Ботев Пловдив е предложил 120 хиляди евро на ЦСКА-София, за да откупи правата на Станислав Шопов. Както е известно, канарчетата искат да си върнат младежкия национал, който много рядко попада сред титулярите на армейците.

Сумата обаче не е задоволила червените, които искат повече – 200 хиляди евро. От Ботев не са склонни да платят такива пари. Заради това от ЦСКА-София са излезли с контра предложение – канарчетата да платят по-малко, но в сделката да се включи крилото Самуел Акере (19 г., нигериец), който да играе под наем на “Армията“ до края на сезона. От Ботев са отказали да дадат този играч и са предложили вратаря Даниел Кайзер.

Очаква се до дни да има развитие около евентуалното завръщане на Шопов при жълто-черните, съобщава “Тема спорт”. Той продължава да тренира с червените, които започнаха подготовка за домакинството срещу Ботев Враца. Заниманието вчера бе първо за седмицата, след като в понеделник тимът получи почивка.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Тези от чорбата май са пили газ, за да искат 120 000 евро и Акере за Шопов. Като не дойде, когато беше свободен агент и го искахме,сега ще чака да стане отново такъв и тогава да заповяда.

  2. 2
    3

    Чочев премина в Лудогорец. Дали да не си запазим тези 120 хиляди за Неделев?

  3. 5
    1

    Вместо 200к евро за Шопов, да предложим 100 на Бироя за Вини Трибуле викам аз.

      • 3
        1

        Тоя змей ше ебе наред при нас, не му е мястото при марулите.

  4. 1
    4

    Щяфми дъ платим ама утидъха за тока на КОЛЕЖА

  5. 6
    1

    Слави имаще възможност да избира между Ботев и ЦСКА-. Момчето избра. Сега да си носи последствията от избора и да му е за урок. Не разбирам за какво трябва да се плащат 120 хиляди евро, при положение, че Щопов и при нас вероятно ще е резерва, тъй като играе на позицията на Попето.

    А това с Акере е направо смехотворно. Може да им дадем ван Хертъм, Работов или Кайзер. Резерва за резерва е справедливо.

    • Избра ЦСКА, защото си мисли, че по- лесно ще излезе пак на вън.Но как ще стане, като няма кой да го види, защото не играе?

    • Да избира между ЦСКА и Ботев? Кога е било това? Когато Гришата му ходи на крака да го увещава а оная мастия Валентич се правеше, че не го забелязва? Слави е жълт в червата и ако някога е имало да избира между Ботев и друг, ще избере Ботев. Просто босненското недоразумение не желаеше български футболисти и по същата причина Неделев е играч на Лудогорец в момента.

  6. 6
    1

    Не, в никакъв случай!
    Никакъв Акере, за Шопов не повече от 150к евро.
    Ако свините не са навити-да си го сложат в рамка и да си го държат, ебах ги в наглите розови животни.

    • 6
      1

      Това да му е за урок на Слави-предложиха му да се върне в Ботев, той-не, искам в кочината. Еми ае са зЕми!

      Не им увря на тея тъпи деца главата-и на него и на Серкан, Коко Илиев, оня с кръглата глава в Славия и други разни че БОТЕВ е магическо място, най-добрия отбор за който можеш да играеш в България и като отидеш другаде и ставаш Г-н Никой за отрицателно време.

      • Голяма магия- собственикът бие и заплашва фенове и семействата им.

        • 2
          2

          Моля фенове на селския отбор със селския треньор да не взимат участие в дискусия нямаща нищо общо с продънения им цървулски отбор, благодаря.

Коментарите са затворени