Крумовград победи Ботев Пловдив с 2:4 на стадион Христо Ботев в контролна среща, която се игра днес. Мачът бе в нетрадиционен формат от 4 части по 30 минути.

Жълто-черните поведоха с 2:0 с попадения на новото попълнение Конте и Антоан Бароан, но след това допуснаха 4 безответни гола.

След първите 2 части, в които жълто-черните играха с титулярния си състав резултатът бе 2:1 в полза на канарчетата. За гостите се разписаха Китан Василев за 2:1, Митко Тонев с два гола направи резултат 2:3, а крайното 2:4 оформи Алекс Колев.

Срещата бе закрита за фенове и медии.

 

70 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    НАЙ ВАЖНУТУ Е ПАРОВОЗА!! СБИРЪЙТИ БАКЪР И ТОЙ ША ПУФПАФКА!:)))))))))) ЗАТУЙ, СИЧКУТУ АПАП БРАТ РОМ КЛОАКУМУТИФЕЦ, НА КАЗАНИТИ!!:)))))))))))…………..туканкана немами рабта!

  2. 2
    2

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ДАЙТИ ДА СЪ МАХКАМИ ОТ ТОС КУЛЙЕЖ СЕКИ КОЙ НЪ ФАНИ НА ПЛЮЩИ КАТ ПРАНИ ГАЩИ ДА СИ ОДИМ НА СЕЛО У КУМАТЯВУ ТАМКЪ ЖЪ НИ Я НАЙУБУВУ АЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ

  3. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    2
    3

    ПРАВИЛАТА У ФОРУМИТЕ Е ДИМУКРИТИЧНА! СЕКИ МОЖИ ДА СИ ПИШИ КАКВОТУ МИСЛИ. ВАЖНУТУ Е ДА НЕ УБИЖДА!!! ЯЗ ВИНАГИ ПИША С РИСПЕКТ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ И С ГУЛЯМА ЛИБОФ ЗА ЛУБИМИЯ НАШ ПАРОВОЗ, КЛОАКОМОТИФ ПЛОФДИФ!!! САМУ НЕКУИ НЕИНТИГРИРАНИ НАШИ БРАТЯ КЛОАКУМУТИФЦИ РОМИ, УБИЖДЪТ ЧАТ ПАТ И СА ПРАЯТ НА РАСИСТИ, АМА ША ГУ ПРЕЖИВЕИМ!:)) ПУФ ПАФ И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!!! СЪДЕ Кюстендилски Лоакомотиф съкратену КЛОАКУМОТИФ!:))))))))

    • 2
      2

      Ти си психично болен олигофрен!Каквито идиотизъми да ръсиш ,си оставаш изрод ,учил,но не доучил Стефан Караджа !

  4. 5
    3

    Поредните цигански простотии, злоба, омраза. Умишлено не се спазват правилата на форумите за да могат анонимни УО индивиди да разнасят воня.

  5. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    2
    2

    ФАМИЛИАТА БУФЕРИ НАИСТИНА Е ИЗВЕСТНА Ф СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ И АДЖАСАНА!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!! ПУФ ПАФ!! СИЧКУТУ КАТУН СНЕ КАТУ УМРУК!! УБИДИНЕНИ И ГОРДИ ПРИВЪРЖИНИЦИ НА ПАРОВОЗА!:)))))))))))))))))))))))) ПУФТА ПАФТА!:))))))
    СЪС СУРДЕЧНИ ПО СДРАВИ, БАТ ВИ ФЕКАЛ, ДЪРТИЯ КЛОАКОМУТИФЕЦ!:)))))))

  6. 4
    4

    Няма разлика между тарторите на ботевЪ и г-н Фекал Клоаков! Да знаеш кой е Фекал и да го оставиш да срами ботевЪ, е ти си на неговото ниво! Форумите гърмят с прякор на ботевист- Фекал, а ти му се радваш и го оставяш да те посрамва???

    Не е случайно, че ботевЪ ДЕСЕТ години беше бездомен отбор, просто когато Фекалиите са твоят интелект, нищо добро не може да ти се случи!

