Днес ултраси на Ботев Пловдив влязоха във физически сблъсък, който продължи около минута /до намесата на стюарди и полиция/. Инцидентът стана в сърцето на Южната трибуна, където се настанява агитката на канарчетата.

Видео от сблъсъка можете да видите ТУК>>>

Провека на PlovdivDerby.com в социалните мрежи показа, че две от фракциите, които се бяха подписали под един от транспарантите, които бяха закачени днес на стадиона /Подробности по темата с транспарантите можете да прочетете ТУК>>>/, са публикували в своите канали обръщения:

43 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    8

    НА СТАДИОНА ХОДЯТ ВЕЧЕ САМО ПЛАТЕНИТЕ РУСОРОБСКИ ФЕНЧЕТА ОКОЛО 2000 ТЪПАКА

  2. 4
    5

    Имам 18 шева на ануса здраво място не остана на тоя мой гъз. вай вай вай това нашто живот ли е ????

  3. 5
    9

    Единия без чорапи иска да управлява…Председателя на миноритарния собственик иска да дава пресконференции…битите бултраси искат да са фактор…..
    Всички тези ги клати един руснак мошенник….
    И после се чудим защо на този прекрасен стадион отбора ни нищо не играе!

  4. 9
    2

    Ице Ице продаде се на Пинко ! Продаде се за жълти стотинки, защото ти взеха охраната!!! Христо Илиев-Хамзата е най-продажното и страхливо копеле в целия сектор !!! Разделението сред феновете именно заради този доносник и продажник Христо Илиев-Хамзата и Bultras Company!!!!

  5. 6
    1

    С плакатчета нищо няма да стане! Съмнението вече е посято! Омразата избуява! Колкото и да е невероятно,наистина единствено вярното е:ВСИЧКИ ВЪН!!!! Пинко,Бляда и всички платени фенове!!!

  6. Г-да Ботевисти, а и вие г-да Локомотивци, още ли вярвате, че бившия кмет ей така, на “блага дума” с Борисов уреди милионите за стадионите? Без да питат Господаря на парите? Без съгласието на крепителя на етническия мир и демокрацията в Бг г-н/др. Аамет Депесаров Пеевски? И как така, доказаните строителни фирми не бяха допуснати до строежа на Източен, а там се появи г-н Плейнов? Само защото е привърженик на “Ботев”? Лошото е, че стадион Ботев освен терен и седалки има и огромна застроена площ. Докато, Зингаревич не се откаже от стадиона, бял ден в Бг няма да види! А, той демонстрира желание да го ползва. Не виждам как ще стане!

    • Днес на конгреса на дпс ще видиш, как ще стане. На всяко прасе му идва коледата.

  7. 4
    3

    Поне най-накрая имаме спечелен бой, нищо че е между нас

  8. 6
    15

    Бройката на хората по трибуните ясно показва отношението към руския. Всеки следващ мач все по- малко. Какъв ли е извода, платени?!?

    • 6
      1

      Ей, ибрикчиите на ДПС нямат свършване. ДПС с грижа за Ботев? Виц на годината!

    • 4
      4

      Каква бройка по трибуната бе ? Това да не ти е Европа! Това ни е капацитетът на фенството! На базата колко ходихме редовно? Ай стига сте се филмирали!

    • Да бе, да … Зингаревич и мен ме купи, въпреки, че съм от 23 години в Кьолн

    • Бройката на феновете не зависи нито от русофилите, нито от русофобите … За съжаление, това е реалността през 2024 … Времената, където буферите са били 40 к. в Казанлък, а ние 60 к. са отдавна в историята … Най-смисленото в такъв момент, е обединение и подкрепа за Душан и Ботев Пловдив

  9. 14
    2

    Силен мач срещу слаб противник.
    А Пинко видя че Ботев започна да играе с топката. Държи, пресира, създава положения. Головете вчера на наши момчета. Това ще доведе феновете обратно на стадиона, където им е мястото.
    И започна да сере интрига след интрига. ЦСКА и Левски са разделени. Сега сме ние на ред. Ама ако 20-30 глупака си мислят че са по-големи от Ботев… Тежко им.

    • 4
      1

      Вън плъховете и платените фенове от Ботев!

