Ясен е съперникът на Ботев Пловдив в полуфиналите за Купата на България. Това е отборът на ЦСКА-София!

Канарчетата ще са домакини в ревнша, а първият мач е в столицата.

36 КОМЕНТАРИ

  1. Можеше да е Хебър, та поне да сме на финал. Ако искаме да дигнем купата ще трябва да бием и тирето, и лайната, няма как, колкото и да е трудно. Те лайната си ги бутат към дубъли вече, не само към титли.

  2. 2
    11

    Нещо голям вой надава най гнусната сел^ка св0лоч , ония дето ходят по джапанки и една тава млечна салата по гостувания и крадат милка и луканки ! Нищо ново голямо реване и после як с*кс в двата мача и бак ту реалити ! Жълти вие сте възможно най сел_ската публика

  3. 2
    7

    След 3:0 в София ще има макс 5000 потни селянина на гомнежа ))))

    • 2
      9

      Венци Стефанов: Те и Ботев скачаха, но оп … вкараха им гол с пета!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

      • 5
        2

        Локомотив е селски отбор със селски треньор.

        • 1
          5

          И какви селски бахури ни наплякаха в мазните жълти дупари.

  4. 9
    2

    Ще си направим барбекю на Колежа с тези прасенца. Но, ако трябва да сме сериозни, Керкез трябва да оправи средната линия, че с Янис и испанеца, отиграваме бавно. Нямат креативност. Така отпред го хващат Николов и сме много разгадаеми. Отзад африканецът е доста дискусионен. Въобще , има много какво да се оправя в отбора.

  5. 8
    2

    След 1962 , 1981 и 2017та година , време е за четвъртата купа на България за Ботев Пловдив !

    • Не може само при продажбата на един Футболист да се сринеш толкоз. Има нещо друго! На първо място слагам бруталната атака с бутонките напред към Зингаревич. Тези момчета разчитат на този човек да си нахранят семействата, и едно сътресение от рода на напускане на собственика би довело до катастрофа! На второ място слагам бавното потегляне на отбора при подновяване на шампионата, така като го и започнахме миналия сезон. Явно трябва да им припари под краката за да се сепнат и да заиграят така като с Лудогорец в Разград и Левски в София. От тези два мача имаме загубени 4 чисто наши точки, но играта беше вече на друго ниво отколкото на старта. От следващия мач ще си проличи дали са си взели поука.

      • 2
        4

        Какво общо има атаката срещу Зингито с играта на отбора? Преди контролата с Хебър нямаше атака и пак играха Ганкиното! Просто футболистите са слаби, слаба селекция с некадърни млади негърчета! Така отбор не се гради!

  6. 2
    9

    Я запейте пак за купата ве жълти тъпаци хахахаха

  7. 7
    12

    Ако не отстраниме тези оранжеви умреляци, Керкевци, Пиатековци и руски некадърници да си събират багажа , и кой от къде е.

  8. 11
    2

    4 дни преди първия мач, оранжевите прасета играят с Левски за първенство. Почти съм убеден, че ако Йевтич все още е треньор на свинете, Левски ще ги бие. Това значи да излезнат срещу нас полуумрели. Ние трябва да ги довършим. Истината е , че ловешките са супер смешен и безличен отбор в момента. Дано нашите по-скоро намерят формата си от края на първия полусезон

    • Айде да не лежим на тая кълка, само виж каква физика имат Цецка в отбора. Обаче аз съм оптимист!

  9. 6
    1

    Супер полуфинал , пълен стадион на реванша !

  10. 5
    13

    След 3:0 в София ще има макс 5000 потни селянина на гомнежа

  11. 8
    2

    А бий, а бий, а бий свинята по главата!
    Тия са ни на късмет, на предишната ни купа БАЧЕ КИКО ги еба на полуфинала.

    • 3
      11

      Точно тоя БАЧЕ ви КИКО ми е любимеца от НЕградския отбор!!! Баси кефа!!! Тоя ръб ако не беше, никога нямаше да има Дерби на Дербитата, Финал на Финалите и Пета на Петите!!! Не знам дали някога ще вдигнем паметник на Бруно, но точно на Баче ви КИКО задължително трябва да направим! Двамата с Ожболт- ВЕЛИКАНИТЕ НА ПЛОВДИВ- НАЙ-ФУТБОЛНИЯТ ГРАД НА БЪЛГАРИЯ!!!

      • 6
        2

        Така е, педалче недоклатено! Ботев ще има още много полуфинали и финали. А, ти ще си останеш в спомена и породената от миналото депресия, с която ще живееш до живот. Повтаряйте! Миналото няма да се върне, а настояще – на най! За бъдеще? Т.е. един гол чеп!

        • 1
          4

          Селски, ако почнем пък да говорим за настоящето и най-близкото минало, ще станеш смешен! През този век Отборът на Пловдив има титла, вицетитла, две купи и две суперкупи. Отборът на Родопската яка има една купа, харизана от Гела и заради която все още нямате победа над тях и няма да имате докато той е жив, така че пий си хапчетата, отивай да сложиш ярма на шопара и си лягай!

          • 1
            1

            Какво има?Вице-какво? Ахахах дейба малоумните мингяни дейба, вицетитла имали ахахаха

          • Къф отбор на Пловдив бе мингиян с менгияна, вече и пет хиляди нямате, един процент от Пловдив. Цинга-манга фук, пълни гащи с лук.

  12. 5
    2

    Пролет ееееееее, ще заколимеееее прасетооооооо!

  13. 18
    2

    Не е най-добрият жребий,но е добре,че сте домакини на реванша!
    Успех!За Пловдив!

    • 1
      11

      Жълтите оръ*ляци абонати на чорбарите! Пал*човци и с€лски муцуни

Коментарите са затворени