Капитанът на Ботев (Пд) Ивелин Попов коментира глобата от 4000 лева, която му наложи Дисциплинарната комисия към БФС.

“Това, което съм написал в социалните медии, стоя зад него. Никога в живота не бих се отметнал на следващия ден. Това, което съм написал, е така и си понасям глобата. С това, което правят, не можеш да обжалваш, не че съм имал желанието. Много хора се свързаха с мен да ми помогнат. Ще си платя глобата, няма проблем”, заяви пред Дарик Ивелин Попов.

“Доколкото разбрах, феновете на Ботев са събрали пари. От траншовете за телевизионните права се взимат тези пари. Глобата лично аз ще я платя, ще извадя от джоба си. Благодаря за подкрепата на феновете за парите, които са събрали. Ще ги помоля да дарят парите на хора в нужда или за хореография. Няма практика да им платя на стотинки, ако има такава практика, ще им пратя кола“, допълни капитанът на Ботев.

“Това, което казах на съдията, може да го потвърди: “Иво, защо го правиш? Нека ни поведат с 10:0, но ни остави да играем“. Ние налагаме млади футболисти, имаше 6 човека на крехка възраст. ЦСКА има публика, хубав терен, не омаловажавам победата им, не сме отишли да се затворим, надигравахме се, искахме да играем атрактивен футбол. Тази глоба е ясно, че е едва ли не, за да ми затворят устата, но това е моето мнение. Когато миналия полусезон играхме във Варна с Черно море, загубихме с 0:1, играхме безобразно, някой излезе ли да каже нещо за съдията? Когато загубихме в Бистрица от ЦСКА 1948, когато загубихме от ЦСКА на “Колежа“, някой нещо каза ли?“, добави Попето.

“Откакто Ботев тръгна нагоре, започнаха да ни режат крилата. Казах на спортния директор, че ако ни режат и продължим да мълчим, ще кажат, че 25-30 футболисти, треньори не стават и да си ходят.“

“На Гонзо мога да му пожелая успех. Нищо лошо не виждам да излиза шефът на съдиите и да обяснява спорните ситуации на публиката, на обществеността. Един път го трактуват по един начин, друг път – по друг. Искрено се надявам Георги Иванов да успее, защото се въртим в омагьосан кръг и за никого не е добре“, сподели Ивелин Попов.

“Всеки треньор излиза и дава интервю, а когато е загубил, не иска да го прави. Ние не можем да питаме ли? Когато играх в Турция, бяхме гости на Галатасарай, преди 13 години още по телевизията излиза линията на ВАР, сега чакаме по 15 минути да начертаят с транспортир. Доста пъти като искаме нещо от БФС, казват УЕФА не дава, винаги има обяснение. Всичко е по този начин и нищо добро не се случва.“

“Вместо да имат толкова много комисии за всичко, но не и за смислените неща, могат да направят комисии, които са по-близки до клубовете и хората, по този начин забраняват диалога. Без феновете и журналистите какво ще е? Когато не ни е удобно, да не отговаряме?“, заяви Ивелин Попов.

“Мачовете с ЦСКА за Купата са далеч във времето, имаме доста мачове и се надявам да върнем играта и резултатите от мачовете преди Нова година. Онзи ден беше каляване в битка. Младите се представиха добре, макар някои да не държат на напрежение. Това е пътят, но нека не ни влияят другите фактори, нека да захранваме националните отбори с добри футболисти“, каза Попов.

“Никога не съм нагрубил съдия в даден мач. Има футболисти от по-долните места в класирането, които си позволяват по-груби реплики към съдията, но не се описва. Имат страх. Ако псуваш като каруцар, не те наказват. Не виждам какво е уронването на престижа, че съм казал палячо, едно време на детските рождени дни нямаше аниматори, а палячовци се викаха“, завърши Ивелин Попов.

25 КОМЕНТАРИ

 1. КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ДАЙТИ НЯКОЙ ЛЕВ ЗА НАШИЯ ЛЮБИМ ИНДЯНЕЦ ПОПИТУ

 2. 6
  1

  Домусчиев, Гонзо с колко бяха глобени като обиждаха. журналисти??????

 3. 7
  3

  Станислав Мърков стикса грозен през минути в сайта.Такова животно няма.Квадратна плешива глава,без капка мозък.

  • 3
   5

   хахах. сега и обидите ни крадеш, Бонке.
   Ебати жалката папагалка дето си.
   Не е ли време да си признаеш, че си по-глупава от нас. Знам че си го разбрала отдавна….

 4. 4
  10

  С кво ша я платиш ве палячо с тоя пробит джоб, само петниш името на отбора.

  • 1
   7

   Мойта жена са мятка и са раздава шъ съберем парата.

 5. 5
  8

  Имам чувството, че в папагалския отбор има сценарист, който им заповядва какво да говорят.. всички са без връзка с релаността..

  … или пък рекетьор…

 6. 3
  8

  ПОПЕТО И ЦИГАНКАТА ШЪ ПРАВЯТ КОНЦЕРТ В ФАКУЛТЕТО ДА СЪБИРАТ КИНТИТЕ

 7. 12
  2

  “Ботев” Пловдив – един “Дон Кихот”,толкова различен от помиярите обикалящи около контейнера за смесени битови отпадъци наречен БФС!!!

  • 7
   8

   От кога Фекал Клоаков е Дон Кихот? И от кога фенове, които сами наричат отбора си курва на Локо имат нещо общо със Сервантес???

   • Ти изобщо наясно ли си какво пишеш? Нима си мислиш,че изнасилвайки логиката ще успееш да внушиш на хората това което е в главата ти? И вероятно смяташ,че нещата ще се подредят по твоят извратен начин и ще изглеждат така както на теб ти се иска. Само,че дори бай Иван католика не би се вързал на болния ти мозък

   • 3
    7

    При тези връзката с планетата майка отдавна е прекъсната.
    Те сега са или на Луната или на Марс.

   • 6
    7

    Твърде много ги надценяваш, ботяв е един Фекал. Това лице е представителна извадка на бултрасЪ

 8. 1
  11

  Ако за всеки мангал се отделя новина ще четем само за цигани. Не обръщайте внимание на циганина капитан. Лицето Попов е достатъчно наказан ,като играе за един селяшки отбор.

  • 9
   1

   Каза циганина и се върна към ежедневното събиране на боклук изхвърлен от жълтите!

  • 7
   2

   Имаме кинти даваме ги за квото искаме! А вие бедняци бъркайте по казаните за коричка сух хляб 🤣🤣🤣🤣

 9. 1
  6

  Рашо дай пари на Ивелин за глобата
  Вече и в Мемо и в Торо те засичам с букет в ръка
  Не си давай парите грозник няма да ти дадат да боцкаш

  • 1
   3

   Това за нападжията ли става въпрос?

Коментарите са затворени