Фенове на Ботев Пловдив от 5 фракции публикуваха в социалните мрежи декларация след вчерашните събитията по трибуните на Колежа и в отговор на днешната декларация, разпространена от Сдружение ПФК Ботев 1912.
PlovdivDerby.com публикува текста без редакторска намеса:

Ботевисти,
Изправени сме пред най-голямото предизвикателство от новата история на Ботев, което заплашва да разруши устоите на величието на най-стария футболен клуб в България.
Ботев е велик, защото от поколение на поколение има общност, която с цялата си душа и сърце застава не просто зад отбор, а зад ценности.
Ценности, които са над принадлежността на една или друга социална група. Ценности, които са отвъд резултатите. Ценности, които значат много повече от просто футбол.
Ботев Пловдив е начин на живот.
Това е страст, която външен човек няма как да усети или почувства. Ботев го е имало и ще го има, благодарение на всяко едно дете, което носи с гордост жълто-черните цветове, или достолепен мъж със сълзи на очите след триумф на любимия отбор.
За съжаление, голямата жълто-черно общност е разделена, а върху нея има безпрецедентни посегателства, които никога не са били толерирани. Независимо дали става дума за заплахи и посегателства над имуществото на близки до ръководството на тима или за насилие и принуда над фенове заради инакомислието им за развитието на клуба.

На мача Ботев Пловдив – Етър отново станахме свидетели как една от “истинските” фракции в Бултрас показно защитава интересите на бившите директори на Ботев и тези на Борис Гиздаков, като отправи умишлена провокация към друга фракция в Южната Трибуна преди началото на мача.
След това Сдружението изпрати позиция, в която хвали „истинските“ фракции в клуба, които защитават Ботев. Въпросите стават все повече, а за съжаление, разделението все по-голямо.
На първо място – Сдружението хвали фенове, които защитават Ботев, или лично председателя му Гиздаков? Прави ли си и председателя на Сдружението лична гвардия, за да го пази? Кой е Гиздаков, че да определя кои фенове са „истински“ и кои не? Знае ли Гиздаков, че фракциите в Бултрас са над 10, а не 3? Запознати ли са всички членове на Сдружението с действията на Гиздаков, или той прави всичко на своя глава, узурпирайки и използвайки сдружението за лични цели?
Подобна позиция, която по всичко личи, че е еднолична на Борис Гиздаков, е позорна, защото досега не е имало никога подобно разделение на феновете, което се прави от нея.

Призоваваме и ръководството на клуба , които понякога защитават феновете, а понякога – не, да покажат видеозаписите от въпросния инцидент с Етър, за да стане ясно кой, кога и как прави провокациите на мача.
На тях ясно ще се види как една фракция влиза на стадиона един час по-рано, за да разхвърля листовки и след това да провокира друга фракция на Южната трибуна.
Неприемливо е в XXI век фенове да бъдат „привиквани“ на нашия дом Колежа, а след това да бъдат бити и заплашвани. Да се използват държавни служители, които да участват в тези незаконни действия. Недопустимо е служители на ръководни позиции в любимия ни клуб да проявяват агресия, заплахи и да се саморазправят с феновете – същите тези фенове благодарение на които през годините Ботев го е имало и ще продължи да го има. Неприемливо е да бъде драскано и рушено имущество на ботевисти, които изразяват свободно своето мнение и то се различава от на някои други.

Няма да допуснем Колежа от дом на хиляди закърмени с жълто-черната идея, да се превърне в място, където господства страхът. Въпреки че зад Ботев стоят десетки фракции и хиляди хора, които не членуват в такива, но подкрепят любимия отбор на всеки мач, наравно с всички фенове, ние винаги сме били обединени от една идея, една страст, една мечта.
Относно външните фактори, които се опитват по стар римски модел да разделят и да владеят, ще припомним че СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ е на всички жълто-черни фенове, а не някаква организация, чиято единствена цел е да защитава интересите на един човек – Борис Гиздаков!

