С двуразови тренировки започва работа в Ботев Пловдив Душар Керкез, научи PlovdivDerby.com. Утре футболистите на канарчетата ще тренират два пъти. Дали това ще продължи през цялата пауза, предстои да стане ясно, когато сърбинът утре се запознае с играчите, както и с физическите им показатели.

13 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  5

  Питайте Янко,как е кръста ШЕСТ пъти да изважда топката от мрежата,гнусна помашка измет

 2. 2
  1

  Стоян канара каза, а сте барнали отбора и треньора, ставал от Маричката и в знак на протест щял да излее сюргюна пред говняжа.

 3. 2
  2

  Ний футбулисти нямъми, пък взимъми някъф Киркинез дету шъ нъ упрай дъгуевъ 🙁

 4. 10
  2

  Всичко се решава от футболистите на терена, не от директорите. А треньорът винаги е заложник на играчите и селекцията ! С наличните футболисти, и Жозе Мауриньо да дойде, няма да вдигне особено много качеството на продукцията.
  Вижте Локото, направили са отлична селекция. На която Томаш бере плодовете, защото Томаш не е нещо изключително като треньор ! Бразилците им са добри, а не струват милиони. И при тях има тъмнокожи, но техните негри играят много по-добре от набедените звезди от Нигерия на Ботев. Селекцията е цяло изкуство, но в Ботев, уви няма майстори в тази част. Има само един некадърен и много повярвал си Валентич. Там е разковничето……

 5. 6
  5

  Душанчо, ако знаеш в кви лайна си се натресъл мойто момче, бедна ти е фантазията. И не, няма да стане с двураови тренировки. Тия жълти мърши трябва да спят на ливадата в команчево.

 6. 11
  8

  ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ! ЩЕ ГЛЕДАМЕ НОВ ОПИТ СЪС СТАРИ КУРВИ ДА СЕ ПРАВИ НОВ БАРДАК. ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПОРЕДНАТА МЪКА НА ИЗРУДА И ЗИНГАРЕВИЧ. МОЖЕ ЛИ ДА ПРАВИШ ЕДНО И СЪЩО ЗА СТОТЕН ПЪТ И ДА ОЧАКВАШ РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ? ТЕЗИ ДВАМА ИДИОТИ ПРОСТО ЧУПЯТ ТЪПОМЕРА. ЯВНО ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ КОЛКО ЗДРАВИ СА НАШИТЕ НЕРВИ ЗА ДА ГИ ТРАЕМ!? АЗ СЪМ ГИ ОТПИСАЛ, А ВИЕ?

  • 6
   4

   Напишете няколко декларации,залепете няколко пасквила по оградите ,а с това отчитате изключително голям принос в борбата за доброто но БотевЪ ! То друго не могат да
   измислят кривите ви глави!

  • 4
   1

   Ти отдавна си отписан, но не и изписан!

 7. 5
  8

  Имайте милост и тати ме почва двуразово, с моя Ботев дупето ми все се разширява…

 8. 13
  6

  Хайде да идва, и да ги почваме, САМО ботевъ. цигани цигани цигани цигани цигани.

 9. 7
  17

  Хахаххаха ПОРЕДНИЯ ИЧ…

  Двулична работа – катунарска

Коментарите са затворени