Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш ще направи скоро голяма крачка в кариерата си. Това предричат медиите в Хърватия. Сайтът germanijak.hr направи обстоен анализ на хърватските играчи с изтичащи договори през лятото.

Ето какво написа медията за стража на черно-белите:

Бившият вратар на Динамо Загреб пази брилянтно в България. Той е най-добре оцененият вратар в лигата и със сигурност скоро ще направи голяма крачка напред в кариерата си. Навремето го свързваха с Лориен и въпреки че самият той каза, че завръщането в Динамо винаги е вариант, в този момент е по-вероятно някой друг клуб да го “плени“.

Динко Хоркаш няма да остане в България, а дали ще си тръгне още през януари или ще изчака лятото, когато изтича договорът му, предстои да видим. Но той не трябва да се тревожи, акциите му никога не са били по-високи и няма причина да очаква спад.

7 КОМЕНТАРИ

 1. За чистота на спора има български правописен речник. Справка в него показва….. , че
  името на мрежата за пИлета, НЕ произхожда от пИле , както твърди възпитаникът на основното училище в село Белозем! Нищо,важно е да се надува жълтия балон!

 2. 3
  2

  Така е…. Всеки който напуска фалшивият отбор, прави голяма крачка напред.

  • Петте рязани кърджалийски са за вас,кюстендилските пришълци!

 3. 4
  1

  Динко ако е окомуш момче си заминава още сега щото Крушата като разпродаде тея читавите момчета в защита и на Хоркаш му пълнят пилимата с по 5-6 шайби секи мач нещата може да се променят.

  • Тъп и неграмотен жълтокож, пЕлимата го пълнят само безмозъчни пилета като теб и твоите приятели!

   • Не може да се казва пЕлимат нещо с което се ловят пИлета, ма кво да обясняваме на отличника от помощното училище, хаха мангал прост…

Коментарите са затворени