Локомотив Пловдив ще реши проблемите си под рамката на вратата си с привличането на Мартин Луков, научи PlovdivDerby.com. Смърфовете разполагат на този пост с Динко Хоркаш, който обаче може да бъде трансфериран заради изтичащия му договор и младия Томов. По информация на нашата медия Луков е договор личните си условия със смърфовете и е въпрос на време да подпише своя контракт за завръщането си на Лаута.

48 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Ей направете тоалетни на нож стадион бря ,писна ми да сера под крановете и трибуните ,и то не само аз яко сране и пикня изхвърлят там

  2. 4
    2

    ВЪРТЯТ СУЧАТ ВСИЧКИ ТОТО ПРОСТИТУТКИ СЕ ЗАВРЪЩАТ ЗА ПОСЛЕДНА ПОРЦИЯ ПАРИ ПОД МАСАТА СЛЕД НИКАКВА КАРИЕРА В ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ .

  3. 4
    5

    абе правилно ви го казах аз…

  4. 3
    9

    Ако искате да сте отбора на Пловдив, картотекиран Чико и Тумби, иначе сте Сопотчани.

  5. 10
    6

    Поради липса на желаещи истински футболисти да подписват с Локото се очаква следващите силни трансфери на футболисти 30+ да са следните – Христо Бонев, Гочо Василев и Чаво. Тримата са забелязани да тренират усилено под зоркия поглед на българския топ треньор Сашо Томаш.

    • 9
      11

      Като не искате футболисти над 30 години си отивам. В Локото печелят купи и награди,там има можещи не, там ще бъда по -добре.

      Пловдивския любимец си е Пловдивския любимец

      • 8
        2

        Къде го чукаш, къде се пука.. е казал народът, за горното. Някъде да пише, че Ботев не иска истински футболисти над 30? Истински футболисти, а не любители на риболова.

        • 1
          10

          Луков е печелил трофеи с Локомотив, повече от онова нещо в ботевЪ, което едва не умря в Грузия, претрепан от Господ, Неделев май се казваше.

          Ако Луков е на риболов, то рибата е спуканата глава на Неделев…

  6. ПРАЗ ЛУКУФ БУФИРОФ...С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!!😉😂😂
    7
    2

    ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! ЛОКОНДОФРЕЙ СЕ СТЯГЪМИ ЗА ШАМПОАН!!! ДА ЗЕМЪМИ И ДЗУМИТУ И ГОЧИТУ И СНИ ГУТОВИ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))

  7. 8
    8

    Мартин Луков е доказан ебач на жълти мърши 2 купи 1 суперкупа

  8. 6
    11

    Зингаревич прави силен Ботев с юноши на клуба с българи и отбрани чернокожи играчи. Спрете да сеете интриги между ботевистите. Който не е с Зингаревич и Русия да ходи в турция. без Русия България щеше да е в турция.

    Зингаревич прави нещо голямо само циганите не признават

    • 11
      3

      Остави я Русия извън този форум. Пиши си за мачлета. Политиката пред блока

  9. 7
    2

    Станиславе, като се кефиш толкова много на Райнов и Луков ти пожелавам само такива да взима Локото от тук нататък – 30+ години и да не са играли организиран футбол поне 6 месеца.

    • 8
      7

      Внимавай какво си пожелаваш, умствено изостанал, Стоичков спечели златната обувка и златната топка на 32 години. Меси взе златната топка на 34. Има можещи и неможещи. Луков е класа, Райнов също.

      да си бултрас е призванието на глупците…

      • 7
        7

        Така така.. Стоичков и Меси са точно като Райнов и Луков – спрели с футбола поради липса на желаещи да ги привлекат. Паххахаха

        Голям си Станиславе! Уникален идиот.

        • 9
          5

          Аха, над 30 години имало футбол, а???

          ДИМИТЪР ИЛИЕВ стана футболист номер едно на България на 31 и 32 години с ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Нещо , което никога не е правено от футболист на ботевЪ в цялата му история, независимо от възраста!

          Дай Боже все такива играчи над 30 като, Митко, Луков, Райнов…

          НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрас

          • 6
            3

            Дай боже само такива като Лукчо центъра, рибаря Райнов и приключилия с футбола Депресията от тук нататък!

            Само след месец ще има цигански клетви заради играта на тези.

            Колко трябва да си тъп да се кефиш, че сменяш Хоркаш с Лукчо? Това е като да слезеш от автомобил и да се качиш на магаре и да си кажеш… ебаси кефа, чист въздух брули липсващия ми перчем.

