Локомотив (Пловдив) ще се опита да привлече звездата на Ботев (Враца) Браян Переа и един от неутвърдените футболисти на ЦСКА 1948 Реян Даскалов.

Александър Томаш вече е дал двете имена на ръководството, но за първия от тях ще трябва да се наддава с италианския четвъртодивизионен Киети.

Финансовото положение при “смърфовете” никак не е розово, но с продажба на някои основни футболисти те се надяват да издържат до лятото. Набелязани за трансфер са Динко Хоркаш, Алфа Конте и Джовани, съобщава “Мач Телеграф”.

26 КОМЕНТАРИ

 1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
  НАШЪТА РАБТА Е ДА СБИРЪМИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ И АЛУМИНИУМ!!! ДА ПУМАГЪМИ НА ПАРОВОЗА ДА ИМЪКНАТ НА НЕГУ УТ ЛАЙ НА ТЪ!!! БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ! НИЙ НЕМАМИ РАБТА ТУКАНКАНА! ФИФРУАРИ ШИ НИ ТРЕБИ МЛОГУ ГРЕС! ПУФ, ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

 2. Локомотив Пловдив ще продаде една от големите си звезди Джовани на втородивизионния китайски Гуанкси Пингуо Халиао ФК.
  Браво Жълтите умират от завист

 3. И да платят заплати че на МИТѝО кифлата е само на боб

 4. с тези нови величествени попълнения ще се шампион на кривия макарон

 5. 6
  2

  Честит Васильов ден, мангали миризливи. Да имате вазелин за диваците, лайна за ядене и кашон за криене! Да ми ядете Кура!

  • Сичкото хубафо казваш ама зищо питъм ас зищо не казваш за нас и лепило дъ имами а? Ас бес лепил джедай глава ни ставъм я.Саму локумутивфв и сърсету на него

 6. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  2
  2

  ТВА СА КЬОРФИШЕЦИ!!! ША ЗЕМЪМИ УТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МАГУРЕЛИ, КУКЛИН И ПОРДИМ!!! ПРУВИРЕНИ АПАПИ УТ НАШТИ КАТУНИ, НАШТА ШКОЛА!!! ТЪЙ КАЗА ТАРТОРА КРУШОНЕ!!!

 7. 7
  3

  СТИКСЪ И СТОЙЧО ГЕНЪ ЩЕ ПРАВЯТ НОВОГОДИШНИ СВИРКИ НА СКОБАТА .
  ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА С 50% НАМАЛЕНИЕ
  ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛСКИ ПРОСТИТУТКИ ОБИЧАТ ВКУСА НА СПЕРМОЛИН

 8. 2
  8

  Нова година, нови улици и маршрути за бягство. Бултраси, нека опознаем Пловдив заедно. Иска се едно нещо, ядосваме Лаута Арми и гонитбата започва. Нищо не може да ни спре, та нали нашия спорт е бягането- дори в далечен Кипър го разбраха.

  САМО БОТЕВ и БЯГАНЕТО!

  • 5
   1

   Ерол на хоризонта.Бягайте.Смешен мангал

  • 4
   1

   След като те знаят каква гавра на природата си ,само малките ученици бягат от теб.Ако са няколко,ти си спринтьора.Посмешище.

 9. 12
  2

  ПЛАТЕ СИ ТОКА, лайнутаджии !!!Стига с тая аванта !!!

  • 3
   5

   Няма време за дреболии. Благодарение на ботевистите буферите строят чисто нов спортен комплекс. На едно място стадион и база, добре че сме ние ботевистите. Благодарение на нас буферите взеха и три купи, Митко депресията взе две награди за футболист номер едно на България, играха с Тотнъм, Копенхаген и Страсбург. Ботев пусна на Локо и шест бахура, трябва да ни благодарят тия буфери.

   А казах ли и че ние ботевистите строим спортен комплекс на Лаута. За къде са в Локомотив без помощта на бултрас???!!! А най- доброто ни дело е Петата, не само им пуснахме за купата, ами и за по- голямо удоволствие на буферите им пуснахме гаврещ гол с ПЕТА.

   Буфери, благодарете, подготвили сме ви още десетки подаръци, вие все пак сте наши роби и слуги! Ще слагаме второ Ъ, за да сте доволни и скоро ще ви дарим не с една , а с две Пети! Ето това е да си роб и слуга на бултрас…

   • 5
    2

    САМОТНИК СИ СТИКС И ТИ ЛИЧИ,ГЛУПАВ И ГРОЗЕН С КВАДРАТНА ПЛЕШИВА ГОРНА ЧАСТ.ТОВА СЕ ВИЖДА.ОБЕСИ СЕ.ПОМОГНИ СИ.

 10. 7
  3

  Стикс,заспа ли след нощната смяна.Стани,пиши сънливецо.Цял час те няма

 11. 1
  4

  АПАПИ КУЛКУ СМ. Е УНАЯ РАБУТЪ НА ПЕРЕА. ДЪ СЯ ГУТВИМ НЪ КУЛЕЖЪ

  • 6
   1

   Aз съм с предимство, после са Лайнута арми, после оня депресията, после играчи, треньори и останалата сган. Нали сме семейство.

 12. 3
  10

  Избрах Локомотив, защото е любимецът на Пловдив. Нямам търпение да играя на най- хубавия спортен комплекс в България и да радвам най- вярната публика! САМО ЛОКО

  • 6
   1

   Браво стикс.Вие сте наш баща.Тъпо копеле грозно

 13. 3
  6

  Надушвам жълти трътки, вонят на страх. Аз идвам, прошка няма да има, жълтата съдба е болка!

  • 4
   2

   Италия си е Италия! Ти сера фостата, въшко!

  • 7
   1

   Стиксчо, педи… Кротко си смучи дедовия на Крушоноглу и гълтай смело…

Коментарите са затворени