Интересна ситуация се е разиграла в края на мача между Локомотив Пловдив и Хебър (1:2), разказват от Gong.bg. Веднага след победния гол на гостите дълбоко в добавеното време наставникът на “черно-белите” Александър Томаш се обърнал с гръб към терена и вперил поглед към Крушарски, който бе в официалната ложа на “Лаута”. Без да покаже никакви емоции, треньорът с каменно изражение отпивал бавно от бутилка с вода в продължение на близо половин минута, сякаш показвайки, кой е главният виновник за поражението.

От Гонг не показват видео от ситуацията, въпреки че са част от медийната група, която държи правата за излъчването на мачовете. Част от реакцията на Томаш се вижда от това, което е заснела камерата на PlovdivDerby.com, но въпросното демонстративно поведение, ако е съществувало, както твърдят колегите, не е попаднало в нашите кадри. На нашите кадри се вижда, как треньорът се запътва към скамейката и се навежда зад нея, сякаш за да вземе нещо или да седне на нея. След това му действие нашия оператор сменя ъгъла и фокусира недоволните фенове на смърфовете от централната трибуна, които крещят по Крушарски. Вижте ги:

Не е тайна, че именно по нареждане на боса на Локомотив, титулярът Динко Хоркаш остана резерва заради нежеланието си да подпише нов договор. А това означава, че само след три месеца вратарят, който е най-високо оценяваният футболист на отбора (1 млн. евро), ще си тръгне без пари.

Много от феновете съжалиха, че изкупителна жертва на този спор е станал Кристиан Томов, който носи вина за победния гол на Хебър. 21-годишният вратар, който е юноша на клуба, получи шанс в изключително неподходящ момент и не успя да издържи на напрежението. Той е част от мъжкия отбор вече трета година, но до момента има едва три мача.

Любопитно е как ще се развият отношенията между Крушарски и Томаш, още повече че договорът на треньора изтича това лято. До този момент треньорът отказва публично да коментира тази тема, като се ограничава само с изказвания по спортно-техническата част.

27 КОМЕНТАРИ

  1. КОЛКО БЕШЕ КОИФИЦЕНТА ЗА ОБРЪЩАЛКАТА ??

  2. Ами ще гледа…Нали и водата е купена от Круши..

  3. 2
    5

    Бъдете спокойни, Крушарски и Тунчев вече са се разбрали за следващия сезон. Томаш ще добута този. Жълти мисирки, чака ви още много сех от Александър Велики !

    • 4
      1

      Ало ,Стиксчо..

      Какво жълти пак те стряскат,педи?

    • 4
      1

      Стикс,ходи да цункаш дедовия на Крушката…

  4. 6
    2

    Какъв е проблемът ?Потниците ли ще извадят пари за отбора? Или пак Нежния и адвокатите?
    Крушарски си има стратегия

  5. 5
    1

    Томаш е един работник и си чака заплатката от Крушарски., Също е с Пиргов и Колев. Ако реши шефът, ще им бие шута. Който плаща, той поръчва музиката….

    • Ботев – 0 – разтягане на локум- надуване на балони и накрая = 0

  6. 9
    4

    Господин Крушарски дава парите за отбора.Той спечели купи и медали.Който не му харесва Крушарски да го духа…

  7. 3
    10

    Андрей прави интриги и в Локото няма само в неговия селсли ботяф да има. Палячо. Но само да припомним след такива опити вече много години Локомотив си печели купи и отличия, защото истината винаги излиза наяве.

  8. 4
    2

    Стойчо Генъ СПЕРМОЯДА СЕ Е СКРИЛ В НА СТИКСЪ АУСПУХА.

  9. 10
    1

    Много сте тихи бе боклуци цигански . Тото ДНК -то не спира да обажда . Честните мангали ,всички срещу тях ЦРУ ,МИ6 ,КГБ .,……..най честните от честните . Няма такива шизофреници . Амеби елементарни

    • 2
      3

      Помак,по тотаджийски отбор от Ботефь няма факт

      • 😂😂😂😂🤦🤦 ФАКТА Е ЧЕ СИ ПЪПЧАСАЛ ШИЗОФРЕНИК С ДЕВСТВЕН МУСТАК . АМФЕТКИТЕ СА ТИ ИЗГЛАДИЛИ И ПОСЛЕДНИТЕ ГЪНКИ ПО АМЕБИЧНОТО МОЗЪЧЕ

    • 2
      2

      Отдавна сме загубили интерес към нещастни момичета,които се радват на отбор,лутащ се из последните места в класирането.Все едно да отделя време на фен на етър ! Нямаме време … приятно потъване !

  10. 6
    1

    Много сте тихи бе боклуци цигански . Тото ДНК -то не спира да обажда . Честните мангали ,всички срещу тях ЦРУ ,МИ6 ,КГБ .,……..най честните от честните . Няма такива шизофреници . Амеби елементарни

  11. 9
    1

    СИГУРНО Е РАЗБРАЛ КОЛКО Е БИЛ КОИФИЦЕНТА ЗА ОБРЪЩАЛКАТА . МАМА ВИ ДЕЙБА И ИЗМЕТА ДОЛНА ТОТАДЖИЙСКА

    • 2
      2

      Що не заложи каруцата бе помак,ама като и каруца нямаш най много точката на ГъЗъ да сложиш…

  12. 14
    1

    Томаш пие вода и гледа към Крушарски, Крушарски пие ракия и гледа онлайна на Ефбет дали са му излязли и другите мачове

    • 4
      4

      Тъпанар, пие се от “чучур”! От чОрки пият педали като теб!

  13. 14
    6

    Прав е Томаш, глупака Крушарски съсипа отбора.

  14. 13
    4

    Томаш като не му харесва да си взима багажа и да си заминава, в този отбор командва Г-н Крушарски!

  15. 11
    3

    И правилно.Томаш е работник и Крушарски му плаща

  16. Това не беше вода,а спермокруша.Стикс знае за какво говоря и мисля ще ме защити като гейбрат.

Коментарите са затворени