Александър Томаш ще продължи работа в Локомотив Пловдив, съобщава BgDerby.com. 

Мажоритарният собственик Христо Крушарски и специалиста са се срещнали и са обсъдили бъдещето на клуба. Засега лагер през зимната подготовка не се предвижда.

Цялата новина прочетете ТУК>>>

37 КОМЕНТАРИ

 1. Наздраееее!
  Бар-Железничара ,кв.Столипиново!
  Там е купона ,пиене бол !
  Наздраве!

 2. А БЕ ЯСНА Е РАБОТАТА СЪС САШКО ВИСОКИ ЦЕЛИ ЗАБРАВИ ЩЕ БЪДЕМ ВЪВ ПЪРВАТА ШЕСТИЦА СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ САШЕ ТИ НАС НА СЛЕПИ ЛИ НИ ПРАВИШ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪЩО БЯХМЕ ВЪВ ПЪРВАТА ШЕСТИЦА И КАКВО ОТ ТОВА ТАЗИ ГОДИНА СЪС ТЕБЕ ЩЕ Е СЪЩОТО ДАЛИ ЩЕ СМЕ НА ШЕСТО ИЛИ ЕДИНАЙСТО МЯСТО НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЛОШО ЧЕ ТИЯ ОТ КИПЪР МНОГО БЪРЗО ТЕ РАЗКРИХА АКО ГИ Е ИМАЛО ИЗОБЩО

 3. 3
  1

  ШАБАНЕ, ПУД МЕНЯ, НЯМА, ТИ КВО СИ МИСЛИШ??? СЛЕД СЕКИ МАЧ ПУ ДВА САНДЪКА ГРЕС……. КРЮШО ДА НИ Е РОКФЕЛЕР???..

  МАЖИ ТАМ СЪС СВИНСКА МАС И СТИСКЪЙ ЗЪБИ!???….СКОРУ МЪКИТИ ША ПРИКЛЮЧЪТ!! ПУФ, ПАФ!:))))/))))))))

 4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  4
  1

  КУГЪ ША РАЗДАВЪТ БИЗПЛАТНУ ГРЕС??….ИЛИ САМУ ОРАТА НА ШУШЛЯКА ША ИМЪТ ПРАВУ НА ОБЛИКЧАВЪНИ НА БОЛКЪТА ОТ ПЛЕЯДАТА БАХУРИ ИНКАСИРАНИ Ф ПУСЛЕДНУ ВРЕМИ ОТ НАШИА НЕЗАБРАВИМ СТУЛЮПИНСКИ ПАРОВОЗ, ПЪТУВЪШТ КЪМ НЕБИТИЕТУ! ПУФ, ПАФ:))))

 5. 10
  1

  Браво г-н Крушарски! Браво купоносителю! Стискам ти ръка,лапам ти кура,гълтам до дупка.
  ПС Кура му е за мен! Ако някой от лаута джендърс иска да се намеси ще го разбия с плешивата си тиква! Да е ясно!

 6. 10

  Накрая оставяте и отбора без лагер , без нормална подготовка , даже Бащата ги водеше преди да спят в СПС-са и тичаха в парка ! Пълна трагедия

 7. 10

  А, бе, каква е тази драма Крушарски – Сотков? На ти акции! Дай ми акции! До колкото знам, Локото не са на “регулирания пазар” и акциите им се предават без формалности? Толкова ли е трудно да се обясти, че всъщност Крушарски като длъжник на Сотков, му ги е дал в залог, до изплащане на задължението. На практика, Сотков не е имал никакво намерение да управлява клуба. Просто, е гарнтирал своето вземане. И, ако сега, Крушарски му е върнал заемите, залога се освобождава. Т.е. г-н Крушарски отново грейва в целия си блясък. Сега, отбора като отпадна в турнира за купата, и аркадаша Борисов не е на власт, много ще ми е интересно, кого ще принудят да си даде местото в европейските турнири, за да се върже някой лев. Но, неведоми се футболните пътища в тази държава. Така, че всичко е възможно!

 8. 11

  Подготовката на ЛОКОТО в Говедарци. Сняг има достатъчно..

 9. 7
  1

  Стига мрънкане за топличко в Турция. Анораците на Левски от 67-ма са запазени и складирани на първи базов лагер. Преспите чакат.

 10. 12
  1

  Томаш стисна ръката на Крушо, а беззъбия клошар Мърков стисна умрелия му пиян кур

 11. 8
  1

  Нали се смеехте на нас с Христола ,Крошара да не излезне по голям сладур !!!!?

  • 3
   4

   Сега като се замисля по времето на Св.Митко спечелихте 3 купи и победихте Локомотив с 6-0.Горе -долу същия ще се окаже 😂😂

 12. 2
  1

  КАЗЪФ ВИ, ГРЕС НЯМЪ!!! КЪТ НИ ИСКЪТИ НА СУХУ, ФАТЪЙТИ ГОРЪТА!:))))

 13. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  6
  1

  ИЗЕДНИЦИ, КРЪВОЛОЦИ,
  ТРИ МЕСИЦИ НЯМА МАНГИ, НЯМА ЧУРБА, НЕМА БОБИЦ, КУПРИВА НЕМА!!!……………..ДАНО ПУНЕ ДАДЪТ МАЛКУ ГРЕС, ЧИ НИ СЪ ТЪРПИ!!! ГЬОТУВИТИ НИ СТАНЪФА НА РЕШЕТУ!!! КОЙ НА ФАНИ, БАХУР СЛИД БАХУР!! ДЕСИТ ТААНЕТА ЗА ДЕСИТ ДЕНА!!! БУЛИ ТА СЪ НИ ТРАЙ!! ЛАШКАХА НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА СЪБОРА В УЗУНДЖОВУ!!!
  ДА СА МАХЪТ ШУШЛЯЦИ И ПУМАЦИ И ДА ИДВЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА!!! САМУ С ТЯХ ША НАДУЙ СВИРКЪТА ПАРОВОЗА, КОЙТУ ТИА НЕСРЕТНИЦИ НАБУДАФА Ф КИНЕФЪ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))