Тук ще разкажем, че септември, на среща между УС на Сдружение ПФК Ботев и УС на Бултрас лично председателя на Сдружението – Борис Гиздаков покани всеки, който иска да стане негов член. По необясними причини, след като се входираха молби от жълто-черни привърженици, вече трети месец няма отговор от Сдружението. По устав трябва да има отговор – дали да бъдат приети и ако не, да се мотивира отказа!
Само ще вметнем, че в момента не се приемат дори хора, които са част от създаването на Сдружението, с което то ни показва че все повече структурата му започва да заприличва на тази в БФС! За да опровергаем твърденията и интригата която се опитва да внуши Борис Гиздаков за “кооперативно влизане” призоваваме всеки един жълто-черен привърженик да си пусне молба за членство към Сдружение ПФК Ботев!
Ботев го е имало и ще го има, независимо кой е собственик, председател или директор. В демократична България клубът мина през редица възходи и падения, смени много президенти и собственици. Всеки един от тях е оставил своята страница в историята на клуба. Всичко това показва, че независимо кой е начело на клуба, той е преходен, а голямата жълто-черна общност е вечна! Всеки един фен е част от колективната памет на клуба, което го прави безсмъртен и по-голям от всеки един от нас по отделно. Ботев е идея, която без последователи е обречена. Нека бъдем смели, нека бъдем единни, нека бъдем непримирими спрямо посегателствата срещу всеки един от нас.
Тогава е сигурно – Ботев ще бъде вечен!
Той не умира! Само Ботев!

С уважение:
Bultras Company
Northen Criminals
The Youth Face
Izgrev Boys
Гаднярите

131 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    ВЪН РУСКИТЕ КУРВИ И ПРОДАЖНИТЕ РУСОРОБСКИ БОКЛУЦИ ФЕНЧЕТА СД РУЖЕНЦИ

  2. 6
    4

    Някой да му се намира една дървена ръка ,че с една трудно се оправям да посягам и също ако може и едно око ще съм много щастлив и ще съм много верен на Пимк

  3. 12
    4

    Сдружението е създадено със цел да бъде лицето на феновете в управата на клуба,да контролира собственика,да гледа сметките,да има прозрачност,да ги свежда до Нас-обикновенните фенове.Колко отчета видяхме?Колко пъти сдружението каза ясно,имаме приходи 100лв.,разходи 200лв.,руснака е дал 100лв. спонсорство?Кой обикновен фен знае какво се случва с Ботев?Кой обикновен фен знае колко дава Зингаревич?Кой обикновен фен знае дали изобщо дава нещо или само взима?
    Ако сдружението си вършеле работата да е контролна функция на управлението щеше да отговори на всеки един въпрос с конкретика и факти.Ами ако Ботев се самоиздържа сам? Ами ако приходите са повече от разходите? Защо ни е Зингаверич,нали си имаме сдружение!Да ама не,сдружението е трима човека,които се хранят и то с дребни пари срещу цената на любимия ни отбор.Те са предателите не Хамзата дето е свидетелствал срещу хира,които искат да затворят устата на феновете с похвати от Хасково и Харманли,това е Пловдив господа не Харманли и някакви въльовски селяни да бият децата ни и феновете на стадиона,и ние да търпим,ето тук трябва да сме 15000 и да ги изметем,ето тук Сдружението трябва да е непоколебимо,а не да мълчат като путки все едно нищо не се е случило,че чак и листовки срещу своите да правят за да продължат да са “значими” и още по-зависими ит Руснака.Копелета мръсни,предатели,Гиздаков,Рашо вие сте позор за Ботев и рано или късно точно обикновения фен,а не фракциите ще го разберат и ще ви изметат от стадиона без значение колко треньори,кикбоксьори,въльовци и миленовци ви е пратил Руснака да ви пази.Престанете да предавете идеята Ботев един ден рано или късно истината ще излезе наяве и тогава ще видите силата на обикновените фенове не на фракциите,не на платените гамени,не на хората на този или онзи,а на този същия обикновен фен,който иска просто любомия му клуб да върви напред,но не търпи предателите,а вие сте такива!

    • 4
      2

      Всичко това би било много хубаво и уместно ако клуба беше в криза, затънал в дългове, без трансфери, продаващ всичките си звезди и прочее.

      Такова нещо очевидно няма, така че работата на Сдружението и на т.нар. фракции е да си седят на задника, да ходят на стадиона и да подкрепят отбора.

      Феновете са длъжни да са коректив на управлението, така е. Има ли обаче причина за корекции в момента? Аз лично не виждам.

