Община Пловдив в момента анализира ситуацията със стадион „Локомотив” като ще се направят точни и ясни разчети за новата обществена поръчка, заяви кметът Костадин Димитров. Припомняме, че ВАС окончателно отмени поръчката за изграждането на игралната трибуна и вертикалната планировка заради незаконни условия в заданието.

Димитров каза, че стадион „Локомотив” е един от приоритетите му и той ще бъде завършен, Хипотетично след направените разчети и анализи, поръчката може да бъде разделена на две – едната за трибуната, а другата за облагородяването около стадиона, за да няма съмнение относно стойността и дейностите, които ще се извършат.
Все още не може да се даде точна дата кога ще бъде пусната новата процедура, като също така община Пловдив очаква и отговор от финансовото министерство за исканите пари. Освен това градските власти, предоставиха проекта за 156 милиона лева към Асен Василев като се очаква част от тях да бъдат включени в държавния бюджет, който трябва да бъде гласуван в края на годината или в началото на следващата.

От въпросните 156 милиона лева – 42 са за стадион „Локомотив”.

31 КОМЕНТАРИ

 1. НИКАКВИ ПАРИ ЗА МАНГАЛИТЕ.
  РАВНОПОСТАВЕНОСТ ЗА ВСИЧКИ ПЛОВДИВСКИ ОТБОРИ

 2. 2
  1

  Кога Асен Василев ще даде пари за стадиона,никога. Няма далавера

 3. 6
  1

  Станиславе, къде беше вчера? След 4-те разградски шарана никакъв не се появи да напишеш редовните ти размишления. Кофти ли ти беше? Да нямаше температура?

  • 2
   2

   АНОНИМЕН, само вие бултра$ите сте щастливи след загуба… стадион за купа(с Пета)- щастие!

   ШЕСТ бахура за стадион!Щастие!

   Стадион за стадион! Щастие…

   • 5
    2

    Станиславе, Станиславеее… скри се като мишка след боя от Лудогорец. Страхливец със заешко сърце. Сега си в храстите и се надяваш Етър да ни отстранят, за да избухваш с глупостите си. Дай боже да не стане и да имаш поредния лош ден от седмицата.

 4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  4
  1

  ДА УТПУСКЪТ МАНГИ ПУНЕ ЗА ИДНО СЪНДЪЧИ ГРЕС, ЧИ ЗА СЕДМИЦА 11 БАХУРА……ТАЯ СХЕМА 4-3-4 НИ РАЗКАЗА ИГРЪТА!!!

  • 4
   1

   ТИ ША ВИДИШ ТАРАНЪТ КЪТ СА РАЗВИХРИ!:)))) АБИТУ ТОМАШ СИ ЗНАЙ РАБТАТА!:)))??

 5. 3
  1

  СИЧКАТА ПАРА САЛ ЗА БОТЕВЪЪ ДА СЯ РАЗДАВА НИКВИ ДРУГИ ЗА НАЗИ ТРЯВА ДА ИМА ПЕПСИ И КОНДОК С КЕПЧУК

 6. 4
  1

  Много поздрави от Асенката Василев. Пари не чакайте.

  • 3
   3

   Ротацията предстои…

   Поздрави от ББ и К. Димитров.

   • 5
    1

    Ротация ще има, но А. Василев няма да бъде сменен. Ще си стоите с полумесец. От друга страна, то няма да има отбор, който да играе на негУ.

    • 4
     5

     Общината ще дава по 5 милиона на година, докато стадионът се довърши, няма нищо фатално, Локомотив има три трибуни. Няма да ходим на село да подритваме 10 години.

     Не забравяй, че ботевистите живеете, за да правите Локомотивци щастливи-подарихте ни купа, ШЕСТ бахура, три трибуни. Ако трябва вие ще фалирате само и само Локомотив да е добре…

     • 3
      3

      Наближаващия катаклизъм (фалит) явно не ти се отразява никак добре. Дано да има, какво да кажеш и когато се случи. Виж, ясно е, че няма да станеш фен на Ботев, но все пак може на Марица или Спартак да си ултрас.

 7. 4
  1

  честните мангали . Айде къде сте ?
  Какви са тези кражби на нашите данъци ?
  Свиквайте мешерето ,сложете каруците на някое кръстовище .НЯМА ПО НАГЛА КРАЖБА ОТ ТОВА !!
  нали сте много честни и мислите за града в който се НАТРАПИХТЕ .