    Фекале!ПИШИ ПО- ЧЕСТО, нас дразниш, но бултрас са изложени като едно Лайно на открито…

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
      2
      2

      МЮМЮНЕ, ЯЗ ПИША ДА СИ ГЛЕДЪМИ КАЗАНИТИ И ПАРОВОЗА, АМА ТАКВИЗ КРА ТУНИ КЪТ ТЕБИ НИ РАЗБИРЪТ УТ ДУМА! ПУКАЗВЪШ НАСЯКЪДИ, ЧИ НИ СИ ИНТИГРИРЪН БЕ АБИ! ШТЕШИ ДА СЪ БЕСИШ? КЪДЕ УСТАНА РОМСКАТА, КЛОАКУМУТИФСКЪТА ЧЕСТ Ф ТЕБИ БЕ АЛ АН ТУПАК? НИ НЪ ЗЛАГЪЙ НА НЕГУ И УТИВЪЙ ЗА БАКЪР!……….ПЛАН ГОНИМ! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))

      • САЛИТУ УТ АРДИНУ.............С клоакомутиф ф серсету:))
        2
        2

        Бат Фекале, тоя ли е оня неинтигрирън ром клоакомотифец дето штеши да съ беси? Яз гу знам тоа! Тва е Мюмюн бе аби! Малко е алтафини, орта будала……..демек вятър гу вей на бял кон!!!! А бе чикиперики е завалла!!! Ни му убръштай фнимании! Въупште не сбира бакър, пу сялуту ден саму пиши пуд различни имина!! Апсулютин у пад ък!!!!………..Бий му хикса и да си гледъми нашиа паровоз!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))

        • 2
          2

          Няколко жълти урода влизат в сайта с развален български език,което е доказателство,че основаното от Челсито селско-циганско сдружение ,си подбрано членовете-идиоти!

    • 4
      1

      Комплексиран анонимник ,ти си най-отвратителното Л А Й Н О .Как живеят такива отрепки?

    • 3
      2

      Когато БОТЕВ играеше на хубав стадион, буферите ритахте между коловозите на разпределителна гара и асеновградско шосе.Често топката попадаше под вагоните или колите.А ти си обратен, по-точно пе.ераст!

  7. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    2
    1

    ША НИ ТРЕБЪТ ОШТИ 3000 ТОНА ВЕЛПАПЕ, 100 ТОНА БАКЪР, 300 ТОНА АЛЮМИН И 49 1200 БУРКАНЯ ДЖАМ!!! ЗА ДА ДОДЪТ КОЛУСИТИ НА АНАДОЛА И НАШИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! БИГОМ ПУ КОФИТИ ЗА МАТРАЛ!!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  8. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    2

    НИ СЪ РАСЕЙВЪЙТИ!!!СТИГЪ СТИ ВИСЕЛИ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))

  9. 3
    2

    Двубоят се игра във формат от 4 полувремена по 30 минути. Срещата започна с попадение за Ботев в 19-тата минута. Реда Рабей центрира отляво по фланга, а новото попълнение на тима Антоан Конте засече топката с глава и отбеляза във вратата на гостите. В 30-тата минута Антоан Бароан удвои преднината за “канарчетата”.
    В началото на вторите 30 минути, Крумовград върна един гол чрез Китан Василев. В оставащото време от мача, старши треньорът на Ботев Душан Керкез използва всичките си налични смени. Всичките 13 футболисти влязоха в игра. Младите момчета от втория отбор и академията на клуба оставиха добри впечатления на терена.
    Резултатът до 90-тата минута се запази 2:1 за Ботев. След направените промени в последната пауза преди последните 30 минути от Душан Керкез отборът на Крумовград успя да обърне мача след като влезлият като резерва Димитър Тонев отбеляза на два пъти. До края на срещата, “ботевистите” имаха три чисти положения за гол, но не успяха да реализират. В самия край на срещата Александър Колев оформи крайното 2:4.

