Христо Крушарски за пореден път бе категоричен за политиката на клуба спрямо играчи, които не желаят да преподписват договорите си с черно-белите:

“Стратегията е такава – на който му изтича договора и не иска да преподпише, сяда на пейката или си намира отбор срещу пари! За Джовани взехме пари, с Конте има движение, за Минчев си имам особенно мнение. Ще си го запазя за себе си, защото не искам да си развалям приятелските отношения със Стойне Манолов /който е тъст на Минчев/. Решението му обаче не е правилно, а той нека си мисли, каквото си иска. Ще има още нови попълнения, ще вкараме и юноши! Целата е първата шестица. поставил съм цели на треньора и на Павел Колев. Знаят какво трябва да направят и да го постигнат. Ако го направят, значи са си свършили работата. Томаш може да работи в Локомотив Пловдив колкото си поиска. Аз съм поставил задача. Ако я изпълни и си върши работата, за мен проблем няма. Не стават нещата от днес за утре. Трябва време. Томаш прави 2 години в клуба. Ако е разбрал кривата в Локомотив, да продължава да го прави в посоката, за която сме се разбрали.”

42 КОМЕНТАРИ

  1. На който му изтича договора не само на пейката ще сяда ами ще участва в строителните дейности на стадиона ,ще копае ,полива,ще лепи плочки в тоалетните,ще слагам седалки ,ще мие това е трябват и общи работници за да стане този скапан стадион по дяволите вече ,не може така ядосвам се ,доста хора от братските махали ни помагат ,но ни трябват още и това е добър вариант

  2. 5
    1

    Къде Е ПАВЕЛ КОЛЕВ ДА ОБЯСНИ КАКВО СТАВА? Томаш спомена, че Локото ще е шампион.

    • Наш Митьо Депресийката има договор до 2030 година

  3. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ЕВЪЛЛАРКЪТА ШУШЛЯК!!! ПУСКАЙ УНУШИТИ!!!……..И ЗЕМЪЙ КУКЛИНЦИ, ТЕ СА НАШИ АПАПИ! ПУФ ПАФ:))))

  4. 1
    6

    Ботевист съм! Крушарски показва характер и как трябва да се действа в живота! Имаш мнение и го отстояваш без да ти пука и без да лъжеш. Вижте какво става в Левски когато не си прям към футболистите си. Тези фенове които си мислят че Крушарски трябва да изсипва луди пари в аванс, нека извадят от собствения си джоб.

    • Какъв характер показва Крушарски? Току що Минчев замина безплатно за Кипър. Това е футболист с договор!

      Разберете, футболистите са едни работници, получават заплати. Ако не са доволни от заплатите си, нормално е да искат да си сменят работата. В този случай си изпълняват договора и си тръгват. Глупаво е да не ползваш един работник (в случая футболист), защото иска да напуска, а в същото време да продължаваш да му плащаш заплатата.

  5. 10
    1

    Ха ха ха. С юношите в шестицата. Вчера шампиони, днеска в шестицата.
    Айде плащайте тока. НАП ви отблокира сметките.

  6. Минчев отива в Кипър без трансферна сума. Крушарски да не говори с недомлъвки за отношения със Стойне Манолов, а да си каже къде е проблемът. Парите са проблемът!

    • 10
      2

      А, проблема е че са го преебали финансово ли, ахахах, браво на Минчев, КУР за Дон Архентино Крушоне.

      • Не, не. Просто Крушарски и Стойне Манолов си имат договорки за Минчев, но сега Крушарски се чувства прецакан, защото няма да вземе никакви пари. Налегнала го е амнезията, че предния път, когато Минчев замина за Рига той също получи дял.

  7. И на мен не ми е приятно да чета, че Зума е свинар, че дарява кроасани с изтекъл срок на годност на деца. НО ГО ЧЕТЕМ ОТ ЖЪЛТИТЕ!!!

    Когато се срещнали мюсюлмани и християни започнал кървав бой векове на ред, че и до днес в Палестина. Християните не са дали да ги мачкат, дали са отговор!

    Тепърва ще четете за алкохолига Динко-Чико. Иначи се предаваш и те колят като прасе. Ние сме Локо Пловдив, няма да се дадем!

    Ако някои фенове на Локомотив са възмутени от мен, да четат първо бултрас и после да говорят за Стикс!!! Мен може да ме спре само и единствено ЛАУТА АРМИ, с тяхното мнение ще се съглася!!!От други не ми пука, особено бултрас…

    • 7
      1

      Днес в Палестина, кои по точно са християните – евреите или палестинците? Изтрещял си тотално от мантри и започна да пишеш глупости.

      За починалите хора, християните говорят със смирение. Не е лошо да го знаеш.

      • Не, след смъртта Бог праща едните в ада, а другите в рая! Защо да не кажеш кой е в ада и кой в рая??? И Бог ли трябва да е смирен??? За да е доволен бултраса…

        В Палестина не воюват само палестинци и евреи!

        • Чети с разбиране! Християните трябва да са смирени, когато говорят за мъртвите. Ако ти не си християнин, може да си пишеш глупостите без да ти пука.

          Я ни светни сега, кой освен палестинци и евреи воюва в момента в Палестина? Тъкмо ще произведеш новина!

          • Написано е ясно, като не го разбираш проблемът не е мой. ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО, ИЛИ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ИСТИНАТА…

    • Каква Палестина, какви християни и мюсюлмани бе малоумен шебек, на тебе отрицателното ти IQ стига само да мучиш нечленоразделно за пети и бахури, не си пъхай сополивата носка в теми далеч надхвърлящи капацитета ти на лилав плазмодий, тиебамайката плешива малоумна.

