Няколко чуждестранни футболни клуба проявяват интерес към националите на Локомотив Пловдив Христо Иванов и Ангел Лясков. Отбори от Белгия и от вторите дивизии на Англия и Франция следят двамата играчи и се очаква да изпратят конкретни оферти за евентуалното им привличане още през януарския трансферен прозорец.

23-годишният полузащитник Иванов записа 20 мача през есента за “черно-белите”, а с добрите си изяви заслужи и дебют за националния тим на България през октомври, като игра в европейската квалификация срещу Литва и в контролата срещу Албания.

25-годишният ляв бек Лясков се отличи с една асистенция в 18 срещи на локомотивци в първия дял от сезона, а през ноември беше повикан в националния отбор за европейските квалификации  срещу Унгария и Сърбия.

За интереса към двамата футболисти от отбори в Белгия, Англия и Франция съобщават източници от мениджърските среди, цитирани от БТА. Все още няма официална информация от ПФК Локомотив Пловдив по темата.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Няма проблеми ,няма нищо ,целите са шампиони и купата ,после суперкупата и требъла ,след това отиваме в Европа и играем Лига Европа ,печелим купата и играем за Суперкупата на Европа с победителя от ШЛ ,печелим и се връщаме ,аз напускам и вие се оправяте ,това съм купоносителя. Давам последните си пари да купя някой друг мач ш купа и бягам

    • Ще натъртя пред всикчи за последно. Евандро, Хоркаш, Паскалев и Дион със сигурност сядат на пейката, ако не преподпишат. Аз няма да бъда благотворително дружество.

  2. Търся скулптори за ателие, сервинчтьори за галерия когато имам експозиции ,чистачи ,миячи . Парите са хубави

  3. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ТАКИВИ РИНДЕТА КЪТ ЛЯСКУФ Ф КОНДОФРЕЙ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ!!!! ДА ГУ ПРУДАВЪТ ДРУГ ША ЗЕМЪМИ. НЕМА МАНГИ, УТРЕПЪФМИ СЪ ПУ КАЗАНИТИ, ПЪК ТИА ДА ГИ ПРУДАВЪТ………..

  4. МАНГАЛИТЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ГИ ГЛЕДА САМО С ТЕЛЕСКОП 🔭. ДО КЮСТЕНДИЛ

  5. Цигани, къде сте та не коментирате тука майка ви дейба плешива?

  6. Всеки вика – вземи го ти. Истината е, че и двамата са прилични футболисти, но нивото им е ниско за първа и втора дивизии на Англия и Франция. Може би само някой средняк от Белгия би могъл да прояви интерес, ама и това не е сигурно-

Коментарите са затворени