Ботев (Пловдив) ще търси изход от кризата в дербито с Берое (Стара Загора). Срещата от 27-ия кръг на Първа лига е днес от 17:00 часа на стадион “Берое” в Стара Загора.

Представянето на двата тима е в двете крайности. “Заралии” са в подем, като успяха да постигнат две победи в последните си три шампионатни срещи.

“Жълто-черните” са в криза, като не познават вкуса на успеха от средата на февруари. Лошите резултати поставиха участието на “канарчетата” в групата за евроквоти под въпрос, а шестата позиция също се отдалечи.

През първия полусезон ботевистите изиграха много силен мач и взеха успеха с 4:1, но тогава основна роля имаше Антоан Бароан, който заби хеттрик във вратата на “заралии”.

Двубоят между Берое и Ботев ще бъде ръководен от новобранеца Стоян Арсов, с помощници Красимир Миланов и Николай Попниколов. За системата VAR ще отговарят Красен Георгиев и Светослав Стойчев.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ако мача се играе и отмъкнем точка ще съм доволен. Ако мача е предварително свирен….ще го вземем с родилни мъки. В Еф Бет Лигата всичко е възможно! Зависи от коефициента. Падаш у дома от Хебър в добавеното време, биеш Цеца в София в добавеното време, биеш Славия на Дебелия Венци и той не е бесен….Левски отнася петица в Разград….

Коментарите са затворени