  10. 6
    5

    ГЛЕДАМ УТАЙКИТЕ НА ЛОКОМОТИВСКИТЕ ФЕНОВЕ НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ТЕМИТЕ НА БОТЕВ! ЗЛОБЕЯТ ЛИ, ЗЛОБЕЯТ! РАДВАТ СЕ! АМИ НА КАКВО ДРУГО ДА СЕ РАДВАТ В СКАПАНИЯ СИ ЖИВОТ? УТАЙКИ, НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА! НИТО ПРИ НАС, НИТО ПРИ ВАС! НИЕ СМЕ УДАРИЛИ ДЪНОТО И НИ ПРЕДСТОИ ИЗКАЧВАНЕ, А ВИЕ ЗАПОЧНАХТЕ С АРДА СПУСКАНЕТО! ВАШЕТО НЕЩАСТИЕ НЕ МЕ РАДВА. ВИЕ СТЕ МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ. НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА КУЛТУРА ИМАТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, АКО МОЖЕ ДА МИСЛИТЕ, РАЗБИРА СЕ!? НАМЕРЕТЕ НЕЩО В ЖИВОТА СИ, ПО СМИСЛЕНО, НА КОЕТО ДА СЕ РАДВАТЕ. НАПРИМЕР НА ЗДРАВЕТО СИ, НА ДЕЦАТА СИ, ИЛИ ПЪК НА ВНУЦИТЕ СИ! ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ В МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ!

    • 6
      3

      БЪРКАШ ПРЕКРАСНИЯ НИ ХУМОР СЪС ЗЛОБА! ЗЛОБАТА Я ПОКАЗАХА ВАШИТЕ ТАРТОРИ ПРЕДИ ФИНАЛА С ПЕТАТА!ТАРТОРИТЕ ВИ ЗАЯВИХА, ЧЕ ЩЕ НИ ПОГРЕБВАТ И НЯМА ДА ИМ ЛИПСВАМЕ! ИМА СИ ОФИЦИАЛНО ВИДЕО С НАШЕТО ПОГРЕБЕНИЕ! И сега зовеш ВИСОКИЯТ НИ ИНТЕЛЕКТ, ЗА ДА ВИ ЩАДИМ КОГАТО СТЕ НА ДЪНОТО В ТИНЯТА??? МИСЪЛ ИМА , НО ПОЩАДА НЯМА, КОЙТО ПОГРЕБВА, МОЖЕ ДА ЧАКА САМО ПОГРЕБЕНИЕ. ИМА И ДРУГО, КОЙТО ВАДИ НОЖ, ОТ НОЖ УМИРА! …

      • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
        1
        1

        ОРХАНЕ НАД МЕНЯ, НИ СЪ РАСЕЙВЪЙ!! ИМЪШ ПЛАН!!! БИГОМ ПУ КОФИТИ ЗА БАКЪР!!! УСТЪЙ ГИ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! ДА СИ ГЛЕДЪМИ НАШТУ КЛОАКУМУТИФ И ДА СБИРЪМИ МАТРАЛ!!!ПУФ ПАФ!:))))

    • 3
      2

      То щото вие сте по-различни, помако…

      А и такъв СЕЙР как да бъде изпуснат.

      ТОТОТО и САТЕЛИТИТЕ В А група са престъпления и трябва да бъдат РАЗУБЛИЧАВАНИ И РАЗСЛЕДВАНИ

    • Нямаме кози като вас да се радваме на аромата на вашия парфюм

  11. 10
    5

    -Неделев, започвай да редиш конусите, че футболистите започват тренировката!!!
    -Слушам, г-н Петев.
    -Неделев, като свършиш с конусите пренеси саковете на отбора в рейса, че ни чака път!!!
    -Слушам г-н Петев. А аз няма ли да тренирам?
    -Ще тренираш, ще гониш топките зад вратата. После ще чистиш съблекалнята и тоалетните.
    -Благодаря ви, г-н Петев.
    Отборът на Лудогорец тренира, Тошко гони топките. Тренировката свършва.
    -Неделев, взимай калеврите на отбора и ги изчисти от калта!!!
    -Слушам, г-н Петев.
    -Сега разбрах защо ти викали магьосник, бе Тошко.
    -Оо така ли и защо?
    -Как защо, да редиш конуси, да гониш топките зад вратата, да чистиш калеври да носиш сакове и да лъскаш тоалетни за 50 000 на месец го няма никъде по света. Истински магьосник…