      • 2
        1

        Няма това е поредния нулев сезон за Ботев …Но няма проблем щом сдружението не е закрито няма драма.
        Отбора с най хубав стадион в БГ се бори да не изпадне но няма драма важното е Гиздака да е в светлините на прожекторите …
        Пазете сдружението без него не можем те държали лиценза(до вчера не играехме с техния )но го пазете иначе тази банда лузъри няма какво да яде

      • От къде знаем има ли или няма дългове-има публикуван отчет ли?
        -Не!Няма!Ще видим някой ден,когато Зингаревич реши да се раздели с бизнеса..оп с Ботев,какво ще остави след себе си,колко ще дължим,колко заеми..оп спонсорства ще трябва да върнем и се моля да не се наложи да се молим на някой като Пимка дето всеки ден плюем.
        Трансфери?
        -Има!Фиктивни,колкото искаш!
        Звезди?
        -Има!Десетки футболисти,за които всички световни грандове се бият и дават милиони,но благодарение на Сдружението и на любовта на Зингаревич към Ботев,за който отбора ни е просто бизнес,те все още са на стадиона и жънат успехи.(тук ще добавя,че уважавам всеки излезнал на терена и облякъл жълто черната фланелка).
        Има ли нужда от корекции в момента?
        -Няма!От както Зингаревич и Сдружението се грижат за клуба всяка година играем в Европа,станахме шампиони няколко пъти,взимаме купа след купа.
        Феновете са длъжни да са коректив на управлението?
        -Не!Феновете са длъжни да подкрепят футболистите на терена,Сдружението към днешна дата е длъжно да е коректив,а не мазен лизач на руски дупета със цел лично облагодетелстване и господа лизачи от Сдружението не забравяйте,че би трябвало да сте едни от Нас,а не от Тях срещу нас,не забравяйте,че Сдружението не ви е бащиния нито собственост то е за всички фенове,които искат и са готови да платят членския си внос,и да помагат с каквото могат,нямате право,не е морално,не е демократично да решавате,че ще спрете феновете да членуват в него заради измислени от вас преврати,овладявания и всичките ви конспиративни глупости.Кокала господа,кокала е мотива за всичките ви простотии,поне като сте продажници яжте пържоли не глозгайте кокалите,които ви подхвърлят,не е достойно,не е мъжко,не е добър пример за децата ни,за децата ви,за общността ни…
        Лично мен ме е срам от Вас,срам ме е какви сте,срам ме е колко сте евтини,срам ме е как може да се наричате Ботевисти.
        Явно вас не ви е срам,но те предателите срам нямат имат само цена!А,вашата господа е супер ниска!

  4. 6
    2

    Гиздаков и особено Стафунски са ми антипатични от как се помня! Но, това не означава, че ще туря фес и ще ръкопляскам на Плейна.

    • 7
      7

      Не съм си помислил, че ще пляскам някога на Филипов, ама кви фесове ви гонят. Прекалихте вече с простотиите. Същите хора, които неколкократно ходиха през годините да се молят на Филипов да ни взима, от два месеца ни проглушиха ушите да го свързват с фесове, партии и путк майни.
      Нагаждачи. Как мазно си въртят задниците в зависимост от интереса.

  5. 8
    2

    Фракции, мракции и накрая стадионът полупразен. Как сме си подкрепяли отбора през 70-те, 80-те и 90-те без десетки фракции? Направо да се неначуди човек. Имаше една фракция. Жълто-черно море от фенове и това е. Да се чудиш дали фракциите стават повече, защото има пара в тази работа и всеки се натиска или защото се разиграха мръсни пари, за да се роят фракции. Срам и позор. Всичко е за пари и после се дрънкат клишета какво значел Ботев, свобода, вяра, красота. Два лагера заплатаджии, нищо повече.

    • 7
      1

      Абсолютно вярно! Организирани фенове-Празен стадион!!! На мачовете с Марек и Дунав Русе ходехме по 10-15 хиляди човека. В Стара Загора бяхме по 1000 че и повече.Всички тези фракции да се хващат за ръчичките и да се измитат от стадиона! Заради отрепки като тях нормалните фенове спряха да ходят по мачовете.

      • 5
        1

        На никой няма да му липсват тея 500 малоумника, уверявам те, ебал съм ги в дечурлигата прости.

    • Именно. Хиляда фракции-500 човека в клетката. Едно време без фракции агитката запълвахме целия В сектор на Христо Ботев.

  6. 7
    7

    Тези, които са се заблудили от думите на Гиздаков през годините предполагам усещат, че кораба потъва.
    Жлъчта и обидите, които се леят тук от Гиздаков и компания са ясен знак за безпомощност и за липса на аргументи.

  7. 10
    5

    Жокер-29.04.2023 година откриване на стадион “Христо Ботев”.Две седмици по късно медиите съобщават ,че лицето Ангел Палийски се връщал като директор в “Ботев”……Да ,ама не !Следва продължение, Илиян Филипов прави селекцията на “Крумовград”,подставеното им лице /по-точно тяхното мекере/Асен Караславов отива на работа там. Трето действие-Филипов най -неочаквано заявява ,че видите ли ако Зингаревич се оттегли,той в рамките на 2 седмици щял да събере 8-10 милиона с които тима щял да се бори за 1-3 място…Междувременно са активирани Божо,клуб 500 и сие за да бъде овладяно “Сдружението” без подбиране на средствата!Всеки сам за себе си да направи нужните изводи.Бъдете живи и здрави.

