Отборът на Гигант Съединение победи Созопол с минималното 1:0 в двубой от 26-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Гигант стигна до успеха след скъпоценен гол през първата част на срещата на Атанас Стамболов.

Гигант има 53 точки и е на 4-о място в класирането. Созопол е 12-и с 35.

Днешната среща бе с благотворителен вход в помощ на футболиста Здравко Жилов. На стадиона в Съединение беха разположени и кутии за набиране на средства. От клуба изказаха благодарност към съпричастните:

Благодарим на всички,които станаха съпричастни с болката от трагедията сполетяла семейство на Здравко Жилов. Днес след мача бяха предадени набраните средства от кутиите.Кафе Стиви, магазин Фаворит, Никол86,Денислав Бинев,служители на ,,HAPPY”Пловдив,и студенти от Пловдивски университет ,,Паисий Хилендарски”от билетите от днешния мач и от хората дали парите в брой.От всички, които пожелаха да останат анонимни.
Благодарим на всички тези, които непрестават да превеждат средста по обявената банкова сметка. Знаем,че те са десетки. Едно огромно благодаря и за подкрепата на всички футболни клубове,няма да ги изброяваме, за да не изпуснем някой. Благодарим на всички вас ! Човешкия живот е безценен. БЛАГОДАРИМ ви добри хора!