Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов, публикува изключително гневен пост в личния си профил в социалните мрежи. Попето публикува стори в официалния си профил в инстаграм:

Благодаря, че за пореден път подкрепяте безрезервно, благодаря на нашите момчета от Академията за смелостта.

И не на последно място за “перфектната-уникалната-истинската-честната изсвирена Сватба”.

Спрете да се подигравате с Ботев Пловдив, палячовци!

То не бяха голове в продълженията, не бяха засади, не бяха дузпи, картони, наказания, затворен стадион.

Палячовци сте и винаги ще сте такива!

 

30 КОМЕНТАРИ

  1. Попе, ти не си просто едно цигане. Ти си един циганин – палячо

    • МАЙКА ТИ Е ЦИГАНКА КОЯТО ТЕ Е ИЗСРАЛА НА СКОБАТА .И ТИ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ . МАНГАЛ ГНУСЕН

  2. 1
    1

    Се е побъркал нацяло съдията ги порязал,вкараха им 4 гола и изтърваха още 4,ама като си говедо,това е болест за цял живот

  3. 4
    5

    Ава уй я по добре са научи да риташ, че и без това Стоян канара и неговите стрямски юрдаци са свалили доверието от теб ва да тейба.

  4. 4
    9

    Ей смешник, забрави ли в предишния мач на АРМЕЙЦИТЕ срещу тото отборчето на ДПС в Столипенбург как ни порязаха във ваша полза – отменен гол, спестени картони, недадена дузпа…
    И това срещу Великия ЦСКА, а какво остава срещу останалите?! И всичко това защото Пеевски ви е собственик и съдиите ви се мазнят. А да не говорим, че секи втори мач ви е нареден и УЕФА го каза

    • 1
      5

      Чорбарят мангал се присмял на жълтите мангали! Циганска работа отвсякъде!

  5. 5
    9

    Попе, никой не те бръсне за слива, нито теб, нито жълтите! Свиквай!

  6. 6
    7

    Здравейте, вярно лк е, чр Попов е циганин?
    На маниери е точно такъв, нл един приятел от Левски ми каза че бил такъв и по рождение та реших да попитам…

  7. 3
    3

    Попе, моите уважения към теб, ама нека не виним само съдиите. Вярно абсолютни негодници, но същото се отнася и на 80% от твоите съотборници. Както и ръководство и собственик. Към теб адмирации!

  8. 5
    7

    Кога викаше: Шибай жълтите!, кога стана морален победител…??!!

    В Коматево сигурно има машина за производство на кривоглави двулични и коварни индианци. Влиза човек, излиза кривоглав кретен и подчовек…

  9. 4
    9

    За Ботевъ знаем , загубят ли или терена , или слъцето или облаците , или метеорологичните условия , или съдията .Ботевъ винаги са прави въпреки некъдърноста си .

  10. 7
    12

    Др. Попов , големите играчи играят в големи отбори , а не в незнайни клубове . А Гонзо , може само да му носиш кафе .

  11. 13
    5

    Вчера Сватбата се презастрахова, защото на моменти стояхме доста добре, и само липсата на опит и самочувствие доведоха до тези 4 гола. Малките подпирания няма да ги броя, но отменения гол и не показания Червен картон на Чорбата си бяха Класическо презастраховане!

  12. 3
    5

    ХОДЖОВ, ТИ СИ СИН НА КОНЕКРАДЕЦ И ПРАСТИТУТКА! НЯМАШ ИМЕ, НЯМАШ ВЯРА,НЕ СИ КРЪСТЕН В ЦЪРКВА!!! ВЕЙ ОЩЕ ГОДИНА-ДВЕ ЖЪЛТИЯ ПАРЦАЛ И ПОСЛЕ ХОДИ ДА ПРЕНАРЕЖДАШ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!

  13. 5
    2

    А бе смешни столипиновски мангали от локо , повече от пето място няма да вземете , а до година крушо ще ви прати в Говедарци !

    • По смешните мангали в Столипиново се наричат Изгрев бойс !

  14. 5
    10

    Попе, тури ся ръката зад ухото и чуй: ЦИГАНИН,ЦИГАНИН! Да ЦИГАНИН си Попе и никой не те бръсне за слива! На пазара в Столюпеново оди са си поревеш и оджата да ти развали магията!!! Ха- ха един нещастник в жълто!

  15. 5
    8

    Попито се прави на дръж ми шапката. Всичко е измислено. Индианците полягат на голямата чорба с лекота 4:0. Сега ще им връщат за купата, всичко в България е нагласено.

    • 7
      4

      Да така е само на ювентината победите са истински защото те са истинските майни😂😂😂

  16. 3
    9

    Гонзо : Попе може само да ми пръднеш на хуя

    • 5
      1

      Гонзо, тури една точка накрая. В осми клас за точки не учите ли? Или само там управление, президентски постове и прочие.

      • 4
        2

        Андрей, как не разбра че е много жалко и смешно да си неграмотен, но в същото време да се опитваш да даваш граматически съвети?! Абе това папагалите да не сте родени с дебели очи?! За квадратните глави знаем – помаци сте, но за очите…

  17. 6
    9

    попе, знаем че имаш проблеми със слухъ и главата, палячото е един и е ботевъ!ботевЪ съществува само за да забавлява Локомотив и се справя като първокласен палячо.

    • 7
      2

      До колкото знам, Палячото /Шут, Лала, Смешник, Клоун/ е една такава фигура, която е винаги близо до царя, за да му прави смях, защото винаги е в двореца, но е най-безобидния и никой не му обръща внимание. В “А” група шутовете са отборите заемащи пето и шесто място и вече отпаднали от турнира за купата. Попълват бройка, пълен ташак са, но са вече там по регламент. За нищо не стават, освен да разсмиват другите. никой не ги брои за живи и все си вярват, че определени резултати са ги постигнали те, а не са дошли по волята на царя, който в този момент си е бъркал в носа. Дерзайте идиоти. Що са нулеви години, все близо до върха, все са за вас.

      • 5
        3

        Тръгнал тъпия папагал да ми говори за нулеви години 😂😂😂😂

Коментарите са затворени