Размяната на декларации, позиции и видеа от охранителни камери се пренесе в началото на полусезона и на Колежа. Нов провокативен плакат се появи на полувремето на мача Ботев – Етър.

Той бе поставен точно до този, който гласи “Вън плъховете от Ботев”, който бе поставен преди началото на мача. Новият банер е с текст: “Няма мишки, има ток и боклуците са в шок!”.

Припомняме ви, че на предния мач на канарчетата на Коматево, когато жълто-черните гостуваха на Крумовград, срещу централната трибуна не разпънат транспарант гласящ: “Сдружението е за феновете!”

Миналата седмица плакатът бе подписан от групата “Бултрас компъни”. Плакатът поставен днес преди началото на мача е с инициалите на групите: Центрум крю, Бригада Тракия и Лудата банда. Банерът пък, който се появи на почивката няма “подпис”.

Припомняме ви и че в началото на днешния двубой феновете стигнаха и до сблъсъци по между си, след като друг плакат бе на път да бъде разпънат, този път на южната трибуна.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    Защо им плащаме на тия охрани, да ни бият пак ли

  2. 11
    4

    Ицо Илиев опъна парите от ПИМК и разделението е на линия !!! Вън всички продажници от Колежа!!!

  3. 3
    14

    Добе де, сега кой курумпиран политик ще отговаря защо се похарчиха милиони народна пара за стадион, верно с найлонена козирка, но все пак стадион, заради комплексите на 200 човека от село?

    • 12
      3

      Найлонена е на майка ти плешивата лилава путка тийбамайката

      • 4
        5

        И теб ли не те пуснаха на стадиона зурльо ?

      • Виж те какво значи неграмотност!Дано да не са всички ботевисти като този!

Коментарите са затворени