 14. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  3
  1

  ЕВЪЛЛАРКЪТА КРУШИ!! СИГА ВЕЧИ СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!! ПЕШКЪТА ЪНДРЕИФФ ША ПУВИДЕ ПАРОВОЗА НАПРЕШ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))

  • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

   А ГРЕС ША ДАВА ЛИ ШУШЛЯКА??? КЪТ НА ПОЧНЪТ ПАК УТ ФИФРУАРИ…………ША НА СПУКЪТ УТ БОЙ!!! БЕЗ ГРЕС, НЯМА КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))

   • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    МАНЛИХЕРЕ, НЯМА, ТИ КВО СИ МИСЛИШ??? СЛЕД СЕКИ МАЧ ПУ ДВА САНДЪКА ГРЕС……. КРЮШО ДА НИ Е РОКФЕЛЕР???..

    МАЖИ ТАМ СЪС СВИНСКА МАС И СТИСКЪЙ ЗЪБИ!???….СКОРУ МЪКИТИ ША ПРИКЛЮЧЪТ!! ПУФ, ПАФ!:))))/))))))))

 15. Анааа пак жа има ебанъ отзаде нимога по-ве4е.

  • Кротко,Стикс. Гледай Крушарски и крана

 16. За Хоркаш и Джовани по 10 000 евро добра оферта ли е? Колкото да си платите тока…

 17. Засега лагер през зимната подготовка не се предвижда.

  Нема кинти, нема нема кинти… нема и за Бентли.

 18. 5
  1

  Аз го казах и преди, сега пак ще го повторя. Аз съм производственик и когато имам да изпълнявам поръчка, никой няма право да ходи в отпуска, дори и аз. Всеки ще си получи заслуженото и ако не спазва правилата ще тръгва по гората. Тук всеки се прави на мениджър.

  Трета година ми писна с глупостите. Сега съм извадил една брадва и започвам от коленете. Не от глезените, а от коленете. Портала има две страни, в такъв случай предпочитам да са от външната страна.

  Моята прогноза съм я казал. Ние ще сме в първата шестица. Този път това е нареждане! До сега беше приказки и желание, този път е нареждане. Това на мен ми е трета година. Аз трябва да почна да вадя играчи. Да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата тепърва ще вади кадри.

 19. 2
  6

  Фенове на Ботев, благодаря Ви, че подкрепяте коалицията, предала Македония!!! Пишете все така минуси на всичко българско и свято! Вие сте истински потомци на еничарския корпус, мачкайте българите постоянно!!!

  ДПС е с Вас!!! Македония вече не е българска, благодарение на ДПС, ПП, ДБ, ГЕРБ, БСП И Вас ботевисти!

  • Кротко,Стикс. Гледай Крушарски и крана…

  • Ти ли ще говориш за Македония, бе, келеш? Къде е оня албанец Жинипотоку, който ви хрантутише? Та Македония е 60 % албанци, а останалите са най-големите измекяри на света. За кои по точно страдаш? Или за чукарите, на които и един картоф не можеш да отгледаш? Ти, гледай какво става с Тракия, Мизия и Черно море, дано имате сили да спасите нещо…

  • СЪНДЪК САНДЪКУФ УТ ДЕПИСЕТУ, ПУТОМСТВИН КЛОАКОМОТИФЕЦ:)😉😂
   5
   1

   И НИЙ, СТУЛЮПИНЦИ, ШИКЕРЦИ И АДЖАСАНЦИ СНЕ СТЪПИЛИ СДРАВУ Ф АНАДОЛА!! ШЕФЪТ НА ДЕПИСЕТУ НЪ ВОДИ КЪМ СВЕТЛУТУ БЪДИШТИ!! ВИНЪГИ ВЕРИН И ШЕФ НА ДЕПИСЕТУ Ф СТУЛЮПИНУУ, БАТ ВИ СЪНДЪК!?

 20. 6
  1

  Крушарски,вкарвай ония кечиста дето е локомотивец,да има кой да бие съдията.

 21. “ Засега лагер през зимната подготовка не се предвижда. Най-конвертируемите футболисти Джовани, Динко Хоркаш и Бубакар Дион са на тезгяха и при добра оферта ще бъдат трансферирани. Томаш отново ще трябва да търси младоци за нови попълнения и да развива голобради таланти. Треньорът на “черно-белите” има договор до лятото на 2024, като при изгодно предложение ще бъде пуснат да приеме ново предизвикателство.”

  😂😂😂😂

 22. 2
  4

  Това,че Томаш остава е чудесна новина! Томаш успя да запази това което бе взело да ерозира и да се руши след Бруно Акрапович и същевременно го надгради и осъвремени.

  • Томаш ако е мъжкар трябва да се изхрачи в мутрата на тоя мошеник и да изчезва тръгнал купоносителя с пръдня боя да прави

 23. 8
  2

  Пияницо неден, заплати кога? Ток, НАП, на ходжата кой ще плати?

  • 1
   7

   Пак ли падна във КЕНЕФА, мляскай ЛАЙНА, ЖЪЛТ спермояд, Цигански циганин.

   • 6
    1

    ААА.. Бай Зумка каза… Феновете на Локото са от малцинствата..

    • Иди във столипиново, и, да видиш, колко са мангалите във жълто. Цигански циганин.

Коментарите са затворени