Бившият нападател на Марица (Пловдив), Ботев (Пловдив) и Левски Петър Курдов направи интересен коментар за състоянието, в което се намират в момента българските клубове. Пловдивчанинът се изказа доста остро срещу Локомотив и Ботев и уточни, че отдавна не ходи на мачове.

“Аз съм от поколението, което живя под комунистически строй, както и под сегашния строй. Преди драпахме да отидем навън. Видяхме какво е и събрахме достатъчно опит, но никой не ни търси и не ни броят за живи.

Забелязваме и какво се случва по западните стадиони. Те са фрашкани с хора, няма свободни места и се показва една добра продукция. Всичко, което се случва там, става с пари и много пари.

Тук с демокрацията, която преживяхме, сме свидетели на страшни небивалици. Сега обаче не е моментът да говоря по-подробно за тях. Отново сме на опашката и събираме баберека от свободни агенти. Нищо качествено не идва в България”, коментира пред gol.bg Петър Курдов.

“Единственият отбор, който показва топки, както се казва по мъжки, е Лудогорец. Всъщност става въпрос за няколко човека, които имат възможност и дават колкото футбола да съществува.

Имам предвид най-вече Разград, където се дават добри пари за българските стандарти. Каквото и да говорим, нямаме някакъв страхотен пробив в последните години, а и не сме свидетели на крупни трансфери.

За ЦСКА единственият, който дава сериозни средства от години, е Гриша Ганчев. Той си подбира нещата и има една стабилност, където е бил президент”, допълни бившият нападател.

“Всичко друго е препъникамък с изключение на Славия, където собственик е Младен Михалев, а и благодарение на Венцеслав Стефанов, клубът се развива.

Общо взето това са хората, които стоят здраво на земята. Виждате какво става в пловдивските отбори. Хората ги псуват Ботев и Локомотив. Хората говорят разни неща, а аз нищо не твърдя, защото дори не ходя на мачовете. Чуват се приказки, особено след като Хебър победи Локомотив Пловдив. Целият град ги псува.

Нищо не ме изненадва, защото не сме направили нищо, за да се променим. Пак сме в тази мелница. След първи или втори кръг българските отбори приключват в Европа. След това се започва отново тази порнография тук, която вече продължава 32 години”, завърши Петър Курдов.

9 КОМЕНТАРИ

  1. И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ ЧЕ МАНГАЛИТЕ ГИ СЪЗДАДОХА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТОТО . ТАКА И СИ Е КАРАТ И ЩЕ СИ Е КАРАТ

  2. 1
    4

    Курдов, ти колкото псувни изяде на бариерата на Лаута,друг не е! Не злобей,знаеш че не можеш да си върнеш! Виж, за жълтурите,дето игра при тях незнам!

  3. 6
    1

    Има двама души – Петър Курдов и Георги Георгиев, които в измамата, че са искрени демонстрират уникална простотия. Освен това и независимо, че са играли за Марица и Ботев, в главата на единия е ЦСКА, а на другия Левски и нямат никакво право на мнение за отборите в нашия град.

  4. 6
    2

    Пешо Курдов… Този рядко прост човек пак се е изцепил… Но въпроса е за тези, които му дават трибуна за изяви…

  5. 4
    2

    Петър Курдов е герой
    КУРА да ми лапа той!

  6. 15
    2

    Това че целия град псува чернобелите цигани, сочи ги с пръст и им казва че миришат зле не е новина.

    Но иначе тоя е ебати тъпака честно.

    • 4
      8

      Боли, а? 2019-та…финалът…трудно се преглъща…, а?

Коментарите са затворени