    • Стикс,грозен,глупав,злобен.Обеси се.Помогни си.

  8. 14

    Абе Крушарски, за каква шестица говориш? Нали беше поставил цел, шампиони да ставаме

  9. 9
    0

    Стикс само и единстввено факти !! Искам да изкажа искреното си възмущение от думите ти , да динко това динко онова човекът е покоен и заслужава някакво уважение . Нещо което вие младите нямате като заложено в вас ! Аз също съм фен на Локомотив Пловдив ! Но умея да уважавам противника и ценя и съдя хората по делата им а не по пороците ! Понякога ме е срам че има хора като теб ! Каква тая злоба какво това нещо нали знаеш . Убий глупака с мълчание ! Е явно не знаеш хубав ден има върху какво да помислиш !!!!

    • Момчето има някакви ментални проблеми. Не само тук се изявява, но и в други сайтове със същия стил, но с различни nicknames. В сайтовете, където има модерация, когато прекали го блокират и така млъква.

      Принципно човек не бива да се натоварва с неговите писания предвид на състоянието му. Да си пише. Така вдига трафика на сайта и носи пари на собственика му.

    • Не му обръщай внимание, момчето е психически болно.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      Браво,респект.Истински локомотивец.Стикс не е единствен.И ние се срамим заради индивиди като него.Но Станислав е уникат.Едно и също през минути.Петички,бахури,измислици и лъжи.Прави се на Гьобелс,но простотията и злобата го издава..

  10. 6
    3

    Крушарски е по-добре да не дава интервюта.

    • 1
      9

      Защо така? Тежко ли ти е да говори за Купата с Петата. На Крушарски ръката се целува и от двете страни…

      • По-добре да говори Павел Колев. На Крушарски работата му е да одобри бюджета и клубната политика и след това може да си гледа бизнеса.

        А ти няма нужда да коментираш всички. Умните хора повече мълчат и случаш и по-малко говорят.

        • Това е като да пратиш детето си на училище, одобрил си, че ходи, дал си му пари за закуска и после да не искаш да знаеш какво става с него.

          Умните хора мълчат, защото пишат книги, за да може и ти да поумнееш!Писането и разговорите са забранени…

          • Започваш да пишеш безсмислени неща. Прочети си творението и помисли над него.

          • Ти Стикс си вредител.Дори не се усещаш.Вредиш на Локомотив,на неговите фенове,а чрез постоянната злоба и на противниците.Половината критики към теб са от други фенове

          • Е ти пък откъде знаеш кво е да имаш дете бе, палячо? Коя е тая малоумна дето ше се навие да има нещо общо с подобен уродлив шизофреник.
            Тебе съдбата те е орисала да си умреш сам с портрета на Крушарски нощното шкафче.

      • Идиот,малък Тошко го покани.Крушарски не разбира от футбол,и постоянно излага отбора с пиянски изцепки.Забрави ли,идиот.

  11. Не ще дигнем паметник на циганина Сандокан

  12. Стикс с три коментара през минути.Кошмара не прощава

    • Сами си противоречите, уж бяхме 5500 на финал на финалите, а навсякъде виждате все Стикс. Кошмарът наистина не прощава

      • Не бяхте и 5500. В тази бройка са включени всички ваши гости, които не са фенове на Локомотив – врачани, левскари, италианци, гърци и т.н.

        • Ей заради такива като теб,ще продължи разделението между феновете в града. Остава само да напишеш как вие сте били 18000 чисто жълти.

          • Твърдиш, че е нямало гости в агитката ви ли?

  13. 1
    9

    Прекрасни новини. Само Локо.

  14. 2
    14

    Как може да говорите, че Крушарски бил пиел, когато начело в клубната ви история стои Динко Дерменджиев-Чико, най- известната пияница в България??? Сега и паметник ще му се вдига и ако трябва да обхване целия му живот, задължително в двете ръце трябва да държи бутилки с алкохол, че и до Петите му по още две бутилки- тематично за Петата.

    Само жълтур, което е синоним на глупак, може да говори за пиене, когато Чико е доказателство за пропаднал пияница. Крушарски пие за настроение, Чико пие от 06:00 сутринта, защото цитирам Динко: “Бонев е едва ли не е канонизиран за светец на Лаута,а аз съм забравен!”

    Когато говорите за големия Крушарски и алкохол, ще получите в отговор цитати от пияндето Динко Дерменджиев, повелителя на полетата на “”Пещерска”, “Ямболска”, “Карнобатска” и властваш в Севера сред полетата на “Търговище”…

    • 9
      1

      Патологичен случай си.Непоправим.Помогни си,обеси се,нищожество.

  15. 3
    10

    Крушарски е постигнал повече от Зингаревич!
    Крушарски е постигнал повече от Радо Кошински(6:0)
    Крушарски е постигнал повече от Самуилов(Петата)
    Крушарски е постигнал повече от Чандъров!
    Крушарски е постигнал повече от цветан василев крадеца!
    Крушарски е постигнал повече от император Димитър Христолов(Бог да му дава здраве и щастие)…
    Крушарски е постигнал повече от брокерите!
    Крушарски е постигнал повече от всеки водил ботевЪ!

    ИСТИНАТА БОЛИ,НО ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ

  16. 3
    12

    Голям.
    С 6 на нула и една Пета ги заличи във вечността, индианците.
    Благодарим дон Круши.

Коментарите са затворени