 8. 4
  1

  🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂
  НАДАЙ СЕ ПУТКО НА ПИЯН КУР
  МАНГАЛСКИТЕ БЛЯНОВЕ НЯМАТ КРАЙ .
  СТОЙЧО ГЕНОВИТЕ ТЪПКАЧИ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ПО ЕДНА ЧЕКИЯ ОТ РАДОСТ

 9. 5
  3

  Няма от какво да се тревожим, жълтите ще ни вдигнат и четвъртата трибуна… Всички знаем че ботевЪ подари купата от финала на финалите на Пловдивския любимец. Видя им се малко дарението в най-важния мач в историята на пловдивския футбол и затова поеха ШЕСТ бахура(6-0), за да са доволни Локомотивци. Но и това им се видя малко на ботевистите, та решиха да вдигнат три нови трибуни за стадион Локомотив, само и само черно-белите да се усмихват, радват и празнуват.

  Така че без тревога, жълтите живеят за доброто на Локомотив и виждаме, че работят и за вдигане на централната трибуна на стадион Локомотив. Но и тов ае малко за сърцето на жълтура,така че ще облагородят и територията около стадиона на Любимеца на Пловдив за всички времена.

  Казана с едно изречение: Е, НЯМА ПО- ПРОСТ ОТ бултра$$$Ъ…

  • 4
   1

   Скоро на този стадион няма да се играе професионален футбол…

   • 4
    1

    А, невъзможно! жАлтите ще ни платят задълженията, така както легнаха на финала на финалите, както подариха ШЕСТ бахура, както строят стадион Локомотив…

    Не ни мисли нас Локомотивците, докато го има ботевЪ, Локомотив го чакат още много ,много усмивки, радост и празненства…

    • 3
     2

     Гледам, че си в добро настроение, въпреки вчерашния разгром. В добра посока вървите – 2 от Враца, 3 от Левски, 4 от Лудогорец… 9 шайби за десетина дни. Остава само фалита, за да се затвори цикъла и да млъкнеш. Надявай се на Ботев да ви спаси, то удавник и за сламка се хваща.

    • 3
     3

     Недей да вървиш против опорките на бултра$ъ, ясно ти е казано какво да говориш!!!

 10. 6
  1

  “заради незаконни условия в заданието”

  Eпа много ясно-като напишеш Обор 1, Обор 2, Обор 3, Гараж за каруци, Сеновал, Ярмомелка, Складове за бакър 1-25, Ракиджийница…много ясно че ше те отрежат, тва какъв стадион е.

  • 7
   1

   ИМЪЛУ И МУЗЕЙ ЗА РЕДОСЕАЛКИ И КОМБАЙНИ!!! И КУПЪТА УТ КИСТИНДИЛ ШТЯЛА ДА СТУИ Ф УТДЕЛНУ ПУМИШТЕНИЕ!….. ЕЕЕ, НИ ДАВЪТ ТАКВОЗ РАЗТУЧИТИЛСТВУ!!:)))

 11. 5
  1

  ДА ПИШАТ ТАМ СПАРТАК, МАРИЦА, КУКЛИН, ГИГАНТ И ДА РАЗДЕЛЯТ ПУРЪЧКАТА!!! НА ДЕРБИТО С ГИГАНТ ША ИМА МНОГУ ПУБЛИКА, НЯМА ДА СНЕ САМУ СТУЛЮПИНЦИ!

 12. 6
  1

  Локото отива в зоните , там и стадион няма да им трябва !

 13. 1
  1

  Ако помага държавата на някой за стадиони , това ще са Левски и Цска , за Пловдив повече пари за стадиони няма да има !

  • 1
   1

   Абсолютно вярно. Неведнъж сме казвали че резултатите на терена нямат кой знае кво значение, а основния приоритет е стадиона.
   Сега като му довършат фасадата, ако ще кво ще да става, повече никой никога няма да ни го пипне.
   А резултатите ще дойдат, за клуб с такъв стадион и с такива фенове винаги ще има кандидати.
   Прости икономически истини.

 14. 2
  1

  Локото да не се лъжат да си бутнат централната трибуна , че след това 20 години ще стоят без трибуна

 15. Какво е на сегашната трибуна.Направете източната и тогава ревете.

 16. Няма да отпусне министерството на финансите 42 милиона за една трибуна , Герб събират червени точки и ще изкарат Асен Василев виновен след това !

Коментарите са затворени