  8. 7
    8

    На руските подлоги времето им изстича, да си знаете боклуци.

    • 7
      1

      Па те българските – дельо и илиянчо са китки за мирисане

    • 7
      3

      А, на вас раздадоха ли ви фесовете? Вчера на Голямата ДПС сбирка е взето решение, че всички техни фирми и слуги трябвало да са със специален дрескод: фес и анцуг за пичлигари и тюл и шалвари за гювендиите им. Филчо Илиянов Плейнев дълго аплодирал решението.

    • 4
      2

      И на руските и на турските подлоги им иЗтича ,неграмотнико!

  9. 4
    2

    Имаме си форум… ПИШЕТЕ мненията си там.

  10. 2
    7

    Ne me sadete. Izbivam kompleksi zashtoto predi vreme izpqh moq priqtel H.B. I mu dadoh 20 000lv za da poeme cqlata vina. V sektora mnogo hora me smqtat za donosnik, a az sega shte gi fokusiram vurhu Hamzut. Kogato doide vulio bqh preblednql. V ramkite na nqkolko dena te me podlojiha v skuta si i az pregurnah ideqta. Predi tova podvedoh malkite na lauta kadeto se bqh razbral s edin prEarel kak sa nakajem malkite. Sega sam v koaliciq s brigada trakiq koito na macha s levski se po sdurpahme, a predi tova nakaraha Bakala da me izgoni kato mraano pse or sektora. Moqta velika grupa ne se zastapi za men zashtoto znaqt stokata si.

    • Ей го, очиларката и той се включи…. хахаха

  11. 11
    4

    Станислав Мърков,нощен пазач в училище в Тракия.Как е възможно да си през минути в темите за Ботев,а в тези на кюстендилският Ненужник,не.Отговори,четвъртоглав плешивец.Грозна селска маймуно.

  12. 15
    2

    Брокери(политика) = Фалит
    Васил Нинов(политика) = Фалит
    Христолов(политика) = Фалит
    Ц.Василев(политика) = Фалит
    Палийски, Самуилов, Чандъров (политика)= Фалит
    Филипов(политика) = Преврат и вероятно НОВ ФАЛИТ
    “Политици”, оставете клуба намира!

      • Къде има декларации за разпити на свидетели. В магазина дали раздават?

      • 15
        4

        Прав си! Ето защо, клуба се управлява от руснака и не виждам никаква причина да бъде сменян с протежето на ДПС.

    • 18
      4

      Илиянчо се опитва всячески да вземе стадиона чрез клуба! Сега иска да плати членския внос на Ицо и сие (50 човека), за да атакуват сдружението отвътре и да се вземе властта. Назначил е бодигардове за да ги пазят и им налива кинти. Питам Ицо: Пич, освен че се продаде за пари, освен че стана ушенце, освен че си навлече гнева на хилядите превърженици, не осъзнаваш ли че си един бушон, който може да гръмне всеки момент??? Утре няма да си удобен и гърмиш! И като ти купиха една бръкма Ауди, това не значи че си много доверен човек!

    • 9
      1

      Ут нъ майкъти потката ва! Там секи день фкарвам.

  13. 17
    17

    Според председателя на сдружението се оформят следните тези:
    Ангел Палийски е лош долен измамник който краде от Ботев…
    Нищо че към момента управлява бизнес за над 50 млн…
    Сигурно е така!
    Георги Самуилов е долен селянин който е поставено лице ще търка нара…и не е построил нищо в живота си и иска да открадне стадиона.
    Нищо че това е един от 5 те най богати хора в държавата.
    Сигурно е така!
    Илиан Филипов и той селянин краде от строежа иска да заграби Ботев и да съсипе сдружението.
    Нищо че този човек е собственик на най голямата транспортна фирма в източна Европа и нищо че е достатъчно богат за да не е опрял до помещенията под стадиона(които са около 3😂)
    Сигурно е така!
    Гиздаков Стафунски и Велизар не искат да живеят на гърба на Ботев те са сериозни хора с положение имат много пари и могат да си къпят много коли😂
    Сигурно е така!

    • 15
      2

      Като страничен наблюдател, имам един въпрос-след като Филипов има най-голямата фирма във Вселената, къпе се в пари и т.н. защо е отворил уста да лапне клуба след като за него това ще са само разходи?
      Защо на този велик бизнесмен му трябва на баир лозе?

