Бисер Бонев се очаква днес да се завърне в Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Наши източници и от Колежа и от Крумовград потвърждават, че младият халф, който е под наем при сините от жълто-черните ще играе през пролетта в дубъла на канарчетата.

Причината е, че Станислав Генчев, треньорът на Крумовград, не възнамерява да разчита на младока. За да не търка пейката, а за да трупа игрови минути Ботев Пд ще прибере юношата си обратно. Очаква се още днес или най-късно утре Бонев да започне тренировки с дублиращия отбор на пловдивчани. Не е изключено до затварянето на трансферния прозорец Бисер да бъде преотстъпен в друг клуб.

Припомняме ви, че през лятото на 2023-а година Ботев Пд поднови договора на Бонев за трети път, като този път контракта бе удължен до лятото на 2026-а година. Предишният контракт на юношата изтичаше през лятото на 2024-а.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Бисер Бонев е от Любимците на Трофон Пачев ,набеден като Звезден, Бонев беше бутан с години
    Трифонее , Трифоне, на всяка свиня и идва коледата

    • 11

      АБИ, ТВА НИ Е РИСТЮ БОНЕФ СФИНАРА!!! ТВА Е ДРУГ БОНИФ!:)))))

  2. Със 6 на 0 и една Пета им евахме мамата във вечността
    6
    8

    Този и в Крумовград не го искат…представяте ли си значи колко е добър

    • А напъни си кухата кратуна и измисли нещо ново! Че такива като теб са жалкото последствие на откъснатите от земята плебеи е ясно, но истинската трагедията е, че сте маса в тоя обуначен кенеф.
      Тая пета ли ти изпълва мизерното ежедневие в един град, отдавна станал средно статистическо гето без никаква перспектива да станеш нещо повече от един работник за някой, който даже не ти знае името!?!?
      Отговори бе сине майчин???

  3. 2
    14

    Още един погребан талант от мъртвата школа в Коматево.

    • 15
      3

      За сметка на това пък школата на Ювентина бълва таланти от игрищата в Тракия, хаха тъпак

Коментарите са затворени