Съдийската комисия към Българския футболен съюз излезе с официална позиция относно желанието на Ботев Пловдив полуфиналните мачове срещу ЦСКА да бъдат ръководени от международни съдии. От БФС написаха, че подобно искане е невъзможно за реализиране. От съдийската комисия изразиха пълно доверие в родните арбитри.

Ето какво написаха от Съдийската комисия (без редакторска намеса):

„Във връзка с постъпило официално писмо от ПФК Ботев (Пловдив) с искане за назначаване на чуждестранни съдии на двата полуфинални мача от турнира за Купата на България срещу ЦСКА-София, Съдийската комисия към Българския футболен съюз желае да информира както ръководството на ПФК Ботев (Пловдив), така и цялата футболна общественост в България, че подобно искане е невъзможно да бъде удовлетворено.

Българският футболен съюз е част от УЕФА и има сключено споразумение с европейската федерация по Конвенцията за развитие и обучение на съдиите в България, което забранява назначението на рефери от други държави. Ръководството на Съдийската комисия има пълно доверие на българските арбитри и смята, че те са доказали своите качества в не една и две важни срещи от първенството и турнира за Купата на България.“

29 КОМЕНТАРИ

  1. “Ръководството на Съдийската комисия има пълно доверие на българските арбитри” – “знаем какво правим и ще продължаваме да си го правим”…

  2. 5
    2

    Искаме съдии от Занзибар или от Бурунди може и от Джибути

  3. 3
    4

    Целия проблем е че руснака няма отбор няма и намерение да има…усеща че хората започват да не могат да му търпят лъжите и започва да прехвърля проблема другаде.Да сватбата ни поряза но ни би един от най слабите отбори на ЦСКА срещу когото сме играли някога.
    Най хубавото е че хората вече започнаха да се усещат и другото най хубаво е че като си тръгне руснака сдружението ще стане същата безгласна буква каквато е било винаги
    Вече няма да има събрания няма да има декларации няма да се мушим по офиси и скай боксове!
    Гиздаков ,Стафунски и Рашко ще се разболеят 😂

    • 3
      1

      Браво! Чакаме с нетърпение ти да станеш собственик, за да изкупим по-качествените играчи от Европа и да мачкаме.

      Как ви ражда главата подобни тъпотии се чудя? Не виждате ли, че с малки изключения всички клубове в ППЛ едва кретат финансово и постоянно се говори за проблем с парите? Кой ще е този луд, който ще дойде да налива по 40 милиона в клуба, без да има възвращаемост, както го прави Домусчиев и Гриша Ганчев? За какво да си хвърля парите на вятъра?

      За да имаме лице да натискаме руснака трябва да се пълни стадиона. Нека на всеки мач да има 15 хиляди и тогава може да изискваме от него да купува скъпи играчи. Сега за какво да го прави? За нашия кеф ли? Футболът е бизнес навсякъде в Европа, само в България няма никакви пари в него, няма стадиони, няма и фенове. Това, че ходят по 2-3000 души въобще не може да привлече нито спонсори, нито реклама, нито нищо.

      • 3
        2

        Ти защо го защитаваш- заплаши ли те или ти плати?

  4. 1
    6

    Браво, Гонзо!!
    Жибай жълтите!!

  5. 8
    1

    Гонзо е събирателния образ на всичко локомомотивско-неграмотност, арогантност и липса на морал! Отново ще играем срещу 14 човека, но поговорката гласи When the going gets tough the Tough gets going! We will prevail!

    • 1
      2

      РАЗБРАФ ТА УА АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

    • 1
      1

      А Гатьоне въбирателен образ на всичко папагалско.

  6. 3
    6

    Ами ако не бяха съдиите нямаше да отнесем питътъ и 6-те бахура каза бат Стоян канара след което са изака и заспа под моста ва да гоейба

  7. 9
    2

    ГОНЗО ПРДЕРАСА НА ПЕРУКАТА УКРАСА!!!
    ГНУСЕН МАНГАЛ

  8. 9
    1

    “Ботев”Пловдив -истински Дон Кихот който иска да промени клоаката наречена български футбол!!!

    • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ

      Хахаххаха.

    • Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: "Ако някои неща продължават така, си тръгвам?"

      … и морални победите сте…
      Само не сте държанки на Пеевски… хич

  9. 10

    Беше ясно това от самото начало. Отдавна практиката с чужди съдии не се прилага в България.

    Българските съдии били доказали качества… още помним онзи полуфинал със Славия. Явно тази година ще се направи всичко възможно ЦСКА да играе финал с Лудогорец. Дано нашите футболисти да направят чудо и да развалят сметките.

    • Риба и половина,струва лев и половина,колко струват три риби Гоше?

      • А колко струва “новия Бербатов”, Бонке?
        Хахаххаха поредната ЧЕРЕШКА…

  10. 7
    9

    Без да ви надиграе ЦСКА ви вкара 4 гола и то от 3 ваши грешки,а можеше и да ви вкарат още голове,не е сериозно при статично положение никой да не пази Каранга

    • 10
      1

      Манго, мачът за първенството е без значение за 7-мото място, което гоним. Трябва да губим точки, за да минем преди 1948 и да сме 6-ти, където няма бонус мач – бараж за Европа. Схвана ли?

      • 3
        8

        Изгрев бойс Столипиново ,освен да гоните да хваните някой за кура ,нищо друго не можете защото сте курвите на Пловдив в частност на любимия пловдивски отбор ЛОКОМОТИВ!

  11. 5
    13

    Никой не се съобразява с Ботев. Пак станахме за смях.

  12. 4
    13

    ахаахахахххаахаххахахахахааххахахахахахахахахахахах

    ПАК ВЪ ИБ@ХЪ

Коментарите са затворени