      • 7
        5

        Ама как звучи да лапне клуба, все едно Ботев е дружество на огромна печалба и няква апетитна хапка.
        Без да съм говорил някога с Филипов

        • 11
          1

          Именно. Пак питам-ЗАЩО са тея напъни след като тва е губещ бизнес?

          • 6
            7

            Защото е лош и иска да го вземе от Гиздака пазителя на ботевизма иска да вземе помещение на стадиона и да печели огромни пари …
            Но сдружението внимава !
            Пази сдружението !

    • 5
      6

      Мотивите на тези тримата са ясни, безумното е че има фенове, които им се връзват.

      • 8
        4

        Безумно е че има хора който мислят че банда безпътници без една стотинка могат да управляват третия по популярност отбор в България
        Безумно е да се мисли че стадион може да издържа отбор и Гиздаков да дава пресконференции с мазен тон
        Безумно е да се мисли че може да съществува отбор в А група съставен от юноши
        Безумно е хора със средно образувание и доходи до 2000 лв на месец да говорят за финансиране ….
        Това е безумно

        • Хаха, той па пимка е един образова, та нямам думи

    • 15
      1

      Да приемем анализа ти за верен. Защо, тогава никой не се интересуваше от отбора докато бяхме в Коматево. За петролния бос Самуилов бяхме страхотна тегоба. И когато се видя завършването на стадиона, вместо всички като един да застанем зад отбора си, започнаха крамолите?

      • 8
        2

        Анализа му е жив ташак защото не отговаря на основния въпрос: КЪДЕ беше Пимко когато бяхме на Комтево и ЗАЩО чак сега се сети че може да вади милиони за Ботев? КАКВО се промени?

        • 5
          5

          Вие от сдружението сте жив ташак и ние нормалните фенове няма да позволим да печелите на наш гръб

          • 3
            3

            Кой печели ма твой гръб бе палячо с два лева в джоба, тъпак.
            Толко ли си сляп да видиш че за някой друг лев от Пимко ше ебете майката на отбора, дейба дечурлигата малоумни.

          • 2
            2

            Можем да се срещнем и да си броим парите селски
            Само ще ти кажа че аз за разлика от вашите членове си пера дрехите купувам си чорапи не искам да печеля на гърба на Ботев
            Искам само отбора ми да играе красив футбол и да играе евротурнири
            Това селски беко не става с юноши, сдружения ,задруги и други подобни комитети
            Няма да ви оставим да дишате крадливи боклуци

  14. 10
    10

    Шъ ви опъвам ушити ей лайнари аз съм Илиян с анцунга няма да стъпвати на моя стадион шъ ходите само по тротоара шъ ва еба в педалите

  15. 4
    9

    Такива анонимници като М.М и И.С не знам дали ще се намерят скоро. Големи във форомите и смешната им групичка, а кога стана случка се пенят на 7-8 метра от нея. ,, ВЕЛИКИТЕ ЛИДЕРИ НА БУЛТРАС” евала!

    • 11
      3

      Да ама изяде тукатите нали от CC, видяхме те колко си отворен и как гледаше като насран и как никой не застана зад теб, така че по тихо ако обичаш

      • 6
        2

        Онзи нежният Велин го пазеше с един колан….пхаххахахха….Уесли Снайдер се мислеше за охрана…. И онзи таласъм с мегафона направо битка и половина…пхахахаххах …
        От другата страна един хванат с дрога до Гребната база и тн …

      • 7
        4

        Извинявай, кои бяха Центрум Крю. Един тъп дилър и един скапан обирджия имаше там.

        • 2
          4

          Много се дърпаха от колана. Особено онова хлъзгаво банкерче.

          • 1
            3

            Няма какво да се застава. Мишките не искаха да застанат в петък един наркоман трябваше да ги оправя … вторник зове ЦЦ да умре

        • 1
          1

          Хайда да видим как ще стане тази работа копелета страхливи

      • 3
        4

        Идете цялата група до Бачково
        И запалете по 1 свещ че друг не се е включил и без това момчил се оглеждаше за непознати 😉
        Интересна случка беше искам да попитам вие от C.C.на следващия ден ли излязохте от стадиона ..
        Питам за един приятел ,😂😂😂😂😂😂😂😂 идва мача със Спартак Варна
        Дано поспите 2-3 часа до тогава

  16. 19
    9

    Гиздачето ли ви пречи ве палячовци? Толкова ли паднахте? Лапахте хуя на селския ве путки. Лапахте му преди всеки мач ве курви продажни. А ние още ви търпим. До кога?