    • 8
      5

      ОТ НАПИСАНОТО СИ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ СИ ПРОСТ ЧОВЕК. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕШ ДА СИ ХАБИШ ИНТЕЛЕКТА ДА ПИШЕШ ЗА НЕДЕЛЕВ ТАКИВА НЕЩА! АКО В МОМЕНТА ТОШКО НЕ ИГРАЕ, СИГУРНО ИМА ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. НО НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ТОЙ Е НАЙ СКЪПО ПРОДАВАНИЯ ФУТБОЛИСТ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ТОЙ Е МНОГОКРАТНО ВИКАН И ИГРАЛ В НАЦОИНАЛНИЯ ОТБОР. ТОЙ Е ПРИЗЬОР В КЛАСАЦИЯТА ЗА НАЙ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НА БЪЛГАРИЯ. ТОЙ Е ОПРЕДЕЛЯН ЗА НАЙ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НА ПЛОВДИВ! НЕКА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ СЪС ЗАСЛУГИТЕ МУ ВЪВ ФУТБОЛА. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ЗНАЕ! И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ТИ РЕДИШ ЗЛОСТНИ ДУМИ СРЕЩУ НЕГО. НЕ ТИ ОТИВА! ЗАМИСЛИ СЕ!

      • 7
        5

        Абе не помня Неделев да е печелил 2 поредни години футболист на годината , нито да държи рекорд за най-много вкарани голове хаха смешници! Неделев е най-простия футболист на света !!! Ако има мозък това момче одавна щеше да играе истински футбол , но за това сте виновни и вие феновете , че му ебахте майката като футболист

      • 6
        3

        Говориш ми нормално и ще получиш нормален отговор. На интелекта ми отне пет минути да сътворя анекдота с Неделев. Пет минути, а аз от поне пет години чета от ботевистите, че Митко Илиев е ТАЛИБАН, че Митко е дузпаджията, че Митко го викат в националния отбор , за да носи саковете на Тошко Неделев, чета и че жената на Митко била кифла. След пет години защо да не отделя пет минути??? Даже е престъпно да оставя гаврата с Димитър Илиев без последствия…

      • 3
        1

        Неделев е и винаги е бил МЕКИЦА.
        Един ПОСРЕДСТВЕН футболист рекламиран от ПРОПАГАНДНАТА МАШИНА НА ЦЕЦО КРАДЕЦО И ШИШИ с цел ИЗМАМНА ПРОДАЖБА. Националния отбор отдавна е част от тази машина. Той е СЕРГИЯ…
        Продажбата му е успах на точно тази машина на МАФИЯТА така че ти трябва не да се гордееш, а СРАМУВАШ от нея.
        Бавен, муден и мързелив дебелан – това е Неделев. Наистина ли допускаш, че такъв може да играе футбол на вусоко ниво?

  12. 9
    4

    Добре че ботевЪ не играе всеки ден, защото щяхме да се алкохолизираме от да празнуваме загубите им всеки ден. То кое по напред да празнуваш, загубите им, некачествения стадион, който няма да вземе четвърта категория или пък как Тодор Неделев бе назначен за чистач на тоалетни в Разград. И накрая, но не и по значимост любимата песен на бултра$$$ ВСИЧКИ ВЪН- да си мразиш футболистите ,БЕЗЦЕННО…

  13. 5
    3

    Тези двата сателита трябва да бъдат извадени от групата и разследвани

  14. 10
    5

    Нас който на хване на лашка, язък за колежа само кошмари

  15. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    3
    3

    НИ СЪ РАСЕЙВЪЙТИ!!! БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛЮМИН! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

  16. Бонка Андрей Спасов (Фекала) с индианско име СМУЧЕЩАТА ЧЕРНИ ЧУРКИ ЛАМЯ ОТ КОМАНЧЕВО
    6
    3

    Разбойника игра ли?

  17. 8
    6

    Тоя Митко Тонев винаги съм го харесвал как играе и се чудя жълтите защо го разкараха, няма да е лошо да го вземем при нас на Лаута в центъра с Митко Илиев ще направят страхотен тандем.

  18. 7
    3

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА…. ОП СА

  19. 11
    7

    Керкенез ли е, Черкез ли е …. ВЪН!!!

    ПОРЕДНИЯ ПАЛЯЧО!!!

    • 5
      5

      бисимйката злобен буфер. Палачинката ще се обърне рано или късно

      • 4
        4

        Искаш ли валидолче докато чакаш? Или 6?

