По повод срещата между ПФК „Ботев“ и ПФК „Локомотив“, която ще се проведе от 19.30 ч. утре, полицията е взела всички необходими мерки за охрана на обществения ред и обезпечаване на пътната безопасност. Осигурено е засилено присъствие на патрулиращи екипи в зоната на спортното съоръжение и на територията на града, които да реагират незабавно на всеки сигнал за противообществени прояви и нарушения.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат извършвани щателни проверки на всички посетители, а за да се избегне струпване на желаещите да гледат мача, входовете на спортното съоръжение ще бъдат отворени от 17.30 ч. Униформените няма да допускат лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Стриктно ще се следи и за спазване на официално потвърденото споразумение от ръководствата на двата футболни клуба на дербито да няма привърженици на гостуващия отбор.

Със заповед на кмета на Община Пловдив от 17 ч. ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по следните участъци от пътната мрежа:

– бул. „Източен“, от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”;

– ул. „Богомил“, от кръстовището с бул. „Източен” до кръстовището с ул. „Лев Толстой“;

– ул. „Варшава“, от кръстовището с ул. „Богомил“ до кръстовището с ул. „Славянска“.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Не съм фен на хОлиганските филми, но защо за Бога отиват на джамията, а после бягат от буферите? Разбирам, че доста хора ги тресе филма, ама това вече граничи с цирк… Имате зали и двете страни, мъжко е да се срещнете там, с правила, с мед.помощ и да си мерите силите… Не е въпросът да тормозите хората, да им вземате шалове, тениски и тн. Като се правите на мъже, бъдете такива!!!

  2. ЗА ЧЕСТА НА СТУЛЮПИНУУ!!! ЗА СЛАВАТА НА УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))))))))))))))

  3. 14
    2

    базикахме ги локото на малки пишки, циганета, раирани, кантонери а те нас жълтури, папагали … пиехме заедно… на една маса седяхме… сега е тъпотия…

    • 2
      9

      и на селски жълти курви се бъзикахме и на жълти педераси и на неграмотни чукундури

  4. 13
    1

    Не мога да повярвам, че е имало времена, когато вървяхме заедно към “Голямата къща”. Смях, очаквания, бъзици, “закани но футболни” и много добро настроение.Че, е имало ексцесии, имало е, но толкова агресия никога.

Коментарите са затворени