Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив в оставка Павел Колев по всяка вероятност ще гостува на Колежа и ще се срещне с фенове на канарчетата. Тази възможност това да се случи е следствие на поканата на Ботев Пд към 4 от кандидатите за президент на БФС, сред които е и Георги Градев. Две от остриетата на Градев в експертния му екип са именно Павел Колев и Тервел Златев. Първият преди няколко дни подаде едномесечно предизвестие за напускане на поста му, който заема в Локо Пд, а другият е бивш шеф на канарчетата в периода след ерата Цветан Василев.

Градев обяви официално, че е приел поканата на Ботев Пд и на 11 март от 11 часа ще гостува на Колежа.

8 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃

    ВЪН КРАВУПИЙЦИТИ ОТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ШУШЛЯК ИДИ СИ С МИР! ДАЙ АКЦИИТИ НА ЛИВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ И ЧУПКА!!!! САМО ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ МОГЪТ ДА ИЗДЪРПЪТ ПАРОВОЗА ОТ КИНЕФА!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. Toq Kolev nishto nenapravi v Lokoto pone v kadur go nqmashe nikakuv a oniq shkebadjinik Tomash se vze golqm trener sled dulga sería ot pobedi no ako pogledne chovek programata na Lokoto nqma da mu e trudno da umnoji dve po dve,toest tq programa beshe ot lesna mai lesna i ako ne bqhme vzeli vsichkite machove do macha s Ludogorec to realno trqbvashe da igraem Za spasqvane v grupata

  3. 2
    4

    КИФТЙЕТАТА ЖА ДАВАТ ЛИ УА ДА ДОЙДИМ С БАДЖАНАЦИТИ

  4. 5
    5

    Братя и сестри, по-кротко! Идва новият Президент – Димитър Бербатов – футболен човек, доказал се, обичан и уважаван преди всичко заради футбола, каузите, които следва и огромното му желание да постави БГ футбола на различна основа – да се вдигне нивото и навън. Така, че алабалистиките настрана! Павел Колев се спрягаше с тежкото наследство и в Левски, а сега и в Локомотив. Няма какво да взаимстваме. Идва новият Президент! Само Ботев – Пловдив!

    • 4
      2

      Някога, за да изгонят Иван Славков – Батето, направиха заверата с четвъртите в света. Отличен резултат на терена, добри момчета, но без познания за управление и на курник с кокошки. Резултата е пред очите на всички. Сега се върви по същия път! За да изгоним “четвъртите” се надъхваме с Бербатов. Другите, за да се спасят, противопоставят “Осмокласника”. Разбира се, че двамата се различават във всяко едно отношение. Но, имат и едно нещо което ги обединява: Това са футболисти, управлявали с топка с крака! А, с глава, какво са управлявали?

  5. 10
    1

    Ех, този сладък измамник Павката Колев. Напускал, защото не бил в новия съвет на директорите и нямало как да продължи работата си.

    За по-умните лаутари: отваряте сайта на търговския регистър и намирате клуба по неговото ЕИК 109080575.. информацията е публична… и какво виждаме… този висококвалифициран експерт никога не е бил в нито един съвет на директорите на Локомотив. Също така този хипер специалист по футбол никога не е бил представляващ клуба (това е изп. директор на едно АД за по-глупавите). Сега представляващ е Рахатлиев, преди това са Сотков и Руйчев, преди това Руйчев и Шабанов, преди тях е Крушарски и т.н.

    Та, какво всъщност е работил Павката Колев в Локомотив? Защо лъже сега при напускането си? Вярно ли е, че напуска тъй като няма ама никакви пари и ситуацията е трагична? Колко заплати има самия той да взима и дали си е взел всичко?… за разлика от футболисти и служители… такива неща скъпи лаутари.

    • Един го питали “какво правиш”, той отговарял “Нищо! На работа съм.” Да, ама друг работи, а заплата няма! И това не е нормално! Служители, стоят без заплата, но важното е, че има платени фенове, на които се разчита? Нормалното все ни бяга … по тъча!

Коментарите са затворени