Най-належащите проблеми пред Локомотив Пловдив изглежда, че са решени. Собственика на клуба Христо Крушарски разкри, че сметките на дружеството вече не са блокирани. “Това вече е в историята, а наред с това клуба вече се издължава на агенцията по приходите”, заяви Крушарски.

“Сметките не са запорирани от вчера, но сме се разбрали с НАП, проблемът не беше, че са запорирани, а че нямаме сметки, с които да работим. Не е имало Общо събрадие от години. Не са сменяни листите на управляващия орган към банката и влязохме в един омагьосан кръг, който едва вчера или онзиден се е разплел. Сметката нямаше легитимен представител, който да оперира с нея. Сега вече може да се работи, привели сме си задълженията към НАП”, обясни бизнесмена.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Този човек явно си вярва много на лъжите.Сигурно не допуска, че има и експерти в тази сфера. Пълни глупости са това за сметките.Има дължими суми към НАП и то шестцифрени, изобщо не става въпрос за представителство. Локомотивци, бдете много зорко около Крушарски, защото ще ви забатачи много сериозно.

  2. По-големи глупости не бях чел! Вероятно истината е, че са дошли парите от Китай по трансфера на Джовани и затова сметките вече са на плюс.

    • Не си ли бил на финала на финалите с Петата??? Щяхте да ни биете с 5:0 в най-важният мач в историята на Пловдив и си тръгнахте като наакани на публично място възрастни хора.

      ЕТО ТОВА Е ГЛУПОСТ!!!

      • 3
        2

        И то до 15-20 минута селско-изгрев бойската сган,щяха да водят с 3 ,4 :0,а какво стана?На края на мача жълтурите с кренвиршите се изнизаха точно за една минута!

  3. Закривай сметки,ненужници и гейбандитите сами ще изчезнат.За чист Пловдив.

  4. 4
    14

    Голям.
    С 6 на нула и една Пета ги заличи във вечността, индианците.
    Благодарим дон Круши.

Коментарите са затворени