          • 6
            2

            Луков е купоносител! Хоркаш класа! Къде е проблемът , умственоизостанал???

          • 2
            3

            Луков е купоносител! Хоркаш класа! Къде е проблемът , умственоизостанал???

          • 4
            2

            Само един дебил не вижда проблем в смяната на Хоркаш с Лукчо. Единия е бъдеще, а другия минало.

  10. 10
    3

    Стикса пак забавлява всички. Локото взима спрели с футбола ветерани (Райнов, Луков), той е в екстаз. Върнете и Камбура. Със сигурност ще е по-добър от Мичи Нтело дори да е на 45 години.

    С нетърпение чакаме новия сезон.

    • 5
      5

      Райнов 31 години
      Луков 30 години
      Неделев 31 години

      Е, наистина НЯМА ПО- ТЪП ОТ бултрас

      • 7
        2

        Неделев може би е играч на Ботев? Или може би не е играл футбол от няколко месеца като Райнов и Луков? Или може би сравняваш Неделев като качества с Райнов и Луков? Пахахахха смешен олигофрен.

        Георги Николов 21 години,
        Слави Шопов 20 години.

          • 2
            3

            И той ли е бил за риба 6 месеца като Райнов и Луков? Не схващате ли бе сектанти? Тези двамата не са играли футбол, защото никой отбор не е искал да ги вземе. Бах, как може да сте толкова заслепени?

  11. 4
    5

    Събираме играчите , донесли купите на Пловдивския любимец. На Изтиочен 10 е спрял тир , товарещ болни хора, искали лекарска помощ, но линейките не стигат.

    • 10
      3

      Ахахах, не беше ли тоя капут дето Тодор го еба от центъра, ОТ ЦЕНТЪРА!

      • 3
        7

        Ако следваме логиката ти, че Луков е еб@н от гол в редови мач, то следва, че на Тодор Неделев са му направили ГАНБАНГ 11 мъже в черно- бяло в най- важния мач в историята на Пловдив с ПЕТАТА.

        НАИСТИНА НЯМА ПО- ТЪП ОТ бултрас

        • Преди – “Аз, ако стане този стадион, ще се обеся на крана”.

          Сега – “Вече не минавам по Източен”.

        • 7
          2

          Станиславе бегай да смучкаш спаружените зарзалки на любимия ти Крюшо и да си пускаш пак мачове от едно време, че както върви такъв див секс ви чака пролетния полусезон че не е истина, ше има ебанье с подфръганье и скубанье на косми под мишниците, ахаха скопен оръфляк прост.

        • Марти Лекува е нашия вратар ,той доказа как се прави

    • 8
      6

      пък ожболт прати ниделиф във киреча на белозем

    • 6
      7

      Ален Ожболт направи Тодор Неделев на жена. Помниш ли как плачкаше Тошко на колене в центъра на терена след последния съдийски сигнал на ПЕТАТА??? Момиченцето от Белозем така и не се оправи от Петата…

      • 7
        3

        Прав си. За оплакване е Неделев – млад милионер в евро, шампион на България, носител на купа и суперкупа.

        Абе, как ви ражда главата подобни смешки се чудя? Спрете го тоя нурофен.

        • 3
          3

          Неделев не е постигнал и половината от успехите на Димитър Илиев, а това го убива отвътре… Тошко е нещастен, боли го, че не изпълни нито една своя мечта, помниш ли мечтата Милан, мечтата футболист номер едно,мечтата да бие Локо на финала, мечтата да изведе ботевЪ с капитанската лента на Колежа. Тошко тъжи и ще има съдбата на Чико, алкохолизъм…

          • 2
            1

            Да не стане така, че депресията да поеме по пътя на алкохолизма.. като те знам Станиславе, какъв си карък, нищо чудно да урочасаш и брадатия. Напоследък нищо не играе, в края на сезона ще приключи с футбола. В същото време в края на сезона Неделев ще окачи втори златен медал.

          • 3
            1

            Тошко си има договор с Лудогорец за още две години, така че има поне три златни медала. Това сигурно му е била мечтата, да вдига купи с пластмасов отбор??? Тошко ще свърши като пияндето Чико

          • 2
            1

            Жив и здрав да е Неделев. Още дълго време да му завиждате и да кълнете. Накрая всичко ви се връща като бумеранг. Най-пресния пример е присмеха за хикса на Ботев с Марица и после всички знаем какво стана…

Коментарите са затворени