“По сезиране на Комисия „Етика и феърплей“ към БФС, за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите на основание чл. 37, ал.1, т.17, ал.2, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва Ивелин Попов – състезател на ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с глоба в размер на 4000 лева.”

Това гласи решението на ДК към БФС. Поводът е стори в инстаграм профила на Ивелин Попов от преди няколко дни. ВИЖ ТУК>>>

Остналите глоби нанесени на Ботев Пд са:

За възпламеняване на бомбички на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2023/2024/ – ДК наказва  ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

32 КОМЕНТАРИ

 1. Малко му е на цигането. Другия път двойно, Гонзо.

  Тея папагали винаги се правят на жертви за да се оправдават. Вече всички ги научиха.

 2. 1
  1

  Утивам да сбирам жулязу за Оджата

 3. 3
  1

  Вместо да вземат мерки срещу срамното съдийство уронващо по най-нагъл начин устава и легитимността на БФС, същите тези чиновници решават да накажат най невинният. Един спортист станал жертва на безумно съдийство и осмелил се да изкаже макар и съвсем деликатно своята позиция и своя протест срещу дивотиите които се вършат във футболният съюз стигащи вече до немислими стойности.
  Излиза,че трябва да си траеш и да си мълчиш когато те тъпчат. Да си затваряш очите и да стискаш зъби. Да понасяш всички унижения мълчешком, защото отвориш ли си устата ще плащаш???! Колко умно измислено! Всяка съпротива се наказва!!!
  И какво излиза накрая?? Борбата за правдата на никой не е донесла щастие досега?!

 4. 3
  1

  А може ли да обяснят думите “престиж”, “чест”, “достойнство”, “етика” и “феърплей” какво общо имат със съдийството в България и с БФС!

 5. 4
  6

  Стоян канара и неговите юрдаци са направили снощи причастие пред стрямската владика бай Бахурий като са му признали, че от Божествената пета и шавливите 6-те бахура се чувствали някак си като прероден ва.

 6. Недей да бъркаш имат Специален Фен Сандокан.

 7. 6
  3

  Пловдивското Локо е жалката част от статуквото на футболна България! Имаме шампионска част – Лудогорец. Имаме конкурент за парлама – ЦСКА. Имаме галеник на НАП – Левски. Имаме случайника на националния отбор – Черно море. И разбира се отборчето на Маджо – Славия. Но, жалкия пълнеж на статуквото е само едно – Буфер Столипиново от Кюстендил.

  • 3
   2

   Не съм съгласен за Морето. Кво им е на тях? Нищо. От години играят по един и същи начин и Илиан ги прави все по-добри.

  • 3
   4

   Ти не си спал ,за да изпишеш идиотизмите си,бе ИЗГРЕВ БОЙСКИ ОЛИГОФРЕН!?Принуждаваш ме да ти припомня що за сбирщина е създала ботевЪ !Приселници от от харманлийските села,слезлите от Родопите българо-мохамедани ,влезлите столипиновски цигани в жълтата сбирщина след създаването на Изгрев бойс Столипиново от Челсито,основата на новоизлюпените ботевЪ от Сопот и в крайна сметка се е пръкнала една сбирщина от различни ниско интелигентни етноси ,естествено с безпочвени претенции за най-голямото нещо не за региона ,а за света!Във футболен аспект имате обаче страхотно постижение;7:3,0:1,6:0 !

   • 3
    2

    Припомни ми, г-н Историк, принуди се и припомни. Например 36-та или 26-та? А, обединението с Хоментмен, заради което бяхте “арменците”. Или за закриването чрез Държавен вестник. Припомняй Историче, въпреки, че не се забравя. А, може би за Мартеничка, Тасев, Главен и други разстреляни боклуци. Припомняй, бе, буферляк. Аз, само написах за днешния ден, а ти ако искаш започни от Адам и Ева. То пък при вас Евите не вървят. Важни са гей двойките

   • прИселници…да те еба в селянина малоумен да те еба…

 8. 3
  2

  Станислав е постоянно в темата.Учудващо,нали.

  • Не знам кой и как се казва,но е абсолютен ДЕБИЛ!!!

 9. 3
  7

  Стоян канара много отдавна каза, че тоя грозник само петни името на отбора ва да гоейба.

 10. 7
  1

  …”уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите “. Тези в БФС са толкова прости, че сори не знаят що е то медия. Клубът да обжалва. Инстаграм не е медия и няма как на това основание да наказват Попов.

 11. 11
  3

  Подобна парична санкция /глоба по езика на БФС/ ще падне във всеки български съд. Никъде в публикацията си, Ивелин Попов не споменава към кой е адресирано изказването. Никъде не споменава името на главния съдия. Формулировката “за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада” е абсурдна. Доколкото чета, Попов не споменава никъде подобно нещо.
  От него се иска да си наеме адвокат и да обжалва. От БФС бъркат Правото с тяхното тефтерно “законодателство”.

  • 5
   2

   Именно. Мое да го хванат за уя дебилите от БФС.

  • 6
   1

   Ех, казва честна Сватба🤣 щом някой се припознава това си е негов проблем. Също както в този форум като кажеш циганин, и буферите реагират лато кучето на Павлов🤣🤣

   • 3
    6

    Ми то и ние сме така като кажат селянин, бате

   • 1
    5

    Те реагират защото единственият фен клуб в Столипиново Изгрев бойс е на ФК Ботевъ Пд, което навява на мисълта,че този фен клуб е създаден от фенове на Ботевъ ,които са от малцинствата в Столипиново!

    • 1
     2

     Мнозинството в Столипиново-99% е Локуфсърсету. Те нямат нужда от специален фен клуб, на тях всички Принц Чарлс им е бащa, а Зума-майка.
     Те лягат,стават и излизат да берат жиляз с Ювентина на уста.

     Останалия 1% бели хора са от Ботев и са в Изгрев Бойс.

     • А бе ,ти който си учил в училището за бавно развиващи и неразвиващи се индивиди Стефан Караджа ,как успя да сметнеш % процентно футболните запалянковци в Столипиново!?Единствено само жълтата сбирщина от четирите отбора на Пловдив имате фен клуб в най-голямото гето на Балканите СТОЛИПИНОВО!Нека нормалните хора да си направят точните изводи за етносите в съответните фенове на пловдивските футболни клубове!

   • Единственото злобно тук е твоя коментар, плешив тъпунгер!

  • Бонка, пак кълне. Абе няма ли кой да и удари една патка на тая незадоволена баба да се кртне малко.
   Срамота е! Стара жена….

 12. Привет! Хочу рассказать о том, как портал zaim-fin.ru помог мне в непредвиденной ситуации. Недавно я столкнулся с тем, что нужно было срочно оплатить коммунальные услуги, а денег на это не хватало. В такие моменты займы на карту становятся настоящим спасением! Благодаря порталу zaim-fin.ru, я обнаружил много МФО, готовых выдать займы даже людям с плохой кредитной историей. Без лишних проверок и заморочек. Благодаря этому я смог оперативно решить проблему с оплатой и избежать неприятных последствий. Кстати, на этом же сайте я нашел много полезной информации о том, как получить займ, какие требования у МФО к заемщику и советы по оформлению заявки на микрокредит. Очень удобно!

 13. 7
  11

  Гаврите с ботевЪ нямат край. Всеки ден се веселим на жълт гръб, но това е съдбата на ботевЪ- КЛОУНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ…

Коментарите са затворени