    • 10
      10

      Не мога да повярвам, ме има момчета, които още се връзват на интригите на
      Гиздаков,
      Навремето пръв защитник на Христолов и хвърляне на помия по нормалните момчета.

  17. 6
    2

    Най тъпата инвестиция от освобождението , стадиони , че и бат Бойко се гордее , видяхме ,че като почнеш от собствениците , та до строителите вс са мега олигофрени, да не горорим за т н фенове , срам за града, спрете се господа политици инвестирайте в образование и здравеопазване, ще сме ви благодарни , от олигофрените не чакайте нищо все са недоволни

  18. 6
    8

    Стоян канара събра юрдаците от фракция Стряма-бойс и каза ако жа на бъхтете взимаме лопатите и почваме да ва лабутим наред ва да вейба.

    • 12
      3

      Най-големия Ботевист отново се вълнува от Отбора на Пловдив! Днес втория му избор падна от Хебър, Крушарски беше освиркан и оплют, смешната им агитка се с иха…..но той се интересува от Големия Ботев Пловдив!!!

      • 3
        5

        Слагай каската че жа та бъхтът и теб ва да тейба и стрямската мастия дейба.

  19. 4
    3

    Не стъпвайте на мач на Ботев , ще ви бият за няма нищо

  20. 9
    10

    Школата за доносници си е школа.
    Евала на Гиздаков истински професионалист по ченгиджийски похвати. Когато те атакуват измисляш някакъв компромат за този който те атакува и изобщо не отговаряш по същество.

    • Кви бяха тия листовки в сектора,. Някой нещо запознат?

      • 5
        1

        Какъв е онзи педал с колана? Някой запознат?

  21. 20
    5

    Тия момчета с 5те фракции явно не разбраха какъв автогол си вкараха с тия изявления и как хората ги нападнаха. Преди поне си мълчаха и никой не знаеше кой кой е, сега поне стана видно и за нормалните фенове. Каквото сам си направиш и най големия ти враг не може да ти го направи. Язък…

    • 21
      3

      Точно така! Имало супурнайсе фракции, чакъл, пясък, филц, трошляк…..само където няма Цимент и Вода за да стане Бетон!!! Урока на Кубрат отдавна сме го забравили!! Започвам да се срамувам от факта, че деля трибуната с разни Фракции, а аз съм Свободен Човек! Млъкнете завинаги недоносчета!!! Ходете на мачовете и пълнете трибуната, ако нещо не ви харесва, останете си в къщи, но не натоварвайте отбора с вашите кавги!!!

  22. 15
    1

    Говорят , че ПИМКА му е направил татус на задните части на божо дали е вярно?

  23. 28
    5

    Прави ли ви впечатление кои са фракциите? Клуб 500 на Божо 🙂 Izgrev Boys ( на Божо групата ) , Гаднярите ( Бакала и компания , които са курвите на Божо ) , Bultras Company на Христо Илиев – Хамзата , който взима пари от Пимко и му взеха охраната на стадиона, защото лапаше хиляди левове от там , The Youth Face, които са водени от Йоан сина на Божо 🙂 хаха и другите Криминалс пак курви на клуб 500 !!! Продажното племе на Колежа надигна вой , защото им се секнаха парите , Пимко им обеща магазинче, барче и кешче и разделението е на линия ! ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ КЛУБ 500 И BULTRAS COMPANY от Колежа !!!!

  24. 25
    2

    Илиянчо, вместо да пишеш неща, които сам не можеш да прочетеш, бягай на конференцията на ДПС. Ще изпуснеш посоката на главната линия и татко Аамет и батко Дилян ще ти дърпат ушите. А, може и по едно мъдо да ти ударят.

  25. 16
    4

    Гаднярите и те тръгнали да пишат , че те не знаят колко е 2+2 и не смеят във фейса да си покажат лицата . Умрелци

  26. 12
    23

    Гиздаков вън мършо долна гнусно ченге ти си позор за клуб като Ботев. Рашо Стоянов и ти дупедавецо. Муфлон.

  27. 11
    15

    Христолов дали си пази още картината, подарена му от Борис Гиздаков с молба да се завърне на бял кон начело на Ботев преди двайсет и три години?

    • 18
      2

      Тия 5 фракции можем да обединим под общото название: “Club 500 & sons”

  28. 12
    3

    Предлагам ръководството на клуба да извади и записите от камерите и през работно време за да се види има ли държавни служители, които уплътнява работното си време мотайки се на стадиона.

