БЛАГОДАРИМ НА ИСТИНСКИТЕ БУЛТРАС

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА:
ЛУДАТА БАНДА, БРИГАДА ТРАКИЯ, CENTRUM CREW,
УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

Когато едва преди няколко дни изразихме увереност, че феновете на Ботев ще бъдат добри стопани на стадион „Христо Ботев“ и, ако трябва, ще трепят мишки и хлебарки, не подозирахме, че ще сме толкова добри пророци. Но сега вече е факт: още при първия домакински мач на Колежа се случи точно това.

Днес се обръщаме с благодарност към членовете на трите най-големи фенски фракции, които са и сред най-старите организации на привърженици на Ботев – Лудата Банда, Бригада Тракия, Centrum Crew, и които възприемаме за истинските Бултрас. Както и към всички останали фенове на отбора, които осъзнават какво се случва. Благодарим Ви и сме дълбоко признателни за подкрепата към Сдружение ПФК Ботев, изразена по време на срещата срещу „Етър“.

Вече сме напълно убедени, че всички ние заедно няма да позволим на една шепа хора, които пред съдбата на Ботев поставят желанието си за осигуряване на владението и ползване на стадиона в свой личен и корпоративен интерес, да изпълнят пъкления план – да превземат Сдружението, а с това и клуба.

Силата е в истината, пазете Ботев Пловдив, пазете Сдружението!

Сдружение ПФК Ботев

20 КОМЕНТАРИ

  1. Президента ги бие, строителя ги бие, който дойде ги бие, ба си и бегачите но дълги и къси разтояния.

  2. Хамзата се продаде за едно Ауди! Хахахахахахахаха

  3. 3
    1

    ХРИСТО ИЛИЕВ ВЗИМА ПАРИ ОТ ФИЛИПОВ И ПРЕДАДЕ ИДЕЯТА БОТЕВ!

  4. 6
    1

    Вън Bultras Company и Ицо Илиев – Хамзата от сектора!!!

    • 1
      2

      По твоята логика и Зингата го докара Илиян-ДПС!!

  5. ГА ДАВАХТИ ПЕПСИ И КИФТЙЕ И 500 ЛЕВА НА КЛУБА БЯХМИ ТАМ СИГА БУЙКОТ ДЕВА ВАЩА МАМА СТИСНАТА

  6. 5
    8

    Много е важно да се пази сдружението!
    Много е важно Гиздаков да дава пресконференции да се чувства значим да е шеф да управлява…
    Много е важно Рашо да може да спира пред стадиона да влиза по офисите да е важен
    Много е важно Велизар който няма какво да яде и не си е прал дрехите от година но иска да е шеф на базата
    Много е важно Стафунски ако може да лапне някоя обществена поръчка покрай Ботев
    Много е важно никому неизвестни хора да лапат и да влияят на решенията които се вземат в един от най популярните клубове в страната
    Така че пазете сдружението!
    Те ще влизат в съблекални и след това ще падаме с по 6:0 но вие трябва да пазите сдружението
    Те ще плюят по руснака и сега когато им обеща да им плати дълга изведнъж му станаха приятели
    Пазете сдружението пазете кърлежите които не ги интересува Ботев а само техния интерес Пазете ги!

  7. 7
    14

    НА СТАДИОНА ХОДЯТ ВЕЧЕ САМО ПЛАТЕНИТЕ СДРУЖЕНЦИ РУСОРОБСКИ КУРВИ ОКОЛО 2000 ТЪПАКА

    • 12

      Тъпанар! Не смесвай Зингаревич и путин!!! Не бъркай русофили с путинофили! На Шиши цялото състояние е натрупано благодарение на КГБ и путиновите олигарси, но днес благодарение на Закона Магнитски го играе най-големия Атлантик!!! Тази Свиня може да подмами само хора като Ачо Сълзата и за мое съжаление Илиан! Тази Свиня е причината 10 години да скитаме без стадион и отбор!!!

    • 9
      2

      Ибрикчиите на Плейна, респ. на ДПС и Пеевски защо днес не са на Партийна конференция, а изливат помия тук. Стафунски ми е най неприятната физиономия на стадиона, но това не означава, че ще сложа фес и ще тръгна да правя поклони на Пеевски. Колкото до руснака, ако си иде, бюджета на отбора ще падне на 1/3 от настоящия. И ще гледаме изпълнения като това днес, а и миналия кръг на Коматево от утрепката водеща се за бос на Несебър.

  8. 10
    4

    Ице Ице продаде се на Пинко ! Продаде се за жълти стотинки, защото ти взеха охраната!!! Христо Илиев-Хамзата е най-продажното и страхливо копеле в целия сектор !!! Разделението сред феновете именно заради този доносник и продажник Христо Илиев-Хамзата и Bultras Company!!!!

  9. 5
    4

    Аве палячо, Любо Пенев изкара 1 ден при нас. Тръгна си защото КТБ фалира. Ти къде беше тогава бе ботевисТ? Когато Чомаков и Самуилов се изнизаха къде беше бе ботевисТ? Аре иди пак там и не се показвай много много.

  10. 6
    12

    Пазете сдружението да!
    За да може Гиздаков да дава пресконференции и да се изказва от името на Ботев.
    За да може Стафунски да се докопа до обществена поръчка до стадиона ,за да може Рашо да паркира пред стадиона и по цял ден да се вре по офисите .
    За да може никому неизвестни хора страдащи от мания за величие да се бъркат в делата на отбора без да имат 1 лев.
    За да може човек който няма пари за дрехи и не се е прал от месеци да иска да е шеф на базата.
    Пазете сдружението то е по важно от Ботев..:.
    Ние нормалните фенове няма да забравим и няма да простим това 6:0 гадове мръсни.Това завинаги ще остане на Вашата съвест!
    Гиздаков ти нещастнико!

    • 15
      2

      Сега Сдружението ли е Проблема или Антон Зингаревич? Вашите атаки са по финансовия обезпечител на ФК Ботев Пловдив, но Сдружението ви е пречка за отстраняването на “руснака”. Човека с корпулентната сянка няма как да се скрие зад вас, а точно той Никога няма да бъде допуснат до Клуба! Подиграваме се на локомотивци за периода Велбъжд и бизнесГАмена Георги Илиев-Главния, но ние ще ударим дъното с Делян Пеевски!!! Хич не се надявайте!!!

  11. 4
    14

    С това недоразумение стадиона ще е още по-празен. Този сегашния няма никакво намерение да прави отбор и незнам тия от недоразумение за какво развитие говорят. Хората ходят на стадион да гледат силен отбор.

  12. 12

    Организирани Фенове?? А стадиона празен!! Едно време бяхме Свободни Фенове, но Колежа беше винаги пълен!!! За Корпоративните Интереси на Местните БизнесГАмени пък няма да отварям дума. Гнус ме е да се докосвам до темата!

Коментарите са затворени