ПФК Ботев Пловдив публикува официална декларация, чрез която кани на дебат основните кандидати за президент на БФС на среща на стадион “Христо Ботев”.

Ето пълното съобщение от “канарчетата” без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

ПФК “Ботев“ отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на Българския футболен съюз – Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион “Христо Ботев “.

Модератор на събитието ще бъде гласът на “жълто-черните“ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК “Ботев“ ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори .

С уважение:

Ръководството на ПФК “Ботев“

8 КОМЕНТАРИ

  1. Не бях влизал известно време и сега гледам защитнико на новата охрана нищо не си отговорил на въпросите ми!И само да ти кажа,че пиротехниката се вкарва в стадиона много преди да започне мача и нищо чудно да я оставят в някой от скайбоксовете!А и в цяла България открай време Трафик СОД ли охранява срещите та има пиротехника на всички стадиони!Даже и в долните лиги.А и като Трафика не охраняваше примерно последния мач на Ботев защо клуба пак е глобен за хвърлени бомбички?Хайде умнико дай обяснение!И кажи нещо пак в защита на новата охрана и родната полиция!Те без пари ли охраняват за да си затварят очите!Виж си държавата и тогава си измивай ръцете с тези които са ти трън в очите!

  2. Ами написал съм го на чист български език!Обиските за пиротехника и други ги извършва полицията!А Трафик СОТ на стадион ,,Христо Ботев” дават декларациите за попълване,следят за изпразването на шишетата,дават чашите за преливане на водата и следят за спазване на правилата за посещение на спортната среща и помагат при нужда за предотвратяване на инциденти!А защо съм анонимен?Защото всички в сайта сте анонимни,включително и ти!А и ти не пишеше най-напред какво вършат хората от Трафика,което не ти и влиза в работата,а ги нападаш,че са тъпаци и дали са се сблъсквали хората с тях.Затова те попитах какво против имаш към тях и какво са ти направили!

  3. Да попитам този анонимен ге,й какво са му направили служителите на Трафик СОД,които охраняват всички спортни срещи в Пловдив?И първо те спазват правилата,които са им спуснати от полицията и ръководствата на клубовете!И второ специално на стадион ,,Христо Ботев те раздават декларации и взимат изпразнените шишета за вода.Другото като обиски за предмети и неподчинение го върши полицията!Така,че си заври оная си работа отзад и не плюй без основание по служителите на Трафик СОД!

    • Ти също си анонимен, схващаш ли, анонимен? Дали си гей вече не знам.

      Добра шпакла си ударил на ангелите от Трафик… дано да те почерпят. Аз имам въпрос – как така тези съвършени охранители допускат на стадиона огромно количество пиротехника? Те въобще проверяват ли нещо или просто си стоят там и взимат пари от клуба?

      Клубът разбира се не е доволен от тяхната работа. Прекратява им договора. Толкоз.

  4. Тва е много хубава инициатива, аз не си спомням подобно нещо някога да е правено.
    Браво на наште.

  5. 3
    2

    Ръководството на Ботев да отговори защо назначи мутри на работа в отбора

    • Отговорът на този въпрос е много лесен. След като с добра дума не става да се спрат всички изцепки на стадиона, заради които клубът търпи огромни глоби (хвърляне на пиротехника на терена, навлизане на хора и т.н.), следват крути мерки и възпитаване.

    • 1
      2

      А, ти ходил ли си на мач и вместо нормално влизане на стадиона да се сбълскаш с тъпаците от “Трафик”? Хора, които нямат представа какви са правилата и какви са забраните? Тъпаци, които тормозят обикновенния зрител, но са странно толерантни към разни отрепки, които създават безредици? Не знам сегашните дали са “мутри”, но са учтиви и културни момчета, които не пречат, а създават условия за нормално присъствие. Това май не се хареса, на някой, който получаваше пари за нищо, а и на някои, които просто създаваха условия за простотии!

Коментарите са затворени