Две силни фигури дърпат Крумовград за добрите им игри в подготвителния период на отбора преди новите двубои в Efbet лига- Серан Юсеин и Алекс Колев.

Националът е доста апетитна хапка, както за Левски, така и за други клубове от чужбина. Барометърът на тима на Станислав Генчев, обаче е Серко. Пред BgDerby.com техничаря сподели вижданията си относно бъдещето на Крумовград.

“Доста сплотен колектив сме в Крумовград. Започваме шампионата срещу Ботев Пловдив. Това мен лично ме мотивира два пъти повече. Този отбор първи ми даде бял хляб…

ЦЯЛАТА НОВИНА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

8 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Всеки иска да играе в големия отбор на големия стадион и голямата публика.

    А в същото време сбиротъка от задния двор на селското училище се окомплектова с играчи от Алиекспрес и квото намери в пакети Зрънчо.

  2. 6
    2

    Всеки е голям колкото големи са мечтите му! Браво Серкане! Ботев е твоя дом!

  3. 1
    7

    Серкане всички кънари на Джамията в петак Ботевъ акбар

  4. ТАРАМБУК ТАРАМБУКУФ БУФИРУФ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ:))))

    АКУ ША ТРЕБЕ НИЙ КОНДОФРЕЙЦИ ДА ПЛАЩЪМИ ТОКА И ПЛАТИТИ НА ИГРАЧИТИ НА СТУЛЮПИНСКИА УТБОР СЛЕД ПРИМЕСТВАНИТУ, ТО ШУШЛЯКА НЕ Е ПРАФ!!! И МАКЯ МУ НЕ Е ПРАВА!!! ПРИЕМЪМИ НАШТИ СЪБРАТЯ РОМИ УТ СТУЛЮПИНУУ, САМУ АКУ НЕМЪТ ЗАДЛЪЖНЕННИА!!! СЪДЕ ЛОКОНДОФРЕЙ!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))

  5. 2
    14

    Въпреки финансовите трудности в Локомотив Пловдив циркът е в ботев от Източен 10. Нещо повече, няма по- голям цирк в А , Б, В групи, в А и Б окръжни групи от ботев. Дори по селските стадиони няма падение като това на Източен 10- бити, заплашвани, унизявани, обиждани и манипулирани фенове.

    Серкане, внимавай какво си пожелаваш, да не озовеш наистина в опозорилия се ботев от Източен 10!!!

    • Няма по голямо унижение в цяла България да те посрещат със звучното ” Цигани,цигани,цигани!”
      Аре в дивака и лягай гладен в коша за боклук робе!

    • Локомотив е селски отбор със селски треньор.

      Мирише зле и е противно нехигиеничен.

    • И къде точно е цирка в “Ботев”? Всичко, което се случва е извън отбора и се ръководи от хора, които нямат нищо общо с ФК “Ботев”! Колкото до прекия изпълнител – видния бизнесмен, транспортен бос, строител и прочие и най-вече любимец на ДПС и Делян – голите приказки, какъв голям ботевист е, не може да го превърнат лице на самия клуб, на самия отбор.

Коментарите са затворени