  29. 29
    9

    Сега, нека ви преведа тоя протяжен пасквил на разбираем език, той звучи така:

    Бла-бла-бла-бла-блa….не ни пускат в Сдружението, което държи емблемата и е миноритарен собственик в клуба, а ние много искаме да сме вътре за да изнудваме руснака за пари и да правим мизерии да го махнем та да дойде Пимко.

    Това е квинтесенцията на цялото послание.

    Майка ви дейба мизерни въшки.

    • 10
      18

      Какво значи миноритарен собственик -каква стойност и значение има това за Ботев.
      Какъв пазител на какво сте кой иска да открадне нещо което вие пазите.
      Защо искате да управлявате а пари нямате….
      Как плюхте по руснака и като ви обеща че ще ви плати дълга вече е супер.
      Мислите ли че ще ви го плати
      Защо загубихме с 6:0 Какво говори вашия гуру на футболистите ????????
      Обясни ни това сдруженецо

      • 24
        3

        Сдруженец-курец. Аз нямам нищо общо с тъпите ви фракции и сдружения и не искам да имам.
        Ходя на стадиона когато мога, плащам си билета и гледам. Изобщо не ме ебе за глупавите ви дрязги, аз просто не искам мошеника Филипов да взима клуба, защото и от Луната е ясно видно че ше ебе майката на отбора по същия начин като Христолов.

        Но обясни ми друго-след като тъпото Сдружение няма никакво значение, ЗАЩО напирате да влизате в него, ей тва ми обясни.

        • 10
          5

          Аз лично не искам да влизам никъде
          Аз съм обикновен фен купил си карта искащ да гледа Ботев и да се забавлява.
          Получавам доходите си от работата която върша и единственото което искам от Ботев е да ме забавлява през уикенда
          Но няма да стоя и да гледам как някакви боклуци искат да печелят на гърба на отбора ми и да ми говорят врели некипели -сдружения бултраси Гиздаци и всякакви боклуци

          • 8
            1

            Ма не виждаш ли че тая цялата декларация с един милион думи казва точно тва-че някви не ги пускат в някво Сдружение и тва виждаш ли трябва да ни занимава всички останали дето изобщо не ни ебе за тях.

    • 11

      Ей плъх умрял много си отворен за клавиатурата. Скорс май ще напълниш гащичките. Майкати да еба гнусна.

    • 10
      1

      Хахаха бахти и лудия, селки, помак

  30. 17
    9

    Разкриха ли най накрая стария доносник на ДС Гиздаков?

  31. 25
    9

    Ако някой верно си мисли че тая декларация е писана във фенклубовете, а не в офиса на Пимко, то той е малоумен, сляп тъпанар.

  32. 20
    3

    Божо пак заложи на куц кон. Синът му, ако е от него де, за нищо не става, а хамзата надминава ментора си по алчност, кражби и тъпота.

  33. 16
    2

    Клуб 500 атакува! А някой знае ли, че от една седмица насам сметките на ПИМК са запорирани и Шиши май иска да се отърве от него :€

    • 1
      8

      Не са запорирани ве!Сега 18 мил ще му преведат от общината като завърши стадиона!
      А Шиши не го мисли!

      • 11
        1

        Ще му преведем, ама на куково лято. Когато си отстрани дефектите по строежа, ако може да ги отстрани де.

        • 8
          1

          Моя син Илиан Плейна цървулан ша земе стадиона… Казах!

  34. 8
    12

    Разкриха ме колко съм долен и мазен сега руснаците ще ме “изпишат” и ми е тъпо!

  35. 17
    4

    Бах тоя Гиздак, голяма война се води срещу него. Тоя цирк май го гледахме преди години пак с клуб 500, които закараха 80 платени от името на бате Ачо, ама нещо не се получи. Сега пак същата схема, тоя път режисиран от Пимка и пак с клуб 500, за да се вземе най-ценното на Ботевизма – Сдружението. Толкова ли сте ограничени, измислете друга схема, тая се изтърка…

    • 11
      12

      Колко е ценно сдружението искам да ми обясниш за кого!!!!! е ценно за какво е ценно!!!!
      Гиздаков и още няколко хитреци манипулират останалите (напълно безгласни членове на това сдружение)за свои лични цели и амбиции да са важни
      Оставете Ботев намира уважаеми -нищо не постигнали в живота си алчни мръсници!

