Вчера в Карлово, местния Левски загуби с 1:2 от Спартак (Пловдив). Срещата е от 26-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Победното попадение за гостите падна в 93-ата минута след дузпа. Именно отсъждането на 11-метровия наказателен удар нажежи до „червено“ страстите в и без това напрегнатия двубой. Феновете на домакините останаха на стадиона след мача, изразявайки недоволството си от работата на реферите. Стефан Стефанов, изпълнителен директор на Левски (Карлово) изрази позицията на клуба пред Sportal.bg.

„През целия мач съдията Петър Аспарухов от Бургас оказа тотална подкрепа за отбора на Спартак (Пловдив). Вдигна седем жълти картона на нашите футболисти, включително и на пом.треньора. Всяко съприкосновение отсъждаше в тяхна полза. Някои от фауловете, които свиреше, учудиха дори и противника. Върхът беше дузпата в 93-ата минута. На записа ясно се вижда, че такава няма. Но да приемем, че е имало нарушение. Защо съдията не вдигна картон на нашия футболист, който е извършил фаула? В клуба ни не коментираме съдийството. От началото на пролетния полусезон, Левски (Карлово) изигра три срещи като домакин и четири като гост. И трите пъти бяхме ощетени от съдиите в Карлово. При гостуванията ни, съдийството беше на много добро ниво – постигнахме добри и лоши резултати. Вече проведох разговори с Огнян Златков, председател на Зонален съвет на БФС – Пловдив, в които го запознах с нашата позиция. Няма да допуснем повече гавра с Левски (Карлово). Не искаме подкрепа, а феърплей и за двата отбора. Нашите футболисти излизат на терена за да изпитат удоволствие от играта и да забавляват феновете. Нямаме цел „успех на всяка цена“.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Бизереви Лазаровци Николайчовци Гидиков и останалите мишленца където до вчера плюха срещу Стефанов, Манолов и останали хора от отбора сега обърнаха лопатата. Цял живот ще сте си двулични безстойностни комплексари

  2. Лазаре застани си името бе мухльо
    Нали си уж голям мъж Страх ли нямаш мишко

  3. Огнян има огромно желание да е председател на зс но няма капацитет за това и всяка седмица се проваля.

  4. Антоне и ти си една курва.въртиш се като слънчогледите 🙂

    • Теб не те знаем що за стока си , дори се съмнявам това да е истинското ти име 😂ама ако имаш проблем кажи го в очите , или си смел само зад клавиатурата !

  5. Огнян Златков колко назначения ще му направите после(след наказание за замазване на ситуацията) с това съдийство ?За един приятел пирам 😀😂😀😜!

  6. Тоя утре и други отбори така ще реже хайде най-накрая вземете мерки. Стига сте си затваряли очите. Станахте за смях на толкова голяма публика

  7. Интересно е делегата какво у написал доста интересно. Хммм, а ще има ли наказание за групата съдиш….Хмммм…и това е интересно. Запис на мача има там всичко ще се види. Хайде да видим управата на бфс с какво решение ще излезе. Толкова картони не съм виждал на мач да се дават и то без причина

  8. Хайде да видим сега от БФС Пловдив с какво становище ще изчезнат за мача и главния съдия. Много ще е интересно на всички любители на бг футбола.

  9. Браво на момчетата от Карлово. Опитаха се да ги смачкат съдиите особено главния, но те се представиха достойно. Толкова картони, толкова смях, главнииияяяя смешен си. Огнян вземи мерки тотален позор си беше това съдийство. Хайде да видим сега какво ще предприеме. Още веднъж на вас момчета от Карлово браво , защото го заслужавате.

  10. Достойна постъпка от един ръководител Карлово не е Куклен

  11. Браво за интервюто г- н.Стефанов точно и ясно. На Спартак Пловдив и капитан сме им давали последно когато бяха в А група.Но това ръководство са без чест и достойнство, камили да говорим за морал….

Коментарите са затворени