Мачът Крумовград – Ботев (Пловдив) от XXI-ия кръг на Първа Лига ще се проведе на Футболен комплекс “Никола Щерев – Старика”, съобщиха от жълто-черния клуб и обясниха:

“Скъпи Ботевисти, двата клуба, полицията и Община Пловдив направиха всичко възможно срещата да се проведе на стадион “Христо Ботев”. За съжаление, мачът ще се играе на клубната база.
Двубоят е с начален час 12:00ч. на 17.02 (събота).
Билети за срещата ще бъдат пуснати в продажба по-късно през деня в мрежата на Eventim. Допълнителна информация ще бъде оповестена по-късно.
Очакваме Ви заедно да подкрепим “жълто-черните” в събота на клубната база в Коматево! Само Ботев!”

21 КОМЕНТАРИ

  1. 10 години се блъскахме и плащахме по 10 лева за билети, а сега не стига, че ползват базата ами изнудват хората……….

  2. Колко наем плащат, за да ползват базата Крумовград? И защо хората с карти ще плащат 20 лева на базата? Това е въпрос от обикновени истински фенове на БОТЕВ? Ако този мач се посети от едно семейство, трябва да отдели 100 лева за да гледа мач на базата на Ботев?

  3. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!!!! НЕМА МАНГИ ЗА ВАЗИЛИН, ДАЖИ ЗА ГРЕСЧИЦА!!!! АПАПИТИ ГЛАДНИ КЪТ КЬОПЕЦИ ВИЙ ТУКА МОАБЕТ ША ПРАЙТИ??? ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДУБРЕ, НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ ЛАЙНУМЕТИ ДА МУ МИСЛИМ!!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУВНЪ!!! НАПРЕШ ЗА СТОЛЮПИНСКИТИ ДУГАНИ!!! НАПРЕШ ЗА СЛАВАТА НА НАШИА РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  4. 1
    5

    Братя канари време е да се завърне у дома си както в доброто 10 годишно време-МЕЧТА!НАШИЯТ ДОМ Е КОМАТЕВО-ВИВА КАНАРИ!

  5. 3
    10

    Жълти утайки, мястото ви е на село, затова бфс не прие молбата

  6. 1
    1

    В крайна сметка, защо няма да се играе на Колежа ? С какъв мотив е отказано от БФС ?

    • 2
      3

      Защото по същата логика Крумовград не домакинства на Локото на Лаута или на Берое в Стара Загора. Заявили са Коматево и там трябва да домакинстват.

    • 6
      1

      Мотивът е,че не им разрешиха да преместят мача на националите по време на протеста срещу Боби Михайлов. Нали се сещаш какво се случи ако не слушаш софийските мафиоти.

  7. 6
    1

    В двете теми за Локуту на първа страница-никой.

    Обаче в темите на Ботев плешивия, мизерен, страхлив хомлес пръв се намърдал.

    Станиславе, да ти сера на безсмисления животец, травестит скопен.

  8. 1
    6

    Саботирахте г-н Борислав Михайлов при националния отбор. Сега ще играете в Коматево и съдията е избран лично от Боби, за да видите какво е да ти се подиграват. Помните как големия ботевист Илиян ни подиграваше. Сега ще има съдийска гавра с вас.

    • 6
      1

      Мокрите сънища на един манго. Кабаков ще си плюе на кариерата, за да обслужва Боби Михайлов, който вече не пее в хора и набързо го махнаха неговите кукловоди.

  9. 5
    1

    кога излезна тема за Ботев, кога се прочете от Стикс, кога се включи горкия!?
    Жалкар, друго занимание нямаш ли?!
    Ологофренче, няма ли да се обесиш и да се покажеш мъж на място, за момента си съпруга на столипеновски копанар.

  10. 2
    10

    Аз ви казах, че идва все някога Видовден. Сега ще има пак Пети и бахури.

    • Аз ти казах,че живвеш в кош за боклук,чв ядеш остатъци изхвърлен от жълтите и че си им роб! Скапания ти жияот зависи от нас плебей!

    • 4
      1

      Даааа, Видовден винаги идва: Имаше една “Мартеничка”, един Тасев ли беше, или нещо подобно, а на “Главния” видовия му ден ви стана официален празник. Винаги идва! Може и Христолов да питаш. При него дойде по семейна линия. Така, че, прав си! Винаги идва!

      • Само мръсен жълт урод може да се радва на смъртта на хора. Засрами се бе педал недоебан.

        • Както казва вашият гуру Стикса – просто факти. Тук няма чувства.

        • Аз лично не съзирам радост, а пълна подкрепа към изказването на “Истината”. Но, оказва се, че точно истинската истина боли! Да смяташ, че ще излъжеш азиатските букмейкъри с една нагласена титла, за да спечелиш милиони и ще доживееш дълбоки старини е наивно и глупаво. Или да излъжеш Господ, за това което е отредил за съдбата ти? Не виждам някой да се радва, но глупака трябва да трепери от злоба, да ръси тъпотии, да кълне и да се запени през окапалите си зъби, за да изпита малко удоволствие!

      • 2
        1

        Идва пумак, иебанито не забравя 15.5 айде пътя за балканя!!!

    • 4
      2

      Ще ги има на майка ти в циганската скапана мутра,мангал кюстендилски!

Коментарите са затворени