няколко пъти, че само късмета ни спаси от загубата. И слепеца вижда че не ставаме за висока преса, само той не го вижда!

  9. 2
    6

    Истината е че доказахте каква галактическа публика сте измисленяци прости … колкото си бяхте и на коматево!

      • Циганка е изнасилената ти майка в изгрев,а от там произхождаш и ти! Вие се биете в гърдите че сте милиони ! А сте пълен ташак като черните перли на терена утрепко! Истинските курви на цялата лига …

    • 1
      1

      Кой си ти. Коя е майка ти. Аааааа. да вместо да я погълне……….

  10. 5
    4

    А Акере защо го пусна? Тоя е пълна пародия на футболист. Не може да подава. И вратата не може да уцели

  11. 3
    11

    Душко,бегай от тия индианци, докато не са решили да те събличат, щото ти знаеш ли , че някога са играли с Барцелоната, пък ти видиш ли не можеш да биеш числата!!

  12. 4
    7

    КРУШАРСКИ е великан. Да си жив купоносителю..

Коментарите са затворени