  20. 10
    7

    И какво излезе, Тонев с класа над Неделев. Докоснеш ли се до Ботев от теб човек няма да стане. Добре че Митко Тонев избяга преди да е лИгенда на Ботев, защото щеше да има съдбата на Тодор Неделев- чистач в Разград на клозети за деца, юноши и мъже. Цялата школа, вторият, третият отбор и мъжете разчитат на Тошко…

  21. Бонка Андрей Спасов (Фекала) с индианско име СМУЧЕЩАТА ЧЕРНИ ЧУРКИ ЛАМЯ ОТ КОМАНЧЕВО
    9
    3

    Еми май наистина сме дънни риби

  22. Средновековен индиано-африкански бардак с няколко Ъ-та накрая? - БотяфЪ6
    7
    5

    Индианското име на Бонка Андрей Спасова е СМУЧЕЩАТА ЧЕРНИ ЧУРКИ ЛАМЯ ОТ КОМАТЕВО

  23. 11
    6

    2024 ще бъде 2004!!!
    Легендата ще се повтаря всеки 20 години независимо колко Ъ-та в името ще има средновековния индиански бардак.

    Аз казах!!

  24. 12
    6

    Колко пъти да ви казвам…

  25. 16
    6

    Сега ясно ли ви е помаците как взеха две победи? Зингата плати на съдийте и на еврейската “ торба с лайна” за да замаже очите на платените мисирки

  26. 9
    6

    ПАГ НЪ ИВ@ХА ВЪФ Г@ЗЪТ ДУКУГА УА

  27. 10
    9

    Това да си от Столипинград, тоест от Локомотив Пловдив ,това значи да си си провалил живота!

    • 8
      7

      Да, по законите на бултра$$$ първо място е провал! Друго си е да си ДЪННА РИБА и да мляскаш в ТИНЯТА…

    • 5
      4

      Стий си тогава на дъното и си бъди държанка на всяка власт

    • 6
      4

      Мигове от провален живот: 7:3,0:2,6:0 ! ! !

    • 4
      2

      Ни муй тъй чи бая сми с кривой галавой от от ръойонь шалваарон

  28. 11
    5

    Пореден ден и един и същ комплексиран мангал останал без работа да плюе ли, плюе… само гледай мАрсол да не се задавиш… 1912

  29. 11
    7

    А Локото разби Крумовград с 4:0 . Значи сега ако ги набараме индианците пак ще им 6,7 нагоре

    • 11
      8

      Стига вече с това 6-0, отслабнах 60 кила заради този мач. Тогава аз водих моя Ботев, а вие гадните буфери ни претрепахте от бой. СТИГА СТИГА СТИГА, да Локомотив е Пловдивския любимец и отбора на Пловдив, но нека и Ботев да вземе малко почивка от черно-белия терор???

      МИЛОСТ ???

  30. 12
    9

    Наказах неблагодарниците, чувствам се щастлив, защото в Крумовград се преродих, а в Ботев погребват всеки талант! Влезеш ли в школата в Коматево от теб футболист няма да стане, не и в Ботев.

    • 5
      2

      Превъзбудени са потните изгрев бойци,особено изгрев бойките-цариците на Скобата!

  31. 9
    12

    Няма значение кой насилва ботевЪ, всички им се изреждат!Важното е, че НИКОГА няма да вземат четвърта категория за стадион Христо Ботев! НИКОГА!

    ДЕСЕТ ГОДИНИ ИГРАЯТ НА СЕЛО, а накрая стадион Локомотив ще е класа над Колежа, ето това е да си бултрас, казано с една дума- ГЛУПАК…

    • 13
      6

      Ти на тая разбита половинчата джамия стадион ли викаш бе, помак селски?! Ще сънувате само стадион, двете трибунки и тва е. Цял живот кръв ще серете от тия пробити цигански гъзове и ще заобикаляте бижуто на Пловдивчани и България на Източен!

      • 9
        7

        Аз вярвам на Павел Колев, той работи към УЕФА лиценз на стадиони, а не на празни приказки от бултра$$$…

        • 5
          2

          От празноглавци освен празни приказки,какво очакваш!?

      • 7
        2

        Изроде,къде скрихте голямото,червено знаме с полумесеца и звездата ?

  32. 10
    9

    Нали вчера ви казах, че Крумовград пак ще ви шиб@т. Трагедия сте индианци. Дано Зингито се задържи възможно най дълго. Хем задлъжнявате с милиони, хем отбора ви става за рези и подигравки на цяла България.

Коментарите са затворени