“По сезиране на Комисия „Етика и феърплей“ към БФС, за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите на основание чл. 37, ал.1, т.17, ал.2, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва Ивелин Попов – състезател на ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с глоба в размер на 4000 лева.”

Това гласи решението на ДК към БФС. Поводът е стори в инстаграм профила на Ивелин Попов от преди няколко дни. ВИЖ ТУК>>>

Остналите глоби нанесени на Ботев Пд са:

За възпламеняване на бомбички на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2023/2024/ – ДК наказва  ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

32 КОМЕНТАРИ

  1. Малко му е на цигането. Другия път двойно, Гонзо.

    Тея папагали винаги се правят на жертви за да се оправдават. Вече всички ги научиха.

  2. 1
    1

    Утивам да сбирам жулязу за Оджата

  3. 3
    1

    Вместо да вземат мерки срещу срамното съдийство уронващо по най-нагъл начин устава и легитимността на БФС, същите тези чиновници решават да накажат най невинният. Един спортист станал жертва на безумно съдийство и осмелил се да изкаже макар и съвсем деликатно своята позиция и своя протест срещу дивотиите които се вършат във футболният съюз стигащи вече до немислими стойности.
    Излиза,че трябва да си траеш и да си мълчиш когато те тъпчат. Да си затваряш очите и да стискаш зъби. Да понасяш всички унижения мълчешком, защото отвориш ли си устата ще плащаш???! Колко умно измислено! Всяка съпротива се наказва!!!
    И какво излиза накрая?? Борбата за правдата на никой не е донесла щастие досега?!

  4. 3
    1

    А може ли да обяснят думите “престиж”, “чест”, “достойнство”, “етика” и “феърплей” какво общо имат със съдийството в България и с БФС!

  5. 4
    6

    Стоян канара и неговите юрдаци са направили снощи причастие пред стрямската владика бай Бахурий като са му признали, че от Божествената пета и шавливите 6-те бахура се чувствали някак си като прероден ва.

  6. Недей да бъркаш имат Специален Фен Сандокан.

  7. 6
    3

    Пловдивското Локо е жалката част от статуквото на футболна България! Имаме шампионска част – Лудогорец. Имаме конкурент за парлама – ЦСКА. Имаме галеник на НАП – Левски. Имаме случайника на националния отбор – Черно море. И разбира се отборчето на Маджо – Славия. Но, жалкия пълнеж на статуквото е само едно – Буфер Столипиново от Кюстендил.

    • 3
      2

      Не съм съгласен за Морето. Кво им е на тях? Нищо. От години играят по един и същи начин и Илиан ги прави все по-добри.

    • 3
      4

      Ти не си спал ,за да изпишеш идиотизмите си,бе ИЗГРЕВ БОЙСКИ ОЛИГОФРЕН!?Принуждаваш ме да ти припомня що за сбирщина е създала ботевЪ !Приселници от от харманлийските села,слезлите от Родопите българо-мохамедани ,влезлите столипиновски цигани в жълтата сбирщина след създаването на Изгрев бойс Столипиново от Челсито,основата на новоизлюпените ботевЪ от Сопот и в крайна сметка се е пръкнала една сбирщина от различни ниско интелигентни етноси ,естествено с безпочвени претенции за най-голямото нещо не за региона ,а за света!Във футболен аспект имате обаче страхотно постижение;7:3,0:1,6:0 !

      • 3
        2

        Припомни ми, г-н Историк, принуди се и припомни. Например 36-та или 26-та? А, обединението с Хоментмен, заради което бяхте “арменците”. Или за закриването чрез Държавен вестник. Припомняй Историче, въпреки, че не се забравя. А, може би за Мартеничка, Тасев, Главен и други разстреляни боклуци. Припомняй, бе, буферляк. Аз, само написах за днешния ден, а ти ако искаш започни от Адам и Ева. То пък при вас Евите не вървят. Важни са гей двойките

      • прИселници…да те еба в селянина малоумен да те еба…

  8. 3
    2

    Станислав е постоянно в темата.Учудващо,нали.

    • Не знам кой и как се казва,но е абсолютен ДЕБИЛ!!!

  9. 3
    7

    Стоян канара много отдавна каза, че тоя грозник само петни името на отбора ва да гоейба.

  10. 7
    1

    …”уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите “. Тези в БФС са толкова прости, че сори не знаят що е то медия. Клубът да обжалва. Инстаграм не е медия и няма как на това основание да наказват Попов.

  11. 11
    3

    Подобна парична санкция /глоба по езика на БФС/ ще падне във всеки български съд. Никъде в публикацията си, Ивелин Попов не споменава към кой е адресирано изказването. Никъде не споменава името на главния съдия. Формулировката “за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада” е абсурдна. Доколкото чета, Попов не споменава никъде подобно нещо.
    От него се иска да си наеме адвокат и да обжалва. От БФС бъркат Правото с тяхното тефтерно “законодателство”.

    • 5
      2

      Именно. Мое да го хванат за уя дебилите от БФС.

    • 6
      1

      Ех, казва честна Сватба🤣 щом някой се припознава това си е негов проблем. Също както в този форум като кажеш циганин, и буферите реагират лато кучето на Павлов🤣🤣

      • 3
        6

        Ми то и ние сме така като кажат селянин, бате

      • 1
        5

        Те реагират защото единственият фен клуб в Столипиново Изгрев бойс е на ФК Ботевъ Пд, което навява на мисълта,че този фен клуб е създаден от фенове на Ботевъ ,които са от малцинствата в Столипиново!

        • 1
          2

          Мнозинството в Столипиново-99% е Локуфсърсету. Те нямат нужда от специален фен клуб, на тях всички Принц Чарлс им е бащa, а Зума-майка.
          Те лягат,стават и излизат да берат жиляз с Ювентина на уста.

          Останалия 1% бели хора са от Ботев и са в Изгрев Бойс.

          • А бе ,ти който си учил в училището за бавно развиващи и неразвиващи се индивиди Стефан Караджа ,как успя да сметнеш % процентно футболните запалянковци в Столипиново!?Единствено само жълтата сбирщина от четирите отбора на Пловдив имате фен клуб в най-голямото гето на Балканите СТОЛИПИНОВО!Нека нормалните хора да си направят точните изводи за етносите в съответните фенове на пловдивските футболни клубове!

      • Единственото злобно тук е твоя коментар, плешив тъпунгер!

    • Бонка, пак кълне. Абе няма ли кой да и удари една патка на тая незадоволена баба да се кртне малко.
      Срамота е! Стара жена….

  12. Привет! Хочу рассказать о том, как портал zaim-fin.ru помог мне в непредвиденной ситуации. Недавно я столкнулся с тем, что нужно было срочно оплатить коммунальные услуги, а денег на это не хватало. В такие моменты займы на карту становятся настоящим спасением! Благодаря порталу zaim-fin.ru, я обнаружил много МФО, готовых выдать займы даже людям с плохой кредитной историей. Без лишних проверок и заморочек. Благодаря этому я смог оперативно решить проблему с оплатой и избежать неприятных последствий. Кстати, на этом же сайте я нашел много полезной информации о том, как получить займ, какие требования у МФО к заемщику и советы по оформлению заявки на микрокредит. Очень удобно!

  13. 7
    11

    Гаврите с ботевЪ нямат край. Всеки ден се веселим на жълт гръб, но това е съдбата на ботевЪ- КЛОУНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ…

Коментарите са затворени