Не обичам да губя, но трябва да си признаем, че днес Лудогорец бе по-добрия отбор. Нямам проблем да поемам критики за грешните си решения. Опитахме се да играем футбол срещу Лудогорец, но в този мач не бяхме на нужното ниво. Трудно ни е да приемем подобно поражение. Конте е най-добрият ни защитник и беше сложно за нас да го заменим в този мач. Това са футболистите, с които разполагаме в момента. Трябва да се подготвим добре за предстоящите мачове. Аз съм стъпил здраво на земята и знам, че трябва да продължим да работим. Искам да вярвам, че няма голяма разлика между нас и Лудогорец, но не е така. Те губят един мач на двайсе изиграни. Ние нямаме това тяхно темпо, затова менталното превъзходство при тях взе превес. Отбори като Лудогорец не трябва да играят по-специален начин за да спечелят даден мач, те просто го печелят. Трудно е да се приеме, но това е реалността. Понякога е важно да се погледнеш в огледалото и да видиш реалността, и когато го направиш да продължиш да работиш, за да се подобриш.

Чакането на визите на новите играч е нещо, с което трябва да се съобразим. На някои клубове им отнема 3 дни, на други по 3 месеца. Това са административни проблеми. Няма да седнем и да плачем, а ще работим. Благодаря на феновете и им обещавам, че в следващия мач ще сме по-добри. Брахими се завръща, Видев и Папазов показват, че имат бъдеще. Това са позитивите ни от този мач.

От първия си ден в Пловдив аз научавам за все повече легенди на Ботев Пд. Изказвам моите съболезнования към близките на Георги Попов.

19 КОМЕНТАРИ

  1. Станиславе,кошмара е вечен.Жалкар.Как е възможно да не издържал и минути,за да се изправиш върху Ботев,отбора на Пловдив.

    • 3
      2

      Стига се излага шизофреник? Какъв отбор на Пловдив сте смешник? Чудя се жалките чернилки или тия по трибуните които им се радват са по смешни ! Отбор с името Ботев трябва да е борбен въпреки административните неуредици заради името заради модерния стадион заради вечния град! Обаче жълтия тим въобще не отговаря на тези думи и последните години е свързван с подигравки и дундуркане около чертата за изпадане! На това ли викаш велик клуб и отбор на този велик град ? Излагация ! Мисля че на един друг клуб намиращ се в доста по-деликатна финансова ситуация показва мъжество и представлява града ни достойно колкото може в тези условия! Футболисти мъжкари както и феновете им !

  2. 2
    4

    Абе, мърши! Непрекъснато се правите на разсеяни и явно така ви е удобно. Преди 7 години като ми дойде на крака лично Ачо Салзата помните ли каква беше уговорката, а? За вас купа, за мене победи в А група! Така ще е. Докато и двамата сме живи или единият от нас умре. Нещо много бързо ви хваща амнезията, селтаци!!!

  3. 4
    7

    Стоян канара се погледна в огледалото и там видя една пета до дъно в сливиците и 6-те бахура рязко в дивия ва да гоейба.

    • Станиславе,пишеш и си отговаряш,когато Ерол те цепи като рибка в мазето на училището

  4. 11
    7

    А защо преди няколко месеца в Разград можехте да се противопоставите, че ако не беше 9 минутното продължение щяхте да биете? Не значи ли това, че играта се влошава, а не се подобрява…

    • 5
      1

      грешка беше да излезнем да се надиграваме с Лудогорец! С Лудогорец могат да се надиграват само отбори от Европа! Тук трябваше да ги чакаме на контри, защото на тях им трябват победи и щяха да започнат да атакуват по масирано, така както се случи в Разград. Няма трагедия, имаме три мача на които трябва да разчитаме-два полуфинала и финал!!! Важното е да се извлекат поуки от този мач и да се разбере че нямаме класа да се надиграваме с повечето отбори у нас.

      • Най голямата грешка е че търпим на руснаците политиката.Така не може да продължава!

  5. 10
    7

    Намалете цените на билетите, като станем отбор тогава ги направете и 50 лв. Сега и 10 са ви много

    • 3
      7

      Кво са прайш на луд ва комшу? Те отдавна на разкриа чи флазями авантакис !

  6. 19
    6

    Какви визи бе Г-н Керкез, за какви визи говориш? Тея тримата глупаци от Виста ли чакаме да вдигнат нивото?
    Ми нали ги видяхме в Турция-същите спукани ташаци като сегашните ни футбалери са.

    Визи-на майка ви путката…

  7. 17
    14

    Ами то на всички ни е ясно че няма качество ,просто престанете да говорите за купи,Европа и т.н. че ставате за смях. Истинската цел на това подобие на Ботев е да се спаси от изпадане.

    • 13
      5

      Плешив пееераст еби си майката лилава и крЕпи на Крушо увисналата ланга.

      • 2
        3

        Ние си крепим правилната ланга,а вие епилираните педали на чий го крепите!Изглежда на който го покаже и веднага го засмуквате!

Коментарите са затворени