Може да бъде разочароващо, когато пропускаш положения. По-важното е, че създаваме положния и съм сигурен, че ще вкарваме много повече. Трябва ни почивка. Не толкова физическа, а по-скоро психологическа. Не се връщаме назад, гледаме напред, работим здраво и виждаме, какво можем да подобрим. Ботев Пд е огромен клуб и трябва да се бори за Европа. Ивелин Попов е истински капитан. въ всеки отбор има нужда от освежаване, но аз повече се радвам, че нашите играчи показаха израстване. Ще бъдем активни на трансферния парзар и в двете посоки, но е рано да говорим от сега. Нашата цел ще е да бъдем поне на 7-а позиция, за да можем да се борим поне през баража за Европа. Ще се борим и през Купата.

Дано Хебър решат финансовите си пролеми, защото показват, че са добър отбор.

19 КОМЕНТАРИ

  1. Аз съм спокоен за момента за трансферите защото ИЗРУДА го няма. Той правеше най тъпите трансфери- вземаше все житни бегачи, но послушковци!

  2. Браво на треньора! Единствено за трансферния прозорец ме притеснява “голямото завръщане” на играчи, които са недоказали се извън Ботев. По-правилно би било да вземат някой и друг бразилец.

    • След този конгрес на БФС ще има големи рестрикции за играчи извън ЕС. При нас станаха много чужденците. Бразилци вземат Лудогорец, защото имат скаути и поглед, а къде са нашите скаути.

    • Ботев е магия. Много са случаите на футболисти, които блестят само и единствено в БОТЕВ, нека тва не те притеснява.
      И за четиримата има място при нас.

  3. 2
    3

    Слави Шопов, Митко Тонев, Серкан Юсеин, Ст.Работов….и кажи-речи това е! Неделев не го споменавам, защото не съм сигурен дали той има желание да се върне, докато за горните четирима съм сигурен, че нямат нищо против и че ще дадат всичко от себе си за Ботев! Неделев едва ли има повече от 100 минути игрово време в Лудогорец през този сезон, но изглежда това не му влияе.

    • Е кой ше вкарва головете? Ти и аз ли да влезем? 🤣

      • 1
        2

        Който и до сега. Ако продадат Бароан, тогава ще се мисли. Аз говоря за имена които познавам и ми се ще да ги видя на Колежа.

        • Бароан според мен изобщо не го брой повече, тъй че имаме крещяща нужда от нападател че Секулич за никъв уй не става.

  4. 2
    3

    Секулич няма място в този отбор! Вижда се ясно,че с Бароан отбора има друг облик, самочувствие…Защото вкарва! Този Секулич днес изпусна минимум 4-5 чисти положения!Е, как Акере да му подаде,след като му няма доверие,а се видя, че не е само той!Чао на такива яловици!!!

    • 1
      1

      Да и на мен ми направи впечатление че на няколко пъти Акере вместо да му подаде си вика: а, ебал съм го, така и така нищо няма да направи, дай да я изпраскам от тука…😂

    • 1
      1

      Има и такива мачове. Бароан е с единия крак в Турция или някъде навън. След такъв сезон трудно ще го задържим, както и Ханкич. Секулич не е лош Футболист, но трябва да работи още. Акере ми лазеше по нервите месеци наред, докато не натрупа опит и самочувствие, сега няма спиране. Трябва още малко търпение и Секулич ще покаже класа. Същото се отнася за Степанавичус и Мертенс. Единствения който все още няма грам напредък е Нади! Да го продават незабавно! На гръб ще го нося.

      • Акере го натискаха да играе бек, много ясно че няма да се получи. Освен тва е на 19. Секулич е на 24. Аз лека полека почвам да губя надежда че ше се промени. Кой знае, може пък да ме опровергае.

        Не знам как ти хрумна да сравниш Фаустас с Мертенс, единия е на 19, другия на 28. 😂

        • Не ги сравнявам. Казвам че не са във форма, защото считам че могат много повече.

  5. 7
    1

    В момента сме на само 6 точки от четвъртия, единственото което е сигурно е че не можем да влезем в тройката, всичко останало е възможно.

  6. 9
    1

    Мдааа… Хубаво е ръководството да е активно и в двете посоки но не бива да се стига до крайности както беше преди и по времето на Генчев. Не бива и да се осакатява отбора защото ако се продадат всички които сега правят облика на отбора няма как да се случи обещаната и желана промяна в позитивен план. В изходяща посока пък се видя кои футболисти не се представят на нужното ниво и на кои постове обезателно трябва да има подсилване. На този етап ахилесовата пета на отбора е защитата. Това се видя от всички! Там не трябва да се допускат грешки с привличането на нови попълнения. Просто на това звено ще трябва да се обърне много специално внимание! Мисля,че сегашният треньор е преценил правилно от какво се нуждае отбора за новия полусезон. Сега е моментът да видим и на какво е способен Артур Платек?! От визитката му разбрахме,че го бива в продажбите, сега остава да разберем и дали може да осигурява нови и качествени попълнения?! И ако по различни причини не може да осигури желани играчи с необходимия профил то тогава значи,че и всичко за което дават пари не трябва да се продава. Така или иначе футболистите към които има интерес и които и оферти са много млади и могат да останат още малко защото при всички положения в близко бъдеще цената им неизбежно ще скочи.

  7. 3
    13

    Чухме кънтенето от стърчащите железа и мученето на стрямските копанари ва да тейба и микшката дейба, а бат Стоян канара пита защо пак бяйми наказани без фйиенуви ва?

  8. 11
    2

    Керкез направи Чудо! Трябват две-три точни попълнения, както и Красиян Колев, и Мертенс да влязат във форма.

  9. 16
    2

    Отново второто полувреме просто мачкаме отборите….имам чувството,че нашия тренер е изключително добър точно в това,в анализирането на противниковия отбор през първото полувреме….аз вече съм почти сигурен,че ако на полувремето е 0-0,то след това взимаме мача….Хебър не минаха центъра и добре че беше Секулич, иначе отиваха на голяма разлика….Браво,тренер,днес вече чу кънтенето,което казах след мача с Етър че ще чуеш…напълно го заслужаваш!!!

Коментарите са затворени