Отборът на Локомотив Пловдив се е прицелил във младия вратар на втородивизионния Беласица Петрич Стоян Стоянов,научи Kotasport.com.

Стоянов е бил поканен да тренира с Локомотив Пловдив,след приключването на есенния полусезон в Първа лига. Смърфовете се оглеждат за нов вратар,с оглед на факта,че трудно ще задържат най-добрия на този пост у нас Динко Хоркаш.
Стоян Стоянов е роден през 2005-на година в Петрич,висок 190 сантиметра. През пролетния полусезон записа наяколоко мача във Втора лига и предизвика интереса на Пирин Благоевград. Възлагат му се много надежди и очаквано попадна в полезрението на Локомотив Пловдив. Както е известно бившият вратар Илко Пиргов е с ръководен пост в отбора от Пловдив и има поглед върху вратарите в родния си край.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  1

  Локо Пловдив се прицели във Втора лига.

  Ами да… много по-добре е от трета лига.

 2. 1
  11

  дънните риби нещо много се разскачаха, превъзбудени са от няколкото купени мачове от собственика им Пеевски
  забравят как е класирането

   • Какво злобеете бе селяци ,не се виждате,че сте по-зле от нас…. Тия пари дето се дават всички са на кредит и един хубав ден ще се събудите във В група пак и пак ще ходите в Стамболийски и Съединение да пълните само селските стадиони !

 3. 7
  1

  Резонно е циганите да гледат към Б, следват нови 16 сезона в Б група и ново закриване, този път окончателно, освен ако Главният наркоман не възкръсне.

 4. 10
  2

  Кюстендилските миндил са се са прицелили в Б група.Да върнат статуквото.За чист Пловдив.Рождена дата,история,фенове,измислица.Ювентинци,смърфове,беси,аниматори.Вън ненужниците даващи наклона наклона на куровносителю.Там в хола на купоносителят ще се съберете цялата валута армия,защитници на трактористите и ракиджийницата.Сбогом курви.

 5. 7
  2

  Ще сме най-добрите дънни риби!!! Ще сме шампиони по биене от центъра

 6. 10
  4

  Вечно Вторите Палестински МЪРШИ ,само към Б. група ще гледате

 7. 7
  2

  Хей мангали майка вифейба.Стикс и Ерол целият сух.

 8. 3
  8

  Браво. Да си жив купоносителю Крушарски. Целувам ти ръка.

Коментарите са затворени