В ЦСКА няма спокойствие, защото всеки мач се играе за победа. Това заяви младежкият национал Станислав Шопов. Той беше в основата на убедителния успех на армейците с 3:0 над Берое в последния кръг на efbet Лига.

Младият полузащитник отбелязва две попадения и се отчете с асистенция срещу тима от Стара Загора, за да може ЦСКА да задържи близка дистанция от лидерите в класирането.

Аз във всеки мач очаквам да изглеждаме по този начин. Знам, че даваме всичко от себе си да изглеждаме по този начин и да радваме невероятната ни публика, която ни подкрепя. Тези два гола и асистенцията ще ми помогнат за моето самочувствие. Надявам се това да продължи и занапред“, сподели героят за ЦСКА срещу Берое.

Като юноша на Ботев Пловдив, Шопов разкри, че се вълнува от предстоящите полуфинали за SESAME Купата на България.

Радвам се, че ще играем срещу Ботев Пловдив. Знаете, те имат хубав стадион. Ние играем на хубав стадион, ще се получи невероятна атмосфера, ще има футбол. За мен няма по-хубаво от това, ще се радвам да излезем като победители“, сподели Станислав Шопов.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Още един бивш който се подиграва на ботивЪ. Колежа е хубаво място за футбол хахахахаха. Никакво уважение от бивши футболисти, првавете си сметката за какво гнездо на оси говорим.

    • Най-голямото и гнусно гнездо на помиярщина, селски номера, смрад на немити цигани и говедарски мошенгии се намира на джамията лаута.

      С нетърпение чакам да дойде лятото че да пръдна с кеф в големия нос на Крушарски и да си бия шута от тая помийна яма.

      • Тоз е преминаващ батьо наемник .. да добър но не боли толкова … виж за поредна юноша на клуба щях да се просълзя…

  2. Миналото вече е забравено.Може би в някой друг живот!

  3. 3
    2

    Слави реши да върви по пътя на Бенкса. Дано има повече късмет момчето.

  4. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    7
    2

    За да спечелиш купата е нужно да отстраняват всички.Но след като най добрият отбор в последните над 10 години не я печели,за какво става въпрос.Хазарт бг.За половин милиард всяка година.Според бивш шеф на ДАНС.А някои джуджета мегаломани се фукат като цигани с ВЕФ.Пародия.

    • 13
      2

      Ако говориш за Лудогорец, то те за последните 10 години са печелили купата 2 пъти. ЦСКА и Локомотив също са печелили по 2 пъти, а по 1 път са Левски, Ботев, Славия и Черно море.

      Съвсем друг е въпросът за онзи финал, за обръщението на Самуилов и за любезното му помолването от ББ да остави този път трофея, тъй като скоро го е печелил.

      • Да,има някаква подредба след като хегемона няма интерес.

  5. 19
    3

    Слави, жив и здрав, но този път ще излезете като губещи. Ботев печели Купата на България за 2024 година. Това е!

    • Мечтите,никой не може да ни ги отнеме!
      Даже и Руснаците!

Коментарите са затворени