Спартак (Пд) се изправя срещу отбора на Созопол в мач от 28 кръг на Югоизточна Трета лига. Мачът ще се играе на стадиона в село Марково, съобщиха от клуба, а не на стадион “Пловдив”, където домакинства тима през този сезон. Мачът е в неделя от 17 часа. Съперникът на пловдивчани се представя доста посредствено през тази кампания и не се очаква кючукпарижани да имат някакви проблеми и те би трябвало да добавят лесни три точки, които са и задължителни за тях.

„Поредно препятствие пред нашия отбор. Подготвяме се за него, както обикновено – максимално сериозно. Съперникът има своите силни и слаби страни. Ще се съобразим с тях. Трябва да покажем нашата си игра. Да вложим агресия, а в завършващия удар – концентрация за да победим“, коментира пред Sportal.bg Иван Кочев, треньор на Спартак.

„Средната възраст на състава ни, който победи Асеновец е под 23 години. Момчетата демонстрираха потенциал и характер. Предстои ново изпитание за тях – мач срещу лидера. Добра възможност да затвърдят, това, което видяхме и да натрупат опит. Неприятното е, че два отбора, които разчитат на футболните си качества ще играят на лош терен“, коментира пред Sportal.bg Петър Кюмюрджиев, треньор на Созопол.