      • 21
        4

        Много добре знаеш, не се прави на луд. Защо иначе изведнъж ще искате да вкарате 100 хлапета и мутри, които нямат общо с Ботев под строй в Сдружението? Каква ви е целта? Пак схеми. Ще затриете един вековен клуб за 30 сребърника и едно ауди…

        • 11
          13

          Гиздаков знам че си тук четеш и пишеш коментарчета ченге долно.
          Кажи ми как заспиваш вечер като знаеш че ти и твоите лакей сдруженски боклуци сте главни виновници за загубата с 6:0
          Кажи уважаеми Председателю какво каза на футболистите в съблекалнята два кръга преди мача кажи защо изгони Бандаловски и Балтанов преди мача кажи..има записи боклук мръсен
          Ние няма да забравим ние няма да простим

          • 10
            3

            Той не беше тогава председател бе лаладжия. Стига си повтарял заучени фрази от свидетелите на Йехова ами отиди да бачкаш на някой строеж, че скоро пак ще си на борсата

      • 18
        4

        Неграмотността, злобата и лъжите ти те издават хамза – платена проститутка на пимко. Божо има адружение – 1912 и то също е много важно. Там сте събрани всички долни ,продажни ,проститутки и държите дълговете на Ботев. Там ви е мястото на ваички търгаши. Вие сте срам за Ботев!!!

      • 2
        5

        Моя син Илиан Плейна цървулан ша земе стадиона… Казах!

  36. 28
    4

    Прави ви впечатление кои са фракциите? Клуб 500 на Божо 🙂 Izgrev Boys ( на Божо групата ) , Гаднярите ( Бакала и компания , които са курвите на Божо ) , Bultras Company на Христо Илиев – Хамзата , който взима пари от Пимко и му взеха охраната на стадиона, защото лапаше хиляди левове от там , The Youth Face, които са водени от Йоан сина на Божо 🙂 хаха и другите Криминалс пак курви на клуб 500 !!! Продажното племе на Колежа надигна вой , защото им се секнаха парите , Пимко им обеща магазинче, барче и кешче и разделението е на линия ! ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ КЛУБ 500 И BULTRAS COMPANY от Колежа !!!!

  37. 11
    17

    ВЪН ПЛАТЕНИТЕ РУСОРОБСКИ СДРУЖЕНЦИ И РУСКИТЕ КУРВИ

  38. 15
    2

    Всички сте циркаджии на два шамара!!! То не са колани,подскачат като жени …. Еба# шматките…

  39. 17
    14

    Много е важно да се пази сдружението!
    Много е важно Гиздаков да дава пресконференции да се чувства значим да е шеф да управлява…
    Много е важно Рашо да може да спира пред стадиона да влиза по офисите да е важен
    Много е важно Велизар който няма какво да яде и не си е прал дрехите от година но иска да е шеф на базата
    Много е важно Стафунски ако може да лапне някоя обществена поръчка покрай Ботев
    Много е важно никому неизвестни хора да лапат и да влияят на решенията които се вземат в един от най популярните клубове в страната
    Така че пазете сдружението!
    Те ще влизат в съблекални и след това ще падаме с по 6:0 но вие трябва да пазите сдружението
    Те ще плюят по руснака и сега когато им обеща да им плати дълга изведнъж му станаха приятели
    Пазете сдружението пазете кърлежите които не ги интересува Ботев а само техния интерес Пазете ги!

      • 10
        13

        Не съм Христо селски, а за разлика от вас човек разумен начетен с висше образование с достатъчен житейски и трудов опит за да бъда заблуден от Гиздаков и другите лъжци безпътни
        Сдружението вън от Ботев!!!!!

        • 11
          2

          Ами защо не си кажеш името тогава? Отговорът е ясен, анонимнико.

    • 10
      1

      Най-важно е Пинко да опъне 32 милиона без обществена поръчка за довършването на стадиона! Останалото е ала-бала!

  40. 26
    1

    Не се ли сещате как се излагате с тия фракции. Нормалните фенове въобще не ни ебе за вас, 50 човека сумарно не може да разделите схемите си, чак и мутри ви пазят. От кого бе?

  41. 37
    2

    Като един обикновен фен и превържаник на Ботев Пловдив, от има няма 40 години винаги съм се чудел едно и също нещо, защо винаги в нашия клуб има интриги ,защо има фенове който ,, УЖ” са големи ботевисти а парите са им по важни от БОТЕВ , не е мъжко да предаваш идеята ,любовта към клуба за пари ,най малкото как ще погледнеш детето си и ще му сложиш шал на Ботев и ще го заведеш пак на стадиона …. Наздраве за истинските фенове за който Ботев е повече от парите!!

    • 3
      12

      Молоумник.Не съм Филипов а Гиздаков!
      6 на 0 не ви стигна явно,да ви базикат Буферите цял живот.

      • 14

        А, на теб не ти ли стигат 10 празни години в Коматево, благодарение на ментора на Филипов!

Коментарите са затворени