  10. 8
    3

    ПОМНИТЕ ЛИ ДИНУЧИ БРОКЕРИТЕ МИТКО КОМАНДОСА КАРАИБРАХИМ КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ТЕЗИ ХОРА ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ СИ ПЛАЩАХА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ФЕНОВЕ ЗА ДА КОНТРОЛИРАТ ОСТАНАЛИТЕ ИМА ФЕНОВЕ КОИТО ПРИБИРАТ КЕША И ГЛЕДАТ СЕИРА НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО СЪЩО МИЛЕЯТ ЗА БОТЕВ САМО ЧЕ БЕЗПЛАТНО ДОРИ ДАВАТ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА ЗА КАУЗИ КАТО КОЛЕЖА ПРИМЕРНО НИКАКВА ПРОМЯНА ДО ДЕН ДНЕШЕН САМО ДЕТО СЕ ПОЯВИХА БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ ХОРАТА СЪС КОСТЮМИТЕ И БИТКОЙНИТЕ КЛУБ 500 МИНА ВЪВ МИМАНСА НО И ТАМ ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПОНЯКОГА ГИ НА КАЗВАТ НО КЕША СИ ВЪРВИ ПЪЛНА ИДИЛИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА ДИНУЧИ ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

  11. 16
    5

    Пинко бакшиша да яде екстременти! Гонят руснака и после какво? Нивото на Пинко и Ачко е крумовград, това ли искаме? Ботев организационно не е бил на такова ниво, не че няма още какво да се желае, но ако ги няма плъховете резултатите ще дойдат! Платени мишки винаги е имало и това трябва да се промени. В града на дпс има ли работеща институция да разследва какви ги върши сопола Пинко?

  12. 7
    12

    ПРОДАЖНОТО СДРУЖЕНИЕ ОТ ПЛЪХОВЕ,ВЪН ОТ БОТЕВ!

    • 4
      4

      За сдружението на божо и хамзата – 1912 ли говориш? Защото може би не знаеш, но те си имат сдружение и клуб даже – клуб 500. Плъха им дава пари за да влязат и да овладеят основното сдружение, което е собственик в АД с 1 % от акциите. Защо ли?

      • 4
        1

        ако това сдружение е клуб 500,официалното е клуб 50 000,всички сте на заплата при блядката боклуци мръсни!

  13. 4
    7

    ПАГ НЪ ИБАХА ТОС ПЪТ МИШКИТИ

  14. 4
    18

    Добе де, сега кой кoрумпиран политик ще отговаря защо се похарчиха милиони народна пара за стадион, верно с найлонена козирка, но все пак стадион, заради комплексите на 200 човека от село…?!

    • 10
      1

      Еми 200 човека от село,пък на къра правят стадион за 121 мангала!А кажи сега….

      • 3
        5

        Изгрев бойско цигане,в сравнение с феновете на Локо в Кърджали,вчера като домакини имахте два пъти по-малко публика,че и под въздействието на дрогата,взехте та се сбихте!?Типични действия на криви и празни 🎃 тиквоци!

  15. 16
    4

    И с охрана от К2 Хамзата пак яде бой. На следващия мач направо да отиде във ВИПа на Илиян или в този на Босняшки.

    • Охрана от К2 пхахах … Извинявай ама,тоя льольо е на два шамара,заедно с цялата им шайка! Онзи смешник Велин ,Вазелин или там какъв е…какво ми го мята този колан?Ще му го навра в бръснатото дупе…

  16. 4
    11

    Типична селска проява,самоизяждайте се Мишки жълти!!!

  17. 18
    2

    Докато Бултрас Компани начело с Ицо Илиев са на заплата при Пинко няма да има оправия !!!

    • 11
      1

      Поздравления на момчетата от Бултрас че не са дали задна

    • 6
      10

      А колко са на заплата от сдружението при руснака..кажи пумияр…

      • 11
        1

        За колко са на заплата нямам никаква представа, но свидетелят Х. И. си е 100% на трудов договор в ПИМК на позиция главен доносник + месечни бонуси за вдигане на плакати и прекратяване на мачове, и едно старо ауди дето уж било на ремонти ама все тая, важното е келепира от магазина да върви

        • 1
          2

          За едните нямаш представа,за другите имаш..типичен изрод от платеното сдружение…

  18. 14
    4

    Верно ли пак е имало мутри на Пимка в сектора?

Коментарите са затворени